Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
dehogy harag! szurkol! :D ahol mi vettük a ruhákat érden ott is láttam ilyesmit, de ott csak venni lehet és nem emlékszem mennyire hasonlít ehhez, csak arra h magyaros-népies volt.
a párom itt csináltatta a bocskaiját, nagyon jó minőségű a ruha, csak jót tudok mondani. Kérdezd meg, mert női ruhákat is készít az úr, hátha a képen lévőt is meg tudja csinálni. (valószínűleg még így is olcsóbb lesz,mintha kölcsönöznéd...)
Na szép. Tallóztam fel képet, és nem látom sehol:( Amúgy a párom szülei is nagyon beleélték magukat. Még csak annyit tudunk,hogy jövőre lesz az esküvő. Se létszám, se lefoglalt dolgok, de ők már új ruhát vettek a nagy napra, új cipőt.... Lassan meg is tervezik... Pedig messze lakunk egymástól.. Úgyhogy szerintem ez elkerülhetetlen.
Aham. Ne haragudjatok,de nem vagyok nagy fórumozó, és nem is figyeltem,hogy lehet képet felrakni. Felteszek egy képet, és a bal oldali ruhát néztem ki. Vőlegényre lenne is ilyen hímzésű öltöny, csak az én ruhámmal vagyunk gondba:(
hajo - jegtoro nem mindegy? Igaz az utobbinak kicsit oroszos hatasa van, de borkabattal satobbivel sztem sima jo partit lehet szervezni - mindenki emlekezne ra az TUTI! :)
Szia! Nehéz, de ne foglalkozz a családdal. Én majd 30 évesen két iskolás gyerekkel mentem másodszor férjhez. Nem akartunk nagy esküvőt, de az lett ( relativ ) A gyerekeim akarták. A 9 éves lányom koszorúslány akart lenni. Aztán a páromnak is meg jött a kedve a lagzihoz. És én igaz fátyol nélkül, de igazi menyasszonyként álltam az oltár előtt a gyerekeimmel. Volt aki enyhén furcsálta a családból, meg hogy ciki egy anyukának stb. És??? Nekünk jó volt!!!!!! Akinek nem tetszik nem jön el mondtuk. Persze mindenki eljött és jól érezte magát!!!!!!
Csak magatokkal foglalkozz. És stresszelni, ilyen miatt???? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
bár én még nem házasodom, de elég sok esküvőt szerveztem már. Baráti körben is, és cégszerűen is. Az első és legfontosabb, ez A TI NAPOTOK. Ne hagyd, hogy letörjék a kedvedet, persze ne legyen belőle családi dráma sem. Próbáld finoman megértetni a családdal, hogy nem az ő vágyaikat kell, hogy nálatok átéljék az esküvőn, amit esetleg ők elmulasztottak, nem nekik kell megfelelni, ők vendégek, akik szava persze számít, de nem az a törvény (pláne ha anyagilag is ti álltok mindent, akkor ezt lehet finoman tudatni is.)
Nincs annál rosszabb, amikor kompletten két család szól bele a szervezési munkálatokba, mert mindenki SZENT ÜGYÉNEK érzi, hogy szervezzen, és persze mindenki mást akar. Inkább keress egy lelkes barátnőt, aki szívesen elmegy veled, még jobb, ha párod is lelkesen megy veletek, de a fő az, hogy Neked és a párodnak feleljen meg, hiszen ez a TI esküvőtök, a TI fogadalmatok, a TI bulitok!
Sok sikert és kitartást kívánok a szervezéshez!
(Amúgy majd egyszer, ha rászánom magam, én is hajón fogom akarni a szertartást, a budai panorámával a hátam mögött, családot szeretném letudni egy ebéddel, én speciel fekete nadrágkosztümben szeretnék férjhezmenni - párom bőrkabátot szeretne, és este egy hatalmas bulit szeretnék a barátokkal, semmi feszengős-órákigülős-unalmas vacsorát, épp elég lesz a családdal levő feszengős rész. Bár, még nem tudom, hogy a családjaink gyomra ezt hogy fogja bevenni, de igazából nem érdekel)
igen egész pontosan azt írtad, h bp-n kívül nem lehet bérelni a ruhát amit kinéztél, csak nem tudtuk meg h milyet (kép, link, vmi...), így olyan pontos segítséget tudunk adni, h pl nézd meg további bp-n kívüli szalonokban, hátha ott van. :))))
:) Probalok nyugodtnak lenni (legzestechnika, stb), de eleg nehez. Mi mar egyutt lakunk 4 eve, es mar vagy 10 eve jarunk (en 25, volegeny 29), szoval a ket csalad is tobbe kevesbe ismeri egymast.
Sajnos a noverem (28) azonban meg csak 'jar' a baratjaval es azt gyanitom, hogy feltekeny, csak probalja leplezni...
Azt ertem hogy probalnak ok is segiteni, de nekem ez a tamados modszer nem nagyon tetszik (es hat az o lanyuk vagyok, hogyhogy nem ismernek?!).
Higgadt megbeszeles...? Hmmm, jol hangzik, bar egy temperamentumos csaladban inkabb csak valami 'filmbeli' jelenet.
Nekünk már jó rég volt (15éve), de ez örök probléma: ezért jó már a kezdetektől külön lakni a szülőktől...
Úgy gondolom én is, hogy ez a Ti napotok, főleg hogy Ti fizettek érte. Biztos meg lehet beszélni velük diplomatikusan, ha esetleg neked nehezebb lenne (vagy Tőled nem fogadnák el), vőlegényed talán jobban megoldja...
harom hettel ezelott a baratom megkerte a kezem es en boldogan igent mondtam. Csaladjainkat felhivtuk (nem Magyarorszagon lakunk) es elujsagoltuk a hirt. Baratom (volegenyem!) csaladja teljes extazisban van, mindenben szeretnenek segiteni, boldogan nezegetik velem egyutt a ruhakat a neten, stb pedig meg nem is tuztuk ki az eskuvo napjat, csak tajekozodunk.
Az en csaladom is orul a maga modjan, de mindenaron mindenbe belekotnek, legalabbis en ugy erzem. PL a ruha amit kineztem ronda, a koszoruslanyok mindenkeppen maguknak kell hogy fizessek a ruhat, ne akarjak hajon szertartast, es legfokeppen ne akarjak draga helyen mulatni sem. (Az eskuvot 100%ban mi ketten fogjuk fizetni)
A kerdesem az lenne hogy nektek is voltak-e ilyen problemaitok az elejen? hogyan mondod meg a szuloknek hogy ertekeled hogy megosztjak a velemenyuket, de ez a MI napunk es nem mase? Nem akarom osszerguni senkivel a port, de egyre inkabb ugy tunik hogy hatalmas vitak lesznek... :S
Mar most tiszta idegroncs vagyok, pedig meg a meghivottak listajanak sem ultunk neki.
Hát ennél jobban nem tudom már leírni. Szerintem érthető. Díszruhát keresek menyasszonyi ruhának. És megkértelek Titeket, hogy tudnátok -e más szalont is a budapestin kívül, ahol lehet ilyet bérelni. ...
de ha szó szerint kérded, akkor a gErillamarketing, amikor hírnek álcázza vki a reklámot, gOrillamarketing, amikor ez nem jön be, és még adja is vki az értetlent...
Sziasztok! Utolsó reményem vagytok! A segítségeteket szeretném kérni. Esküvőre készülünk, kinéztünk egy menyasszonyi ruhát, de sehol nem lehet bérelni,csak Budapest környékén, így 210 000 Ft lenne, amit persze szeretnék csökkenteni. Fehérváron végigjártam az összes szalont, senki nem tud segíteni, sőt, majdnem csak ki is tessékeltek egy szalonból, miután ilyet mertem kérdezni. Félek,hogy nem találok másik szalont:( Légyszi segítsetek! És abban is segíthetnétek,hogy mivel kezdjem el szervezni, és mennyivel a nagy nap előtt.
Valaki felvetette korábban, hogy hol lehet olcsó esküvői meghívót készíteni. A múlt héten nekünk is kellett sürgősen mert a hétvégén volt az esküvőnk, és a www.meghivodiszkont.hu oldalon rendeltük meg végül. Gyorsan kipostázták, és nem is fizettünk egyátalán sokat. Ajánlom Nektek is.
Az üzletházat felújítják, de én is bejutottam a napokban és nyitva is volt a fehérnemű bolt. Volt még ott egy cipő bolt, ami szintén niytva volt. Az üzletháznak szerintem két bejárata van, én a Bajcsy felől közelítettem meg
ha avlentina vagy valentina fehérneműről van szó, akkor menyaszonyom bejutott oda bajcsi-zsilinszky felől ahogy lejjebb írta vki, és vett is szép dolgokat.