Keresés

Részletes keresés

Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.07.22 -4 1 241

Minden megemlékezésnek megvan a helye ma Mo-on. Az alja , sunyi , söpredék csinál mindenhol szemétdombot .....Senki nem hatalmazta fel ezeket , hogy sunyi módon az ártatlanul meggyilkolt zsidók fotóit kirakják az általuk összehordott szemétdombra. Az ártatlanul meggyilkolt zsidók mögé bújva terjesztik a ganéjt , az életelemüket. Ebbe szeretnék belekeverni a meggyilkolt zsidók emlékét.

Alja banda. Megélhetési bűnözők.

Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2018.07.22 -1 1 240

"Megnézi a 2010-es, 2014-es , 2018-as választási eredményeket"

Minek nézné?

Jobban tudja, mint, hogy mi is volt anno a 6:3.

No, meg - pont Trump esetében is - látható, hogy a választási eredmények ad-abszurdum a Putyin irodájában születnek meg.

Persze, választás kell, a választás jó, volt az a Kádár, sőt a Rákosi korában is és eredmények is voltak, meg a sajtó teliszájjal üvöltötte.

Nincs is ezzel semmi baj, csak annyi, hogy ki nálunk a még az annál is utálatosabb.

De a politika, a gazdaság, a pénz és az erő az mégsem az X-ek ide-oda rajzolgatástól függ.

Az egy négy évenkénti (meg néhány időközin) játszott lóversenyfogadás, csak rondább állatokra lehet fogadni.

Persze, aki beletrafál a tétre-helyre, az még kaszál is rajta.

De azért a legtöbbet a nyerő ló gazdája teszi zsebre.

Előzmény: Ollie a Réhm (234)
eward Creative Commons License 2018.07.22 -2 2 239

Kegyelet helye.

Mitöl liberális, sunyi , alattomos , aljas.

És mitöl szemétdomb.

Ha apád, anyád, testvéredre, gyerekedre emlékeztetne akkor is "szemétdomb" lenne?

Ember vagy te?

Előzmény: Ollie a Réhm (235)
eward Creative Commons License 2018.07.22 -2 2 238

Meglátogattam, s a kövekröl, képekröl tárgyakról eszembe jutott a szomszédból Neufeld Pisti. Egy korúak voltunk. Tejtestvérek. Nem tudom, hogy ö itta e az én anyám tejét, vagy engem etetett az ö mamája. Viszont együtt tanultunk meg biciklizni. Sírtam az irígységtól amikor Pist kabátján megláttam a sárga csillagot. Én is akartam egy olyant. Nem értettem, hogy miért nem kapok. Aztán egy napon nem jött ki játszani. A kapujuk be volt zárva, amíg a helyi suszter be nem költözött. Nagy magyar volt, s a nyilaspárt büszke  tagja. (Míg át nem lépett az MKP-ba.) Pistit többet soha nem láttam, nem hallottam róla. Ö sem jött vissza. Ki tudja....?

Lementem a Duna partra, felszedtem egy kavicsot. Letettem a többi közé, s megkönnyeztem Pistit.

Előzmény: Ollie a Réhm (235)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.07.22 -3 1 237

A CEU ebbe a sorba illeszkedik.

Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.07.22 -3 1 236

A söpredék ma is minden következmény nélkül akciózhat a diktatúrában.

Amikor csak tehetem, elkalauzolom a Budapestre látogató külföldi ismerőseimet a Szabadság térre, a német megszállás áldozatainak emlékművéhez.

https://index.hu/mindekozben/poszt/2018/07/21/evekkel_a_botrany_utan_is_van_ujabb_ertelmezese_a_nemet_megszallasi_emlekmunek/

Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.07.22 -3 1 235

A sunyi söpredék így bújik az ártatlan zsidó áldozatok fotói mögé. Kérdés ki engedélyezte ezeket a fotókat ? A  család beleegyezett  kirakni az áldozatok fotóit erre a liberális szemétdombra. Ez a helyi liberális. Sunyi , alattomos , aljas.

Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.07.22 -3 1 234

Amit természetesen nem a kormányinfó alapján fog megismerni.

Természetesen nem. Megnézi a 2010-es, 2014-es , 2018-as választási eredményeket és láthatja hol tart a baloldali liberális, meg a Jobbikos szövetségese. Szélsőbal-szélsőjobb , vörös-fekete  koalíció.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (233)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2018.07.22 -1 1 233

"mint demokrata tiszteletben fogja tartani a magyarok többségének a  véleményét"

Amit természetesen nem a kormányinfó alapján fog megismerni.

Lefogadom, már most előtte van a jövőheti kormányinfo teljes szövege a szakértői által széljegyzetelve.

Csaxólok: azok ott a Szabadság téren profik, még a Demeter, titokminiszter korában is tőlük kért infót, amikor meg akart tudni valami valóságot.

Előzmény: Ollie a Réhm (231)
Hun a nagyanyám? Creative Commons License 2018.07.21 -1 0 232

Bécs városa lehet, hogy úgy fogadná, de a mostani osztrák kormány nem. A kisebbik kormánypárt külön nyilatkozatban szögezte le, hogy nem akarják a szarosbugyi-nagykereskedést Bécsben látni. 

Előzmény: Ollie a Réhm (231)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.07.21 -2 1 231

" kört " természetesen. Ettől függetlenül , mint demokrata tiszteletben fogja tartani a magyarok többségének a  véleményét.

Az ügynökképző mehet Bécsbe , ahol tárt karokkal fogdják ,mint az elődeiket a Kun Béla féle baloldali liberális  gyilkosokat is.

:-))

Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2018.07.21 0 1 230

"Mr Cornstein tett egy tisztelet kőrt"

és a tisztelet ezen kőőőőőrébe egy Orbáni-Kövéri-Szíjjártói-... kőőőőr már nem is fért bele.

A kőőőr, vagy a tisztelet, de valami hiányzik még mindig.

Előzmény: Ollie a Réhm (229)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.07.21 -2 1 229

Mr Cornstein tett egy tisztelet kőrt , és tudomásul veszi , hogy Mo-on nem kérnek a kamu CEU-ból. Rájön majd , hogy ezzel a kamu egyetemmel nem érdemes lejáratni az Usa-t.

Dzsordzsi meg szép csendben elkotródik a balfenéken.

Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.07.21 -2 0 228

Jújj de védeni teccik a csútit... :)

A maguk fajelméletének mi köze ehhez ?? Nem kell nekem senkit védenem,mindenki védi magát.

Előzmény: Tzp (225)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2018.07.21 -1 1 227

Már kétszer egyszer nem volt 2010 óta.

Volt Jóbarát időszak, majd a Bell asszony távozása utáni mosolyszünet.

Most meg küldtek végre valakit egy térképbe berajzolt útvonallal: Menj Áderhez, add le a papírodat, majd irány a CEU, ott eloszlatod az esetleges kételyeket, aztán jöhet minden más. Debrecenben sem elfelejteni az orruk alá dörgölni a CEU-t!

Előzmény: Tzp (223)
martinaxe7 Creative Commons License 2018.07.20 0 1 226

:D

Tzp Creative Commons License 2018.07.20 0 1 225

Jújj de védeni teccik a csútit... :)

Előzmény: Ollie a Réhm (224)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.07.20 -1 1 224

.....................mint ahogy a fajtájánál szokás.

Liberális, liberális , fajtája maguknak van. Sokféle. Már az öreg nazi is kimondta elég nem megy a maguk fajtájának sehol a világon. Fajelmélete maguknak van , ismerjük már , nem kér belőle a világ.

Előzmény: Tzp (223)
Tzp Creative Commons License 2018.07.20 0 0 223

Orbán örüljön, hogy az USA egyáltalán nagykövetet küldött ide. Már az minősíti a Dagit, hogy eddig nem volt. Ha nem fogadná Cornstein Urat, akkor igencsak elvágná magát az USA-tól. Inkább meghunyászkodik szépen, mint ahogy a fajtájánál szokás.

Előzmény: Mr. L. Q. (213)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.07.20 -1 0 222

trendi

Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.07.20 -1 1 221

Szegény balliberális , nem tudja feldolgozni, hogy a kutya sem kíváncsi a véleményére. Ezt már az öreg nazi is lenyilatkozta a NYT hasábjain. Nem terndi a liberális manapság , miután kirabolták a világot , eladósítottak mindenkit , és kiépítették a politikailag korrekt göbbelszi rendszert.

Bye, bye kamu egyetem. Egyetem ???

Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2018.07.20 -1 0 220

Vagy nem.

Piszkos Fred effektus: akit a Vityka "szeret", az rövid időn belül megbukik, de minden esetre utálatossá válik. Nem egy esetről tudunk.

Nagy merészség volt az izraeli miniszterelnöktől is, hogy fogadta, amúgy is mozog alatta a szék állandóan.

Ha meg tényleg hat az orbáni átok, akkor szarban van, de nyakig.

Szóval lehet az nagyon jó pont, ha Vityka valakit nem óhajt fogadni.

Előzmény: Mr. L. Q. (216)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.07.20 -1 0 219

Kedves Mr Cornstein , mit is akkreditált az USA akkreditációs bizottsága ??

Cornstein azt mondta, hogy a CEU-ügyét demokrata és republikánus szentárok is fontosnak tartják, és szeretnék ha az intézmény Budapesten maradhatna.

Mo pedig azt szeretné ha az ügynökképző elmenne innen , minél messzebb, minél hamarabb. Hazudtak már az alapításnál is  szoros , integrált oktatási együttműködést egy nem létező kamu NY CEU-val.........

Mo-on nincs CEU néven bejegyzett egyetem.

.........Közép Európai Egyetem Nádor u. 9 .........

Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.07.14 -2 0 218

Majdan ukrán tavasz.........

https://youtu.be/eaR1_an9CnQ

Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.07.14 -1 1 217

Ha csak a profi politikus ügyvivő marad, az minden órában felsöpri a kefefejűvel a padlót.

Az ügyvivő úr a nulandi Clinton maffia utolsó mohikánjai közé tartozik. Amolyan Jóbarát. Roppant nehéz feladat ennyi aknát felszedni a deep state-ben.......

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (214)
Mr. L. Q. Creative Commons License 2018.07.13 -1 0 216

Ha az USA érdekeit akarta volna képviselni Magyarországon, akkor ez valóban nagy csapás számára. 

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (215)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2018.07.13 -1 0 215

"Azt mindenesetre elbaszarintotta, hogy Orbánhoz bejáratos legyen. "

Micsoda csapás szegénynek! Nem kap undorodási pótlékot.

Előzmény: Mr. L. Q. (213)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2018.07.13 -1 0 214

Hónapokkal ideérkezése előtt a magyar külügy, illetve a magyar kormány elküldte az "elfogadási" nyilatkozatot.

Hát ennyit a nemkivánatosról.

Ha csak a profi politikus ügyvivő marad, az minden órában felsöpri a kefefejűvel a padlót.

A nagykövet úr csak a cipőjét törli majd belé.

És a csicskás úrnak ez nagyon is megfelelő: azért is jött ide és kereste fel Áder után először a CEU-t.

Ezt pl. egy karrierdiplomata ügyvivő szakmailag se tehette volna meg, de egy rendkívüli és meghatalmazott igen.

Előzmény: Nem azt mondták, Feri! (212)
Mr. L. Q. Creative Commons License 2018.07.13 0 0 213

Ha az USA érdekeit szerette volna képviselni Magyarországon, akkor bizony tényleg nagyon átverték. Ha a Soros-Hillary banda érdekeit, akkor persze nem.

Azt mindenesetre elbaszarintotta, hogy Orbánhoz bejáratos legyen. 

Előzmény: Ollie a Réhm (208)
Nem azt mondták, Feri! Creative Commons License 2018.07.13 0 1 212

Persze, hogy nem magától jutott eszébe.

A nagykövet gyakorlatilag egy csicskás.

Tudta, hogy ezzel fogják megbízni, és azt is, hogy ezután nagyjából nemkívánatos "vendég" lesz Magyarországon.

Csicskás úrnak így megfelelő, ki is fizetik, lelke rajta.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (207)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!