Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.09.28 0 0 6081
A nép azért tudta ki az a Demokratikus Ellenzék, amely nyíltan felvállalta a szembeállást az MSZMP-vel, ez volt az SZDSZ.

Később derült ki, hogy ez mind csak színjáték volt, mert Aczél György mindről tudott. Kiadhatták a Beszélő szamizdat újságot, lefogták őket ugyan a nagyobb ünnepek alkalmával, nyilatkozhattak a SZER-nek, de valójában megtévesztették a népet, amit akkor sokan nem tudtak.

A jutalom nem is maradt el, mert a nép ’90-ben, jelentős szavazatot adott a pártnak.

Azóta viszont minden magyar ember kilépett és otthagyta a hazugságban élő szövetséget.

Előzmény: Sarkany (6078)
Pokrócz Creative Commons License 2006.09.28 0 0 6080
Hangsúlyozom, mindent megteszek, hogy helyrehozzam egykori vétkem. :)
Előzmény: Törölt nick (6077)
Pokrócz Creative Commons License 2006.09.28 0 0 6079
Az információ szabad áramlásának biztosítása.

Esélyegyenlőség, bla, bla.
Előzmény: Sarkany (6076)
Sarkany Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6078

Abban az időben még a nép azt hitte, hogy az igazi rendszerváltó párttal van dolga

Abban az időben, ha jól emlékszem, 57 - azaz ötvenhét - pártkezdemény alakult. A "népnek" fingja nem volt arról, hogy melyikre lenne érdemes szavazni. Nem véletlen, hogy 1990-ben jutott be a legtöbb párt a parlamentbe.

Szerinted, milyennek kellett volna lennie akkor egy "igazi rendszerváltó pártnak"? 

Előzmény: Törölt nick (6077)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6077
Abban az időben még a nép azt hitte, hogy az igazi rendszerváltó párttal van dolga, mikor te is rájuk szavaztál.

Ha jól emlékszem 25% körül volt az arány, mely napjainkra 5%-ra mérséklődött!

Sokan megtapasztalták, egy hazug eszmét képviselnek!

Előzmény: Pokrócz (6075)
Sarkany Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6076

Nem kommentáltam az idézetet.

Valami oka csak volt, hogy bemásoltad! :))

Előzmény: Pokrócz (6075)
Pokrócz Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6075
Nem kommentáltam az idézetet.

De írhattam volna pl. azt, hogy lám, Budapest hercege is csak ember.

Hibákat mindenki követ el.
Én pl. 90-ben adtam egy szavazatot a szadeszra (figyelem Rdi !!!). Azóta alig győzöm helyre hozni egykori vétkemet. :)
Előzmény: Sarkany (6074)
Sarkany Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6074

Hogy is írtad Schmitt Pál esetére?

Összetudnánk az egész országból szedni akár csak 100 embert is, akinek a 70-es évek óta semmiben nem változott a véleménye, meggyőződése, ízlése?

Látom, kettős a mércéd! :))))))

Előzmény: Pokrócz (6073)
Pokrócz Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6073
"...... Az elmúlt 16 évben megismerhettük Demszky előéletét is. Politikai pályafutását a Kádár-rendszerben szélsőbalos internacionalistaként kezdte, aki igazi maoistaként már ekkor fellépett a „munkásosztály felhígulása” és a nacionalizmus ellen: 1972. március 21-én Demszky és társai – Majtényi Lászó, Mihancsik Zsófia, Báron György stb. – vörös zászlós és vörös kokárdás(!) tüntetésen tiltakoztak a március 15-ét megünneplő, a Kádár-rendszerrel szemben fellépő „nacionalisták” ellen. Az engedély nélküli szélsőbalos szervezkedés miatt Demszkyt egy évre kizárták az egyetemről. Fellebbezésében kommunista és internacionalista meggyőződésére hivatkozott. A korabeli jegyzőkönyvben ez olvasható Demszky álláspontjaként: „Március 15. mindig felhasználható nacionalista, reakciós, irredentista (sic!) célok érdekében, és ezzel szembe akarták állítani saját, proletár nemzetköziségen alapuló tüntetésüket.” (Napi Magyarország, 1999. április 3.) ..."

tibra Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6072
,,A Heti Válasz csütörtökön standokra kerülő száma szerint a Fidesz az Állami Számvevőszék elnökét látná szívesen a szakértői kormány élén. Kovács Árpád méltatlannak tartja a híresztelést."

Szerintem jó ötlet.

Sarkany Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6071
Bizottsági ülést hívott össze a halott képviselő

A bizottság egy ötszázmilliós útfelújítási pályázat ügyében akart sürgősen eredményt hirdetni.

http://index.hu/politika/belfold/kobanya06092/?main&rnd=685

Úgy látszik, mégis létezik élet a halál után, avagy korrupció életre, halálra?
makopa Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6070

Iwiw fórum:

NN szeptember 23., 07:32 | 256.

SZia Balázs!

Nem azzal van a problémám, hogy elítéled a rendbontókat. Azokat én is. Hanem azzal, hogy a kuruc.info-n is megjelent versedben arra célzol, hogy a rendbontók halálát kívánod.
Bármennyire is gyűlölöd őket, ilyenfajta érzéseidnek nem adhatsz hangot nyilvánosság előtt, te mint a rend örzője és védelmezője. Ez nagyon etikátlan dolog. Neked példát kellene mutatni, nem pedig gyűlöletre, öldöklésre uszítani.

Sántha Balázs (ksatriya) Link | Válasz erre | szeptember 24., 20:41 | 258.

256: 257: Tisztel Uraim!

Több nap óta, most lépek fel először az iwiw-re.
A kurucinfó cikkjében megjelent verset nem én írtam!!!
Bár az a fórumok adatai szerint több nappal ezelőtt keletkeztek, azokat idő hiányában észre nem vettem.

Telefonon értesítettek, hogy az iwiw-ről jogtalanul letöltött képem mellé raktak egy verset a nevemmel a kurucinfó.hu-n. Mivel nem tudtam internethez hozzáférni, lévén vidéki szolgálatban voltam végig, így ismerősömnek kódomat megadtam, hogy belátása szerinti közleményt adjon ki. Ennek eleget tett, majd személyes adataimat óvatosságból törölte. (kicsit túlzásba is vitte, mert mindent lesikált)
Az eddigi adatok szerint, nicknevemmel (nem először) ismeretlen személy lépett fel. Több levelezést lebonyolított a nevemben engem rendőrnek beállítva. Tisztelettel tájékoztatom, hogy én nem vagyok rendőr. Egy másik rendvédelmi szervnél dolgozom, és a Bp-i eseményeknél nem voltam jelen.
A verset elolvastam, megmondom őszintén, azért sokkal durvábbra számítottam. Igaz kissé döcögős, és szótaghiányos néhol, de a randalirozók elítélésében mindentől függetlenül maximálisan egyetértek, bár kissé arrogáns és naturalista megfogalmazása hagy némi kívánnivalót...
Most kódomat megváltoztattam, és egyúttal ismeretlen tettesek ellen büntetőfeljelentést teszek rágalmazás megalapozott gyanúja miatt.

Üdvözlettel: Sántha Balázs

Előzmény: Pokrócz (6063)
eR-dei Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6069

Dr Bagó az, aki megfenyegette az MDF ogy. kéoviselőjelöltjét, ez év tavaszán.

Ezután a fidesz kijelentette, hogy javasolják az ügyvédúr kizárását a pártból.

Most Dr. Bagó második a fidesz megyei listáján. Akkor vagy független, vagy a fidesz szava bagót sem ér. :)))

Pedig ugye ott van az egyetlen politikus, aki sohasem hazudott. :DD

Előzmény: Pokrócz (6061)
Sarkany Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6068

Gondolom, ugyanazok ellen, mint az általad idézett és uszítónak titulált rendőr.

Érdekes a gondolatmeneted.

Ha valaki leírja a gondolatait, érzéseit és egy blogban felteszi a világhálóra, akkor uszít.  Ha mindezeket idézi ugyanott (a világhálón), akkor nem uszít. Hogy is van ez?

Előzmény: Pokrócz (6066)
Pokrócz Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6067
Tényleg, melyik mondatom uszít?
Előzmény: Sarkany (6064)
Pokrócz Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6066
Ki ellen is uszítok pontosan?

Normális országban szabad idézni.

Magyarországon viszont már valóban kapott elmarasztalást nem is olyan régen egy lelkész egy bizonyos idézet beolvasásáért.

Veszélyes ország.
Előzmény: Sarkany (6064)
Sarkany Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6065

Minden hatalom csőcseléknek nevezi azt, aki meg akarja gyengíteni az ő hatalmát.

Látom, csak eljutott Hozzád valami úton-módon a (rém)HÍR TV üzenete a forradalmárokról, mégha nem is nézed. :))

Előzmény: Pokrócz (6062)
Sarkany Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6064
Akkor, most Te is gyűlöletre uszítasz, nagy nyilvánosság előtt az interneten... :)))
Előzmény: Pokrócz (6063)
Pokrócz Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6063
(269. § Aki nagy nyilvánosság előtt
b) ... a lakosság egyes csoportjai ellen gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő)

A törvényeink nyilván rendőreinkre nem vonatkoznak.
Rendőreink lelkivilágát misem fejezi ki pontosabban mint az általuk írt versek. Íme két gyöngyszem:

Sántha Balázs szeptember 20., 20:51 | 37.

Míg megvalósul gyönyörű képességünk, a rend!

Gyűlik a tömeg, van ismét fegyverbe,
vipera, kés, üveg a kezekbe.
Pajzsban, sisakban velük szemben,
rendőrsorfal áll csöndben, rendben.

Ugat a kutya, paci dobbant,
huligán épp benzint lobbant.
Dobálni kezdik a pajzsos csapatot,
dobják a követ és minden kacatot.

Végre parancs, indul a zsandár,
ilyenkor bezzeg szalad a vandál.
Gyáván, ahogy szoktak futnak el ismét,
de a tonfa éri azért néhány testét.

Nincs is felemelőbb látvány, bíz annál,
mikor a gyáva huligánbanda meghátrál.
Már nem oly bátrak, lapossak nagyon,
jó érzés ezeket ütni-verni agyon.

Vandál huligán, nem baj ha vérzik,
a tonfa nyomait ők is megérzik.
Gyerünk zsandár, üsd ahol éred!!!
a csőcselék veréssel a rendet véded!!!

Rabszállító autóban, huligánok ülnek,
sírnak-rínak, rajtuk nem könyörülnek.
Mennek a Bastilleba, rács mögé hamar,
nyuszi-muszi huligán ott majd falat kapar.

Nyüszítsen a féreg, végre sírjon-ríjon,
tüdejébe vért, orrán át szívjon!
Remélem otthagyja néhány a fogát,
úgy kell őket verni, mint szódás a lovát!

Mocskos csőcselék!
Mocskos csőcselék!
Kár belétek, kár belétek
a drága magyar, drága magyar lövedék.

A világ ne legyen, ne legyen, ne legyen az övék

Sántha Balázs szeptember 21., 21:18 | 38.

Szerdaéjjelvers

Sír a huligán, nem jött be terve,
tegnap éjjel jól el lett verve.
Hiába gyűjtött követ hátizsákba,
Rebiszes bakancs lépett szájába.

Hiába próbáltak keménykedni megint,
az ember rajtuk már csak legyint.
Sittre kerül mind, előbb vagy utóbb,
menekülni tegnap már nem sok tudott.

Nem tetszik ez a sok huligán népnek,
frusztráltak lettek, hogy jól leégtek.
A kemény mag sitten, hiába sírnak,
csőcselék havert már hiába hívnak.

Most még lesz egy két éjjel,
míg ütve lesznek széjjel.
Egy se marad, pusztul a huligán,
darabjukat úgy hordják el taligán.

(269. § Aki nagy nyilvánosság előtt
b) ... a lakosság egyes csoportjai ellen gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő)
Pokrócz Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6062
Minden hatalom csőcseléknek nevezi azt, aki meg akarja gyengíteni az ő hatalmát.
Ez több ezer éve így van.
Verbális hadviselés.
Terroristának nevezni iraki hazafiakat, akik az országukat lerohanó és elpusztító amerikai katonák ellen harcolnak.
Verbális hadviselés.
Előzmény: Sarkany (6058)
Pokrócz Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6061
A képviselő úrnak nagyon viccesnek tetszik lenni ...
Előzmény: eR-dei (6053)
Pokrócz Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6060
Sosem láttam még a Hírtévét ....
Előzmény: Sarkany (6058)
Pokrócz Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6059
Amennyiben a bűnrészesség oldaláról közelítem meg a dolgot, akkor van némi igazságalapja. Vagyis ha egy párt tagjaként, sőt önkormányzati képviselőjeként asszisztálok és támogatom a párt kormányának politikáját, benne költségvetési számok meghamisítását (egyéb hazudozásoktól tekintsünk el nagyvonalúan) és egyetlen egyszer nem emelek ez ellen szót, akkor Szalaynak talán volt oka azt mondani amit mondott. A szövegkörnyezetet egyébként nem ismerem.
Előzmény: eR-dei (6052)
Sarkany Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6058

A gond ott van, hogy nem kizárólag a hírszerzőből vagy a népszabadságból próbálok informálódni.

Igen, érzékelem is a (rém)HÍR TV hatását a megnyilvánulásaidban.

Ez valóban gond. Ugyanis, ők forradalmároknak nevezték a tomboló csőcseléket.

Előzmény: Pokrócz (6056)
Sarkany Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6057
Kevered az összeesküvés, mint cselekvés, és az összeesküvés-elmélet gyártás, mint irodalmi tevékenység, fogalmát! :))
Előzmény: Pokrócz (6056)
Pokrócz Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6056
Kikérem magamnak. Nem esküdtem össze senkivel. Illetve egyszer, de azt házasságnak hívják. :)

A gond ott van, hogy nem kizárólag a hírszerzőből vagy a népszabadságból próbálok informálódni.
Előzmény: Sarkany (6051)
Pokrócz Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6055
Egyik urat sem ismerem közelebbről, de marginális szereplőknek gondolom mindannyiukat.
Előzmény: Sarkany (6054)
Sarkany Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6054
Font Sándor Zuschlag János MSZP-s indításával vágott vissza a Hírszerző Bagó jelölését firtató kérdésére

http://www.hirszerzo.hu/cikk.php?id=19981

Előzmény: eR-dei (6053)
eR-dei Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6053
:)))))))))

És mindezt James Bond derítette ki, aki erról szupertitkos láthatatlan levélben értesített Téged......

Engem sokkal, de sokkal jobban érdekel Dr Bagó esete a fidesszel...
Előzmény: Pokrócz (6050)
eR-dei Creative Commons License 2006.09.27 0 0 6052
"Az MSZP szolnoki képviselői erkölcsileg megsemmisültek...."
Előzmény: Pokrócz (6046)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!