>Bunkókat ne a MIÉP házatáján keresgélj!
igazad van, keresni sem kell...
>Ezen kívül kezdheted hozzászoktatni magad ahhoz a gondolathoz
szoktatom is, hujtom a penzt, lassan csomagolok. ha inkompetens nacionalista barmok lesznek miniszterek, akkor jobb, ha nem itt varom meg az orszag balkani szinvonal ala sullyedeset (hacsak meg enm akadalyozza egy revizionista haboru).
Bunkókat ne a MIÉP házatáján keresgélj! A nacionalista helyett gyakorold a partiótát, lehet hazaszerető is. Ezen kívül kezdheted hozzászoktatni magad ahhoz a gondolathoz, hogy egy miniszter lehet a MIÉP által delegált. Az 'egy' az előző mondatban nem szám, hanem határozatlan névelő.
mi van, ballib mocsadék? megint nem jött be egy újabb uszításotok? megint nem sikerült a népet megrémíteni a fasizmus fenyegető árnyékával? megint nem jött be a tervetek?
nem tunt meg fel, hogy a kedvenced mindig a miniszterelnoksege moge bujik, ha kinos kerdeseket kap? kover elvtars tiltakozasa teljesen hiteltelen (ui ezt mar egyszer eljatszotta '98-ban), megis ki fog akkor valasozlni egyertelmuen arra a kerdesre, hogy varhato-e, hogy a hatalmuk megtartasa erdekeben nem ultetnek a kormanyba egy rakas nacionalista bunkot?
Borókai válaszolt Kovács levelére. Budapest (mti) - A kormány nem foglalkozik pártkombinációkkal - mondta Borókai Gábor kormányszóvivő csütörtökön, reagálva Kovács László nyílt levelére, amelyet az MSZP elnöke a miniszterelnöknek címzett. Kovács többek között arra vár választ a kormányfőtől, hogy Orbán Viktor egyetért-e a MIÉP értékrendjével és politikájának hangsúlyaival, illetve elképzelhetőnek tart-e bármilyen körülmények között egy Fidesz és MIÉP közötti koalíciót. Borókai Gábor hangsúlyozta: a kabinetnek az a feladata, hogy meggyőzzön mindenkit: az ország előrehaladása érdekében érdemes erre a kormányra, annak programjára szavaznia, akkor is, ha korábban az MSZP-t vagy a MIÉP-et támogatta.
A választásokig hátralévő egy évben megsemmisítő nemzetközi kampányt indítunk a MIEP ellen, amelynek végén az emberek győlölettel fognak mindenkire asszociálni, aki kapcslatba kerül ezzel a párttal.
Íme, egy igazi toleráns gondolat. :(((
Tük véletlenül a MIÉP héják igazolva létjék majd magukat. Ennél jobbat senki sem tehetne a MIÉP-nek, lásd Le Pen.
Ha ez most célzás akart lenni, akkor megnyugtathatlak: sem érzelmi, sem semmilyen alapon nem vagyok antiszemita. Számomra rendes ember és tróger létezik. Aztán hogy az illetőnek mi a vallása, és milyen nemzethez tartozik, az már a magánügye. Ennyiben ezt a témát le is zárnám, ha nem haragszol.
Hát ezt kérdezem én is? Mi a fenéért kell nekünk ilyenekkel törődnünk? Hogy a fenében lehet ez a közbeszéd témája?
Ezért mondom, hogy a MIÉP hiteltelenít egyébként fontos és jó dolgokat azzal, hogy pl. ilyen témákat vet be a magyar közéletbe.
:DDD, pajtás, én a MIEP-et ki nem állhatom. Semmi nem visszataszítóbb számomra, mint ez a párt az otromba külsőségeivel. Én mindig is anarcholiberális voltam
Ez a tolerancia trainer olyan rettenetesen rosz Miep-es provokator, hogy en mar lassan elgondolkozom rajta, nem-e inkabb SZDSZ-es kettos provokatorral allunk szemben, aki magat olyan hulye Miep-esnek allitja be , aki ilyen bamulatosan ugyetlenul probal liberalis provokator lenni.....
Ebből a koalícióból garantáltan nem lesz semmi. A választásokig hátralévő egy évben megsemmisítő nemzetközi kampányt indítunk a MIEP ellen, amelynek végén az emberek győlölettel fognak mindenkire asszociálni, aki kapcslatba kerül ezzel a párttal. A MIEP lesz az ország szégyenfoltja, mindenki kerülni fogja őket, mint a leprásokat.
Amit leírtál, abból látszik, hogy kevéssé ismered a Miépet, annál rosszhiszeműbb vagy. Hozzászólásod bizonyítja az elferdült, egyensúlytalan tájékoztatást.
Rendben tegeződjünk, bár megvallom ez egy kissé furcsa, mert általában magázódni szoktam koromnál fogva. Mivel az emberek gyakran idpsebbek nálam.
De ahogy gondolod. :)
Nos ami a 8%-ot illeti, az baromi jó lenne. Reméljük meglesz, vagy akár még több is.
A MIÉP-es dologról már én is leírtam a véleményemet. De azt nem írtam le, hogy nálam azért "jön be" a Fidesz-MIÉP is többek között, mert elutasítja a mostani vezető "baloldali" pártokat. Ugyanis 1xerűen írtozom attól aszemét bagázstól, mint az MST(M)P vagy a szadesz. Szóval nekem bárki, csak ők nem. Ez tuti.Amúgy meg a MIÉP a néha már idegesítően és néha hátrányos hazafiassága ellenére elég normális párt.
Te mit gondolsz Dávid Ibolyáról?
Egy esetleges Fidesz-Miép koalícióban remélem a Miépé lesz a nemzetbiztonsági szolgálatokat felügyelő tárcanélküli miniszter és a kulturális meg az oktatásügy. Akkor helyes irányba fognak elindulni a folyamatok.
Milyen igazad van. Ha a MIÉP-é lesz a nemzetbiztonsági szolgálat, akkor vágre azt vádolhatják meg besúgással, akit csak akarnak , annak a kartonját semmisíthetik meg, akiét csak akarják. (Kár, hogy Csurkapista nem várta meg, mert akkor ma tiszta lenne!)
A kultúra is jól járna. Csak olyan filmet vetíthetnének a tévék, amelyet a MIÉP-cenzúra (mert természetes, minden épeszű belátja, hogy cenzúra az kell, mert a liberálbolsevikok - jó lenne tudni, kik azok - fertőznek!) szalonképesnek ítél, védvén minket a kultúrmocsoktól, olyan filmekre ad majd milliárdokat, amelyek az mélymagyar eszméket didaktikusan terjesztik, végre elégethetnek olyan könyveket, amelyek megmételyezik lelkünket. Egyszóval vigyáznának reánk.
Az iskolában Csurkapista fényképével kezdődő tankönyvekből fogjnak majd oktati, különös tekintettel a mélymagyar tudatra, smegértetnék az ifjúsággal, hogy milyen fajtát kell védeniük, kik azok, akik nemzetidegen testek stb. A tananyag és az oktatás-nevelés szellemiségének védelmére végre visszaállítanák a szakfelügyelői rendszert (természetesen a szakfelügyelőnek teljhatalma lesz), de mivel fontos az éberség, a szakfelügyelőket is ellenőrizni fogják. Az érettségi vizsgákat "független" nemzeti érzésű és elkötelezettségű vizsgabizottság előtt kell majd letenni, akiket a mégmélyebb nemzeti érzésű és elkötelezettségű ellenőrök fognak ellenőrizni!
És én hiába fogom mondani, hogy magyar vagyok, szeretem hazámat, szeretem zenéjét, kultúráját, lovait, paprikáját, hegyeit, vizeit, nyelvét stb.:(
És milyen igazuk lesz! Nem fogom tudni bizonyítani!:(