ja, de gondolom 15:45-től innen folytatják, úgyhogy addig nem nézek livescore-t, nem olvasok fórumot. :)) Vagy megbeszélhetjük, hogy nem írjuk be az állást?
Félelmetes, ahoyg Maguire pakolja a távoli pirosakat. Én nem szurkolok senkinek, mind2 szimpatikus, mert támadó szellemben játszanak, nem szeretnek safetyzni. Legyen egy jó meccs!
Ronnie nem játszott igazán jól, de ebben nagy része volt Maguirenek, két nagyon durva centuryvel nyitott. Dicsérte is nagyon a meccs utáni interjúban Ronnie a srácot.
Az újaknak azért is nehezebb odakerülni, mert a világranglista gyakorlatilag két évente frissül és addig mindig selejtezni kell, amíg be nem kerülnek a top16-ba.
Nagyon régi tervünk volt már, hogy elmenjünk egy ilyen versenyre és élőben megnézzük a meccseket (tudod - nem lesz reklám, elhúzódó foci közvetítés stb...:-)) ). Végül sikerült félretenni annyi pénzt, hogy elindulhassunk, a repülőjegy már megvan, csak az esemény pontos színhelye nem. Minden nap ugrok rá az internetre, hogy kihírdették e már a pontos helyszínt. Az egyik snooker bíróval leveleztünk (Paul Collier, ő vezette a tavalyi Welsh Open-t), ő úgy tudja, hogy idén a Newport Center-ben fogják megrendezni, de ez még nem hivatalos. Pedig Newportban már találtunk egy jó kis bed and breakfast-et, nagyon jó áron, azt is illene már lefoglalni. Nagyon-nagyon-nagyon várom már! Aztán majd felteszem a fórumra, a jó kis közös képeket Ronnie-val, Hendry-vel... ;-)))!
az nekem is nagyon tetszett, mint minden Ronnie győzelem. :) és télleg különleges volt, mert nem nagyon jellemző a Mesterre, hogy nagy hátrányból fordítani tud.
szerintem most sokan irigylünk a topicból. :)) már előre várom a részletes beszámolód. ;)) remélem vmikor sikerül nekem is eljutni egy ilyen versenyre.
Az előző szezonban Ronnie legszebb győzelme (a világbajnokságon kívül), a Welsh Open volt, ahol elég mélyről állt fel és tudott győzni Davis ellen. A családban van egy Davis szurkoló is, így nagy harc volt közöttünk is :-). Remélem az idei Welsh Open-en is sikeres lesz, mert azon én is ott leszek - természetesen csak mint néző.
Hm elég megdöbbentő eredmények születnek. Ezek után remélem, hogy Maguire nyer (Higgins-t nem szeretem igazán!) Sajnálatos módon se internet, se Eurosport nincs egyenlőre otthon (tiszta kőkorszak) csak most berohantam a mhelyre és olvasom a hozzászólásokat. Ezek szerint Hendry is meg a Ronnie is eléggé gyatra formát hozott. Nem hiszem, hogy ne érdekelné őket bár való igaz, hogy a UK inkább presztizs verseny. Ha mégis így lenne akkor is nehezen hiszem el, hogy pl egy Ronnie hiúsága bevállalná azt önként, hogy 6:1-re kikapjon. Itt már pénzről nem igazán lehet szó ezen a szinten, csak ilyen lelki dolgokról meg az elismerésről. Szerintem az ok egyszerűen: nem lehet mindig fent az ember. Már mondtam, de nekem tetszik, hogy mégha ilyen nehezen is, de azért az "újoncok" is oda-oda érnek néhány versenyen a legjobbak közé. Ez kell a snooker-nek, nem mindig ugyanazok az arcok. Sajnos úgy tűnik a sport ebben a formájában kezd beteg lenni. Muszály vmi frissítés meg egy kis löket, hogy ismét beinduljon a gépezet.
Pontosan nem tudom, miert nem. A gyanum az, hogy a Masters az osszes tobbivel ellentetben meghivasos verseny, oda nem lehet selejtezovel bejutni, igy nem lenne fair pontokat osztani a legjobbaknak es kizarni az osszes tobbi jatekost a pontosztozkodasbol.
Ja, kösz!
Elég sanyarúan alakulnak a dolgok pénzügyileg. Vb-n is le fog menni következő évtől a pénzdíj. Gondolom, az Embassy csak így fogja meghosszabbítani a szponzorációt. A menők jól megélnek, de nagy tömegeket nem tud eltartani a snooker.
tavaly:
LG Cup: gyoztes: £82,500, osszdijazas £597,200
UK Championship: gyoztes £84,500, osszdijazas £615,000
The Masters: gyoztes £100,000, osszdijazas £400,000
VB: gyoztes £250,000, osszdijazas £1,378,920
iden:
Grand Prix: gyoztes £60,000, osszdijazas £400,000
UK Championship: gyoztes £70,000, osszdijazas £500,000
The Masters: nincs info egyelore
VB: gyoztes £250,000, osszdijazas £1,121,800
Ez a negy legnagyobb verseny. A penzdijak jocskan csokkentek tavalyrol sajnos.
A holnapi gyoztes £30,000-t kasszirozhat.