NOS, ha nem lenne itt moderacio lehetett volna olvasni, hogy miert.
igen, tobb koncerten is kapcsolodnak hozzajuk rossz elmenyek. nekem, es a barataimnak is.
Egerben mar a wc ben eneklesre buzditottak eme hatalmas rajongok - en nem csatlakoztam hozzajuk. itt is, Fehervaron is sajnos a kozelukbe kerultunk, es ugy tunik, nekik egyetlen szorakozasi forma a mindenkit labbal taposas.
kertuk oket, lanyok is, fiuk is, de ok soha nem vettek ezt tudomasul, folytattak...
hat ezert. amikor meglatom oket elborul az agyam.
szerencsere a szigeten sokkal elottunk voltak.
ez a kep es a bunko kozlesi forma a legkevesebb, amit "ellenszolgaltataskent" adhatok.
Nem lehet hogy a kendő a gitározás miatt kell, hogy ne húzodjon meg a csoklója, bár a Bonanzás időkben nem sok gitáros szám volt (addig volt jó SZVSZ). Mondom ezt úgy, hogy soha nem gitároztam. Én azért hordok kendőt mert Ákost majmolom, lehet ezért kiröhögni de ez van.
Mondhatom hogy a képen szereplő srác a Barátom és nem szokott(unk) úgy viselkedni hogy mások koncertjét tönkre tegyük.
És ezt egy gusztustalan húzásnak tartom hogy valakiről képet linkelsz be a tudta nélkül még akkor is ha totálisan igazad lenne! A véleményedet tiszteletben tartom Neked ez a tapasztalatod hogy mi bunkók vagyunk de ez akkor sem korrekt valakit így fikázni.
GYK: 16:05-kor indul a vonat a Nyugatiból és 17:47-re ér Kecskemétre.
Előtte találkozó: 15:15-15:45 között a Nyugati főbejáratánál a belső részen. Ismertető jelünk: részegek leszünk bakancs+fekete ruha+felnyírt haj. :) Na jó ez csak rám vonatkozik de biztos megtalál minket aki akar.
Hazajövetel még passz a kérdés, de szerintem az első vonattal. 5:10 kor jön az első haza ceglédi átszállással.
Na sziasztok és már csak 3 NAP.
És már csak 17 NAP Tokaj!!!
Ha valakinek kérdése lenne péntekkel kapcsolatban nyugodtan írjon de remélem mindent elmondtam.
Felhasználónév: jedin
Email-cím: jedin@freemail.hu
Homepage: http://
Üzenetek száma: 1
Státusz: Új vendég
Jogosultságok: Témanyitás és hozzászólás írása
Bemutatkozás: jedin
Az általa beszúrt kép a Keszi néven ismert Ákos rajongót ábrázolja. Sőt, ő még a Bonanzás időkből származik. Majd' minden koncerten ott van, de nem nyomul, mint "egyesek", gondolok itt az első sorban állókra.
Az egyik legnagyobb fan, nem tudom, miért rágott rá be Jedin. Lehet, hogy volt valami konfliktusuk, nem tudhatom. De azt nem mondanám, hogy megkeseríti a koncertlátogatók életét...
Ja, még annyit szerettem volna mondani, hogy én a Karcolatokat nagyon szeretem, és pont nem nevezném a legüresebbnek. Gyakran hallgatom, amikor valami nyugis, igazi zenére vágyom....
Ákos, mint pasi? Külsőleg nálam sem jönne be, ha egy pillanatra megpróbálnám objektíven nézni. De nem nagyon tudom. :o) A versei, a dalai hozzátartoznak, és ha teszem azt, bűn ronda lenne, valószínűleg akkor is tetszene az egész....
Van magánéletben és van "híres" emberek között is, akire a többség azt mondja, elképesztően ronda, én mégis odáig vagyok érte. :o)
Nekem egyedül a bonanzás korszakában nem tetszett, utána már imádtam minden külsejét. Tetszett hosszú hajjal is, és ami a legjobban bejött, az az ikonos korszaka, azzal a tépett hajjal, meg a festett szemmel.... Az nagyon rendben volt.
:o)
Mark: Ilyen Kozsó-féle párhuzam eszembe se jutott. Igazad van, őt még többen szeretik, pedig a munkái igen csak "megkérdőjelezhetőek"...
Nem akarom én Ákos munkásságát éltetni. Csupán tisztelem érte, hogy képes "profi" produkciót létrehozni a magyar posvány-lehetőségekhez képest. De én is osztom azt a véleményt, hogy azért mert már le tett valamit, még nem kell, hogy nagyképű legyen.
Ok, lehet hogy az érveim nem túl jók, erre futja... :)
Black Falconról viszont az a véleményem, hogy ő is olyan, mint a többi kötözködös topic romboló társa: csak azért ír, hogy "fikázzon", nem azért, hogy elmondja a saját, önálló véleményét...
(Kismilliószor hallottam már ezt a "Ákos senki sem lenne a Bonanza nélkül" dumát. Unalmas már.)
Karcolatok: legüresebb
Test: legerősebb
Indiántánc: legszínesebb
Beavatás: legegységesebb és leghangulatosabb
Ikon: a legletisztultabb, a legigényesebben hangszerelt, a legkedvesebb :)
Hűség: a legtöbb emésztést igénylő
Kevlar: minden tiszteletem a tied, s nem kötözködésképpen (hisz' én sem értek egyet Black Falcon véleményével), de meg kell jegyeznem a következőket:
Sztem nem jól érvelsz, mikor Ákos munkásságát élteted, mivel ugyanezekkel érvelni tudna, mondjuk egy Kozsó fan is...
"Ez a Te véleményed. Az a több tízezer ember, aki a megjelenés napján megveszik az albumait nem így gondolja. Sőt a magyar zenei "szakma" sem, hiszen azért kapott pár díjat."
Kozsó lemezeit még többen veszik, mint Ákosét... Az un. "szakma" pedig nem érdekel, nem tud hiteles lenni, hozzáértése pedig a béka segge alatt... Következésképp a díjai sem olyan értékesek...
"10-szer játszott a BS-ben 13.000 embernek. Albumai mind legalább aranylemezek, az összesből (beleértve a Bonanzákat is) több mint egy millió példány fogyott eddig. Minden turné állomásán több ezer ember kiváncsi produkciójára, önálló koncertje volt Londonban nemrég, több nemzetközi fesztiválon képviselte az országot.
Nehogy azt mond, hogy elvakult vagyok. Ezek tények."
Kozsó talán nem játszott 10x a szép emlékü BS-ben, de mint írtam, az ő lemezei a platinát is elérik, elérték. Az ilyen Kozsó szintű fellépések (pl. a hasonlóan kommerszt Lajcsi ródsók) is igen keresettek, nem is tudom talán a győri állomáson voltak 40 ezren? A londoni koncert (és egyéb külföldi Ákos produkciók többsége) pedig nyugodtan nevezhető amolyan amolyan demo-live-nak, vagyis a külföldi multik részére előadott promo-show-nak. Ezzel nem lebecsülni akarom e tevékenységet (hisz' ő legalább megpróbálta), csak ne ájuldozzunk - egy külföldi buli ma már nem nagy kunszt, pl. egy Amber Smith is fel bírt lépni Berlinben :).
Ezen live-ok értéke (pontosabban eredményessége, sorry) sztem körülbelül egy new yorki Ámokfutók, v. Pa-Dödö koncert jelentőségével bír...
"A Bonanza 70%-ban Ákost jelent. Ő írta a dalok szövegét, ő énekelt, valószínűleg az ő személyiségének volt betudható, hogy a zenekar ennyit elért."
Minden bizonnyal Kozsó sikere is a saját személyiségének köszönhető (no meg annak, hogy sokan ezt a korcs erkölcsi/zenei színvonalat megeszik).
"Ha nem tudod hallgatni a zenéjét, és szerinted egy bohóc, akkor mit izgat téged, hogy mit mondogat?
Nem kötelező hallgatni a zenéjét. Senki sem kényszerít rá. Engem se érdekel, hogy bizonyos zenekarok minden évben adnak egy "csak most, utoljára" típusú búcsúkoncertet. Nem kötelező oda sem kimenni."
Igazad van, általában én is így vagyok vele - ettől függetlenül nekem azért személy szerint néha böködi a csőrőmet, hogy emberek milyen produktummal milyen pénzeket akasztanak le, tönkretéve és sekélyessé mosva a honi lemezbiznicet.
Black Falcon pedig éppen Ákossal nincs kibékülve...lelke rajta.
Szóval, nincs közöttünk vita ;), csak sztem nem feltétlenül ilyen érveket kell felhozni egy produkció erényeként. Még akkor sem, ha történetesen tényekről van szó. Ez kicsit hasonló ahhoz, hogy nem attól lesz valami jó, mert a többi szar.
Enzo: cliftony mindent leírt, amit tudni érdemes a Shape(Relief) mixről. Örülök, hogy tetszik neked és nep-tune-nak
cliftony: nekem sincs meg az instrumental verzió, bár a Shape-nél vhol biztos megtalálható. Igazából mindig el lett felejtve - az még dereng, hogy neked még a régi, un. első (Gyengéden) album dalai is kellenének, azt viszont már a zenekar nem szívesen adja ki a kezéből, mint azt többször elmondtam ;). De Dispnek sztem az is megvan :).
Készül az új Shape maxi - majd az íránt érdeklődjetek! :) Infok a honlapon.
Szerintem meg most néz ki a legjobban.
Hosszú hajjal is elment,de előnytelen volt neki,pláne a Beavatásos korszaka.
Neki kifejezetten jót tett az apaság,az évek múlásával egyre jobb pasivá vált:))
Ejj,amikor 11 éve láttam először:))
Köszönöm, köszönöm mindenkinek. Nem kellett volna. (Virágokat az öltözőmbe!)
Más. A jelenlevő lányokat kérdezném (na jó, fiúk is írhatnak, ha akarnak, bár nem hinném), mit is gondolnak kedvencünkről, mint férfiról. Nekem nem tetszik, nem ilyen az ideálom. Amíg hosszú haja volt, addig szerintem jól nézett ki, de mostanság...
Tudom fárasztó vagyok. De Britni Szpírz megy a szomszédban, jó hangosan, és ez egy olyan hideg vérmérsékletű vadmacskát is felhúzna, mint amilyen én vagyok.
Puszika:
Reni
tudom, hogy ejnye-bejnye, de még nincs meg a Verigo album. viszont, a dalok szövege érdekelne. Ha valaki tud olyan linket ahol olvasható, vagy esetleg megvan neki, küldje el nekem!
Lécci-lécci...