Keresés

Részletes keresés

élettérharcoló Creative Commons License 2013.06.26 0 0 1372
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.26 0 0 1371

Kicsit kibicsaklott az erkölcs ebben a mai világban. Hogyaszongya meg merték tenni a bokor arcú bokrossal a nép kizsigerelésének a tervét. Mert ez ugye 'köllött! És ma is 'köll. Mert igen is szükség van rá. Ugyanakkor a parlamenti cimbik külföldön adózó, külföldi cégeire is 'köll a zuniós pénzeket költeni. Úgy mint sportcsarnokokra, egyebekre is. Az egyszerű nép kölke pedig kiesik az iskolapadból éhesen. De az a bolond apja miért nem érti meg, hogy annyit ér mint amilye van. Jaa? Hogy nincs semmilye? Akkor kuss! A neve senki. Egyet tehet jövőre jól szavaz. Vagy kezdi a kaszát kiegyenesíteni amíg van ereje.

Előzmény: willdataa (1368)
élettérharcoló Creative Commons License 2013.06.26 0 0 1370

élettérharcoló Creative Commons License 2013.06.25 0 0 1369

Jellemző Kövérre,hogy Dúró Dóra babűjűval lévő segítőit sem engedte be a házelnők,nehogy el tudja látni a feladatait a képviselőnő..

más.. http://hvg.hu/nagyitas/20130625_Nincs_itelet_vonulnak_a_devizahitelesek_

Előzmény: ka_TARZI_s (1361)
willdataa Creative Commons License 2013.06.25 0 0 1368

A "baloldali" Horn-kormány elvette a nyugdíjak vásárlóértékének 12%-át, tehát a nyugdíjasok kosarában lévő 100 kg kenyérből kivett 12 kg-ot.

www.szmm.gov.hu
Szociális és Munkaügyi Minisztérium
A nyugdíjak reálértékének változása 1991-2002 között
Naptári évek: 1995-1998
Az egyéninyugdíjreálértékénekváltozása: -11,9

Előzmény: Törölt nick (1367)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.24 0 0 1367

Fene tudja. A nyugdíjak erőszakos elvétele óta én nem igen tudok meglepődni semmin sem. Ebben az országban a demokrácia szó csak szarkasztikus formában létezhet. Aki egy pillanatra is komolyan gondolja kötöznivaló idióta. A büdös pufajkás komcsik nem mertek vona hasonlókat produkálni. Pedig azok se voltak piskóták. Bár ha belegondolok igazából a hatalmuk ma is töretlen. A Gyuszit is ágyútalpon fogják megtapsolni ahogy húzzák a ravatal felé. Én hülye meg azt hittem hogy, megelégszenek annyival hogy vodkát neveznek el róla. Már a címkéjét is láttam lelki szemeimmel. Egy pufajkás részeg kertitörpe kommunista műszakra igyekszik éppen. Egy vidékről elkobzott körmöstraktorral. Szemében elszántság, kezében pártkönyve. Mögötte Oleg hű fegyvertársa, betárazott kalasnyikovval vigyáz a demokráciára.

Előzmény: ka_TARZI_s (1363)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.24 0 0 1366

a "paraszt" itt nem a földmüves, vidéki emberrel egyenlő.

Előzmény: Törölt nick (1365)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.24 0 0 1365

Számomra ez a megmozdulás egy igazi öntörvényű, hatalommániás, kommunista talpas parasztot testesít meg. 

Ez a fidesz-demokrácia, de hát ugye azt is 2/3-al írják itt, mikor-hogyan is van az.

Előzmény: ka_TARZI_s (1361)
ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.06.24 0 0 1364
ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.06.24 0 0 1363

Parlamenti cenzúra

A pénteken botrányos körülmények között megszavazott földforgalmi törvény kapcsán elsikkadt egy igencsak sokatmondó mellékszál. Mint ismeretes, a kormánypárti többség úgy szavazta meg a törvényt, hogy közben harsogott a „Hazaárulók, hazaárulók” rigmustól a ház. A[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.06.24 0 0 1362
ka_TARZI_s Creative Commons License 2013.06.24 0 0 1361

Egy jellemtelen, vérig sértett ember reakciója:

Kövér megbénította a Jobbik frakcióját

Érvénytelenítették a jobbikos beosztottak belépőit a földtörvény elleni tiltakozásuk miatt. Tovább »

forrás: Index.hu

Törölt nick Creative Commons License 2013.06.24 0 0 1360

"Felőlem lehet akármilyen képződmény, mert a lényeg az, hogy jórészt a saját gondolataimat és elvárásaimat hallom vissza a Jobbiktól."

Majális, véradás, közösségi munka a bűnözők visszatartása, stb, stb. Csak ők! Csak önerőből! Egyemberként. A nép tudja hogy ki van mellette. A heikopáteres mecénás kurafi az nem igazán tudja már eladni magát előttük mint népmegmentő. Az ő idejük már a visszaszámlálás stádiumába került. Lásd Brazília. Meleg lesz a talaj gazdagéknál világszerte. És  kishazánkban? Dózsa György rongyosai ismét éhesek.

Előzmény: egy hazafi (1354)
silus2 Creative Commons License 2013.06.23 0 0 1359

A Jobbik azért jobb, mert mutatja , hogy mit kellene másként, jobban csinálni,"

az ellenzéki pártok felelősségnélküli  tudománya (hablatyolása)

Előzmény: ec pec kimehecc. (1357)
Glavingojn Creative Commons License 2013.06.23 0 0 1358

Oroszul nevezték Karakumnak, ma már a Garagum çöli név használatos.

Előzmény: Törölt nick (1334)
ec pec kimehecc. Creative Commons License 2013.06.23 0 0 1357

A politika a lehetőségek művészete, mondta valaki.

A kivénhedt fiatalok pártja(fidesz) megalkuvásokkal van tele, nem használja ki a lehetőségeit sem.

A Jobbik azért jobb, mert mutatja , hogy mit kellene másként, jobban csinálni,

amiből néha a fidesz is kénytelen átvenni.

Előzmény: kenyérdurca (1355)
egy hazafi Creative Commons License 2013.06.23 0 0 1356

"reálpolitikusként nem tehet mást, mint amit tesz"

Jó kis kibúvó ez a "reálpolitikus" meg "reális helyzet", de én, mint olyasvalaki, aki nem elégszik meg ennek ilyetén való letudásával, mindig megkérdezem, hogy ha olyan a helyzet mint amilyen, akkor mit tesznek annak kedvezővé való fordítása érdekében?

"Ha a Jobbik azzá lett volna, ami nem, jobbról támogathatta volna a Fidesz elképzeléseit, és közösen többet tehettek volna, nagyobb lenne a zsarolási potenciál a ballibbantakkal szemben, a magyarságért."

Mint a KDNP, amit a Fidesz bekebelezett és díszként maga mellett tart?

És pont a Jobbik hiányzik még a kis "barackfások" mellől, hogy hatékony legyen a ballibek elszigetelése?

Előzmény: kenyérdurca (1355)
kenyérdurca Creative Commons License 2013.06.23 0 0 1355

No mi van, a Fidesz ezek szerint nem védi hatékonyan, értelmesen és okosan a magyar érdekeket?

Védi, amennyire tudja, a belső és külső támadások közepette, foggal-körömmel - de reálpolitikusként nem tehet mást, mint amit tesz. Ugyanis ezzel egyedül van, mint az ujjam, mi több, az ilyen hazaffyak ugyanúgy adják a lovat a nemzetrontók alá, mint a szadeszklónok - ezzel is gyengítve a Fidesz mozgásterét és szélesítve a magyarság elleni támadási felületet.

Ha a Jobbik azzá lett volna, ami nem, jobbról támogathatta volna a Fidesz elképzeléseit, és közösen többet tehettek volna, nagyobb lenne a zsarolási potenciál a ballibbantakkal szemben, a magyarságért.

Így viszont ugyanolyan kártékonyak, mint a baloldal és a liberálisok. Mi több, ezek malmára hajtják a vizet.

Előzmény: egy hazafi (1354)
egy hazafi Creative Commons License 2013.06.23 0 0 1354

"A Jobbik mesterséges képződmény, igen meglepődnének maguk a jobbikosok is, ha kiderülne, kiknek a hosszú kezei is mozgatják a sok vadmagyart"

Felőlem lehet akármilyen képződmény, mert a lényeg az, hogy jórészt a saját gondolataimat és elvárásaimat hallom vissza a Jobbiktól.

"sokszor kimondanak olyan igazságokat, amelyeket a pécé nem tesz lehetővé (egyébként ez az egyetlen pozitívum a létezésükben), de megoldást már nem tudnak rá adni, csak lózungokat, megvalósíthatatlan, gőzös ötleteket"

Mint például?

"mennyire kellett volna, kellene egy, a magyarság érdekeit sokkal hatékonyabban - és értelmesebben, okosabban - védő jobboldali párt, mondom én, a fideszes..."

No mi van, a Fidesz ezek szerint nem védi hatékonyan, értelmesen és okosan a magyar érdekeket?

Előzmény: kenyérdurca (1351)
egy hazafi Creative Commons License 2013.06.23 0 0 1352

"Nemzetellenes az, aki a nemzet által kétharmados kormányzással megbízott vezetés törvényhozói munkáját gátolja."

És azt hiszed, hogy a nemzetnek mindig minimum 2/3-a támogatja is az általa megbízott vezetés meghozott törvényeit?

"2014-ben lehet majd ellenszavazni, ha nem tetszik..."

Fogok is, és továbbra is az egyetlen hazafias pártra, a szebb jövőért.

Előzmény: Paulus Brain (1350)
kenyérdurca Creative Commons License 2013.06.23 0 0 1351

A Jobbik mesterséges képződmény, igen meglepődnének maguk a jobbikosok is, ha kiderülne, kiknek a hosszú kezei is mozgatják a sok vadmagyart (akik azért voltaképpen simán át tudnak lényegülni Csanádból Chanádba - de ez a gondolatmenet messzire vezetne). Meglovagolják a zagyvagyörgygyula-értelmi szintű egyedek agymenéseit, fideszeznek, zsidóznak, cigányoznak, sokszor kimondanak olyan igazságokat, amelyeket a pécé nem tesz lehetővé (egyébként ez az egyetlen pozitívum a létezésükben), de megoldást már nem tudnak rá adni, csak lózungokat, megvalósíthatatlan, gőzös ötleteket, lovat adva ezáltal a magyarságot így is permanensen támadó ötödik hadoszlopnak itt és idegenben. Persze ez a cél, amiért létezniük kell.

Mégis azt hittem, bejutván a Parlamentbe, képesek lesznek felelősségteljesen politizálni, kiizzadni magukból nagypolitikai gondolkodásra képes egyedeket, de tévedtem. Ezek se jobbak, mint a kozmopolita, koszosgarbós, romkocsmás tarisznyások, csak a cucc más. A hecc, a mob, a performansz a lényeg, magyarul a botrány, a kerékkötés.

Értem én, hogy legyen japán-magyar határ, csakhogy...

Ott voltam a megalakulásukon is, tudom, mit beszélek. Koszos tajték a magyar politika hullámain, nem más. Az pedig nem vigasztal, hogy nem ők az egyetlen. Pedig mennyire kellett volna, kellene egy, a magyarság érdekeit sokkal hatékonyabban - és értelmesebben, okosabban - védő jobboldali párt, mondom én, a fideszes...

Paulus Brain Creative Commons License 2013.06.23 0 0 1350

Súlyosan tévedsz.

Nemzetellenes az, aki a nemzet által kétharmados kormányzással megbízott vezetés törvényhozói munkáját gátolja.

2014-ben lehet majd ellenszavazni, ha nem tetszik...

Előzmény: egy hazafi (1349)
egy hazafi Creative Commons License 2013.06.23 0 0 1349

"Végleg kiírták magukat a komolyan vehető politikusok köréből."

Miért, milyen egy komolyan vehető politikus? Egy bólogatójános? Olyasvalaki, aki passzívan asszisztál az olyan törvények létrehozásához is, amelyek nemzetellenesek?

Tudod, én már csalódtam szinte az összes politikusban, és már csak azért is a Jobbikot támogatom, mert ők is vissza akarják állítani a királyságot. Ez sokkal de sokkal jobb lenne, mint Gyurcsányék, Bajnaiék, Mesterházyék vagy Orbánék országlása alatt szégyenkezve élni és nap mint nap a kicsinyes cirkuszolásukkal meg a hülyeségeikkel szembesülni.

Pár éve még nem hittem volna magamról, de bizony én royalista lettem. Úgyhogy: éljen a Magyar Királyság!

Éljünk mi is úgy, mint az Észak- és Nyugat-európai monarchiák büszke lakói, ahogy ITT olvasható.

Előzmény: Paulus Brain (1341)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.22 0 0 1348

Én megértelek téged. Ha én is hazátlan lennék, nekem is savanyú lenne a szőlő.

Előzmény: ligeia301 (1346)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.22 0 0 1347

Én legalább felvállalom azt ami vagyok. De te egy 12-egy tucat, sötétben sompolygó árnyékban kuporgó kakaó betyár vagy. Ha balhé lenne villámgyorsan a hátam mögé állnál.

Előzmény: ligeia301 (1345)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.22 0 0 1344

Nemtom. Rajtad kívül nem sokat ismerek.

Előzmény: ligeia301 (1343)
ligeia301 Creative Commons License 2013.06.22 0 0 1343

Sok ilyen bunko van még az orszgban?

Előzmény: Törölt nick (1334)
szamárium Creative Commons License 2013.06.22 0 0 1342

Jól jellemzed magadat. :-PP

Előzmény: Paulus Brain (1341)
Paulus Brain Creative Commons License 2013.06.22 0 0 1341

Végleg kiírták magukat a komolyan vehető politikusok köréből.

Primitív hangulatkeltők.

Előzmény: ka_TARZI_s (1337)
Ha ha said the clown Creative Commons License 2013.06.21 0 0 1338

A te jövőddel együtt...

Előzmény: Paulus Brain (1336)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!