sziasztok
nekem is van egy "remek" kollegám
ügyfelekkel tárgyal nap mint nap és jól bírja a magyar nyelvet
legutolsó remekbeszabott: "öö.. magyarul megmondva öö tabula rasa"
de volt más akkor üssük nyélbe az üzletet szövege is ha nem idegesítene nagyon jó szórakoznékk rajta:)) de azért néha nevetgélek
annál a nagy cégnél én is dolgoztam ám ahol csőposta van és nem az ikea :))))
Na ottan nálunk is voltak nem semmi népek, bár ahol most vagyok ottan dolgoz a legbutább faszi akit valaha láttam.Butább mint a szomszéd vasutas otthon...
Majd írok, mert itten is vannak csökkentképességű irodistákok.
itt laknak ideiglenesen a nemhasznált, de sűrűn használatba kerülő iratok, amik a "kiváló" nagyteres iroda "remek" helykihasználtságának találmánya miatt, nem tarthatók kézközelben.
elismervényt is kapunk róluk. igaz, nem olyan kis helyes alumínium bilétát mint monnyuk a jégen szokás, csak papírost.
üzemel itt nálunk a cégnél csőposta. dehát eszt olyan hosszú kimondani, + hát ugye ezek a maji fiatalok mindent "elneveznek", úgyhogy minálunk csak úgy szokják mondani mostanság, hogy "megyek csövezni!"
na ezen az éltesebb kolléganőknek mai napig fennakad a szeme. a jobbik fajtából valók + százaccor is úgy röhögnek rajt' mintha most hallanák elöször.
Kb. két éve történt:
Két kollégám a mikróban reggelire némi kolbászt sütött, majd nekiálltak jóétvággyal elfogyasztani, terjengett is bent rendesen a kajaszag (illat). Ezzel eddig nem is lett volna baj, én is jó hangulatban eszegettem a saját szendvicseimet.
Egyszercsak bejött egy kolléganőnk, megjegyezte mi ez a bűz, kiment és a WC illatosítóval tért vissza, amit el is kezdett szétfújkálni. A meglepetéstől az első tizenöt másodpercben meg sem bírtunk szólalni, de a tőlem elhangzó "Ezt most igen jó lenne gyorsan abbahagyni." volt a legenyhébb amit kapott. (Pl. "Te most normális vagy ...ka?")