Minden megemlékezésnek megvan a helye ma Mo-on. Az alja , sunyi , söpredék csinál mindenhol szemétdombot .....Senki nem hatalmazta fel ezeket , hogy sunyi módon az ártatlanul meggyilkolt zsidók fotóit kirakják az általuk összehordott szemétdombra. Az ártatlanul meggyilkolt zsidók mögé bújva terjesztik a ganéjt , az életelemüket. Ebbe szeretnék belekeverni a meggyilkolt zsidók emlékét.
Meglátogattam, s a kövekröl, képekröl tárgyakról eszembe jutott a szomszédból Neufeld Pisti. Egy korúak voltunk. Tejtestvérek. Nem tudom, hogy ö itta e az én anyám tejét, vagy engem etetett az ö mamája. Viszont együtt tanultunk meg biciklizni. Sírtam az irígységtól amikor Pist kabátján megláttam a sárga csillagot. Én is akartam egy olyant. Nem értettem, hogy miért nem kapok. Aztán egy napon nem jött ki játszani. A kapujuk be volt zárva, amíg a helyi suszter be nem költözött. Nagy magyar volt, s a nyilaspárt büszke tagja. (Míg át nem lépett az MKP-ba.) Pistit többet soha nem láttam, nem hallottam róla. Ö sem jött vissza. Ki tudja....?
Lementem a Duna partra, felszedtem egy kavicsot. Letettem a többi közé, s megkönnyeztem Pistit.
A sunyi söpredék így bújik az ártatlan zsidó áldozatok fotói mögé. Kérdés ki engedélyezte ezeket a fotókat ? A család beleegyezett kirakni az áldozatok fotóit erre a liberális szemétdombra. Ez a helyi liberális. Sunyi , alattomos , aljas.
Amit természetesen nem a kormányinfó alapján fog megismerni.
Természetesen nem. Megnézi a 2010-es, 2014-es , 2018-as választási eredményeket és láthatja hol tart a baloldali liberális, meg a Jobbikos szövetségese. Szélsőbal-szélsőjobb , vörös-fekete koalíció.
Bécs városa lehet, hogy úgy fogadná, de a mostani osztrák kormány nem. A kisebbik kormánypárt külön nyilatkozatban szögezte le, hogy nem akarják a szarosbugyi-nagykereskedést Bécsben látni.
Mr Cornstein tett egy tisztelet kőrt , és tudomásul veszi , hogy Mo-on nem kérnek a kamu CEU-ból. Rájön majd , hogy ezzel a kamu egyetemmel nem érdemes lejáratni az Usa-t.
Dzsordzsi meg szép csendben elkotródik a balfenéken.
Volt Jóbarát időszak, majd a Bell asszony távozása utáni mosolyszünet.
Most meg küldtek végre valakit egy térképbe berajzolt útvonallal: Menj Áderhez, add le a papírodat, majd irány a CEU, ott eloszlatod az esetleges kételyeket, aztán jöhet minden más. Debrecenben sem elfelejteni az orruk alá dörgölni a CEU-t!
.....................mint ahogy a fajtájánál szokás.
Liberális, liberális , fajtája maguknak van. Sokféle. Már az öreg nazi is kimondta elég nem megy a maguk fajtájának sehol a világon. Fajelmélete maguknak van , ismerjük már , nem kér belőle a világ.
Orbán örüljön, hogy az USA egyáltalán nagykövetet küldött ide. Már az minősíti a Dagit, hogy eddig nem volt. Ha nem fogadná Cornstein Urat, akkor igencsak elvágná magát az USA-tól. Inkább meghunyászkodik szépen, mint ahogy a fajtájánál szokás.
Szegény balliberális , nem tudja feldolgozni, hogy a kutya sem kíváncsi a véleményére. Ezt már az öreg nazi is lenyilatkozta a NYT hasábjain. Nem terndi a liberális manapság , miután kirabolták a világot , eladósítottak mindenkit , és kiépítették a politikailag korrekt göbbelszi rendszert.
Kedves Mr Cornstein , mit is akkreditált az USA akkreditációs bizottsága ??
Cornstein azt mondta, hogy a CEU-ügyét demokrata és republikánus szentárok is fontosnak tartják, és szeretnék ha az intézmény Budapesten maradhatna.
Mo pedig azt szeretné ha az ügynökképző elmenne innen , minél messzebb, minél hamarabb. Hazudtak már az alapításnál is szoros , integrált oktatási együttműködést egy nem létező kamu NY CEU-val.........
Mo-on nincs CEU néven bejegyzett egyetem.
.........Közép Európai Egyetem Nádor u. 9 .........
Ha csak a profi politikus ügyvivő marad, az minden órában felsöpri a kefefejűvel a padlót.
Az ügyvivő úr a nulandi Clinton maffia utolsó mohikánjai közé tartozik. Amolyan Jóbarát. Roppant nehéz feladat ennyi aknát felszedni a deep state-ben.......
Ha az USA érdekeit szerette volna képviselni Magyarországon, akkor bizony tényleg nagyon átverték. Ha a Soros-Hillary banda érdekeit, akkor persze nem.
Azt mindenesetre elbaszarintotta, hogy Orbánhoz bejáratos legyen.