Persze, most elő kell adni sürgősen, hogy Gyurcsányt nagyon felháborította és meglepte az, ami a Cusi-ügyben történt, ezért le kell hűteni az (MSZP-ellenes) közhangulatot azzal, hogy az elnöQr a dolgok elébe megy.
Tévecc, mert ugyanolyan baloldali meggőződésű és érzelmű vagyok, mint az Orbán idején voltam. Az nem az én híbám, hogy a ballib oldalnak, semmi köze a baloldalisághoz.
Ha belegondolsz, neked is pont az a bajod velem, hogy ugyanabba az irányba lobogok. Titeket fújt át a szél a baloldalról a neoliberális neokon oldalra.
Mikola fóbiámból, ami heveny hányással járt, Molnár Lala és Horváth Ágica annyira kigyógyított, hogy mára Mikolát komoly egészségpolitikusnak tartom, méghozzá az egyik legjobbnak és leghozzáértőbbnek. Orbánfóbiámat pedig legsikeresebben Gyurcsány kezelte.
Folyosói pletykák szerint Gyurcsány Ferenc a fél hatkor kezdődő tájékoztatón bejelenti, hogy financiálisan átvilágítaná a parlamentet és az MSZP-t: a képviselőknek friss vagyonosodási nyilatkozatban kellene számot adniuk gyarapodásukról, hogy a jövőben ne keveredhessenek pénznyúlási vádakba.