Keresés

Részletes keresés

Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.25 -1 0 689

Nagyszüleim is így éltek. Nekem úgy tűnt. Ketten egy test. Majd az évek igazolták, hogy nagyapám haldoklott egész életében nagyanyám mellett. Erre montam a láccatt csal. De te láccatt alapján ítélsz.

Mondok példát. Mongyuk én szatír vagyok de jót elbájcsevegek veled jó unalmasan a brokkolikrémlevesről. Mire te a 40-es iq-dal csodálkozol mikor a rendőrség felkeres egy szatír megtalálása segítségeként. Nézel nagyot: ez szatír? Dehát vega, ez az isten maga. Tuti hogy keverik valakivel

Előzmény: Eklatáns Béla (688)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.25 0 0 688

Van olyan házasság, ahol a házastársak egészséges énképpel, nem irreális elvárásokkal, aggodalom nélkül élnek együtt kölcsönösen tisztelve, támogatva, szeretve egymást. Ennek eredménye: sikerélmények mind a magánéletben, mind a munkahelyen, - anyagi és érzelmi biztonság, prosperálás, virágzás, gyarapodás. Mindehhez csak szerencsés gének szükségeltetnek...

Előzmény: Nyndzsa (683)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.25 0 0 687

én meg olyat ahol nincs elhízás de ölik egymást

Olyan is van. Mondtam, hogy nincs...?

Előzmény: Nyndzsa (680)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 -1 0 686

eddig sem értetted, pedig világosan leírtam. ez neked a szolgálat máshol is? hogy csak mondod a hülyeségeidet, és rohadtul nem érdekel a másik tényleges helyzete? nem annyira hatékony, csak mondom.

"Sok nő úgy akar magának aranyásót, hogy semmi jutalmat nem ad cserébe."

ja. kihasználják a férfi butaságát. sok ilyen van. a férfi csinosságba szerelmes, és egyáltalán nem érdeklik a nő gondolatai, vagy lelke, dekorációnak tekinti azokat. aztán csodálkozik, hogy a nőnek elmegy tőle a kedve, ha egyáltalán volt hozzá valaha. mert sok nő olyan, hogy nagyon mélyen gyökerezően gyűlöli a férfit, és szándékosan bünteti, bár a látszat eleinte mást mond. Én gyűlölöm a férfiakat, de olyan okos vagyok, hogy inkább elkerülöm, kizárom őket, minthogy fosztogassak. Ha egy betéved az udvaromra, azt is söprűvel kergetem ki, utána még fél napot köpködök. mongyuk nem is csak okosság, hanem egyszerűen undorodom tőlük, buta lúzerek, ócska módszerekkel, aljas szándékokkal. szánalmas egy népség.

Előzmény: Nyndzsa (682)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.25 -1 1 685

apróhirdetésből aprópénz jön. óriásplakát kell.

Előzmény: Paleokrites (681)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.25 -1 0 684

Innen meg meglehet tudni, hogy mitől sátán a házasság. Utoljára könyörgök mindenkihez hogy ne tegyünk hülyeséget. A házasság démonokat hív a konyhába, ahol előtte angyalok pirították a csirkemellet. Ne engegyük veszni a ropogós csirkét, hanem váljunk eggyé vele.

Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.25 -1 0 683

A házasság kívülről szépnek és idillinek tűnhet, de a vonzó felszín sok mindent rejthet: családon belüli erőszakot, érzelmi terrort, depressziót, boldogtalanságot, megtört személyiséget. A férfi és női magazinok, melyeknek többek között Amy és Nick is dolgozott, a média és a környező világ mind azt sugallja, hogy egy kapcsolat akkor ideális, ha maximálisan vonzók maradunk, edzőterembe járunk, irigylésére méltó karrierünk van, és nem vállalunk gyereket, mert az ma már nem számít szexinek vagy trendinek. A Holtodiglan azért is olyan jó film, mert leás a félelmeink legmélyére, felfedve ezzel a kapcsolatokban felmerülő aggályok irracionális oldalát. És felismerjük benne azt a hátborzongató, zavaros és aggasztó részünket, amely valahol mélyen bennünk is élhet. 

http://www.lafemme.hu/kultura/1176_a_hazassag_halalos_lehet

Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.25 -1 0 682

Minél több idő telik el, annál kevésbé értem Bounty Killer problémáját. Ha van pasija bonyolult, ha nincs, akkor meg tiszta ügy. Van egy tonna társkereső. Hogy én nem leszek nő aranyásója az zicher. Főleg akkor nem, ha nem kapom meg a napi szexadagomat.  Sok nő úgy akar magának aranyásót, hogy semmi jutalmat nem ad cserébe. Csak viszi a pénzt, mint az exnejem és még többet és még többet. Sok pénzbuzi kurva

Előzmény: Paleokrites (681)
Paleokrites Creative Commons License 2021.04.25 -1 0 681

feladunk egy apróhirdetést, gazdag támogatókat keresünk jeligére... :)

Előzmény: Törölt nick (672)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.25 -1 0 680

én meg olyat ahol nincs elhízás de ölik egymást. Azért érdekes, hogy a te álláspontoddal nem foglalkozik senki és nem írnak róla cikkek, hogy az az általános. Míg.......

Előzmény: Eklatáns Béla (679)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.25 0 0 679

Én ismerek olyan harmonikus házasságot, ahol az elhízásnak nyoma sincs. Igen jól karabantartják magukat - meg egymást...

😉

Előzmény: Nyndzsa (678)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.24 -1 0 678

A harmonikus házasság halálos

Oh te nyomorult ember,gondolkozz

Az tehát, hogy a harmonikus házasságban élők könnyebben elhíznak - és ennek következtében nagyobb az esélyük a keringési rendszert érintő megbetegedésekre vagy a cukorbetegségre

Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.24 0 0 677

Ha egy kis pancsolásnak így tud örülni, akkor zicher hogy otthon a pokol várja.

Látszatból vonsz le messzemenő következtetéseket, mint egy nő.

De köszönöm  a képet, mekkora fos lehet a házasság ha egy kis víz ilyen sokat jelent az öreglánynak

Előzmény: Törölt nick (675)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.24 0 0 676

Többségben megalkuvást látok és kényszerdolgokat. Itt van pl Béla aki csak a topicjában olvashat hajnali merevedésről. Na ez pl a nejének tuti fáj.

Előzmény: Eklatáns Béla (674)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -1 0 675

Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.24 0 0 674

egyetlen jó házasságot se láttam

Nyisd ki jobban a szemed...

Előzmény: Nyndzsa (650)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -1 0 673

ja, télikert is kell. írjak a keresztény papoknak? mer azok állítólag adnak, ha kérek. nálam ez minimum. létszükséglet, nehogymá megfosszanak tőle.

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -1 0 672

ha meg arra gondoltál, hogy az én szívemet nyitja meg a zsozsó, akkor azt is mondd meg ki és mikor és hol és mér nem most, mert már nagyon szeretnék építeni egy kültéri szaunát, meg kéne a bazalt kerítés is, meg egy csobbanós medence, ha nem is kifejezetten úszóedzésekre, de  azért pár kartempóra elég legyen, mer itt nincs semmi a közelben. a láma ilyet nem tud, mer el kell számolnia nemes célokra a hívőknek.

Előzmény: Paleokrites (592)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.24 -1 0 671

A negyedik főbűn az irigység. 

Előzmény: Eklatáns Béla (670)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.24 0 0 670

Miért, egész nap szexöltél? Igaz, te vacsi után is akár 12 menetet lezavarsz...

Előzmény: Nyndzsa (669)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.24 -1 0 669

Neked meg hiába van házasságod, ha nincs szex és semmi. Mikor nekem vót szex nővel egy percem se vót fórumra.

Előzmény: Eklatáns Béla (667)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.24 -1 0 668

és amúgy is mindegy mit mondok, mer tökre olyan mintha egy zárlatos robottal diskurálnék, mikor veled

Előzmény: Eklatáns Béla (666)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.24 0 0 667

Igazad van. Végülis csak egy a fontos: az evangelizálás...

Előzmény: Nyndzsa (665)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.24 0 0 666

Az gyön le, amit mondasz. Én tudok szöveget értelmezni, de gondolatot olvasni nem. Azt nem tudhatom, ha ép az ellenkezőjét gondolod, mint amit mond'sz...

Előzmény: Nyndzsa (663)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.24 -1 0 665

Kizárólag. 

Előzmény: Eklatáns Béla (662)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.24 -1 0 664

Igen. Lásd Addams Family.

Előzmény: Törölt nick (661)
Nyndzsa Creative Commons License 2021.04.24 -1 0 663

Ha az jött le belőle, akkor biztos libernyák vagy, nem?

Előzmény: Eklatáns Béla (660)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.24 0 0 662

Kétszeresére növeli az infarktusveszélyt a házasság

De akkor hogy akarsz szexölni? Házasságon kívül...?

😱

Előzmény: Nyndzsa (650)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.24 -1 0 661

mi az , hogy "megszabadultál"? ezekszerint a házasság átok.

Előzmény: Nyndzsa (657)
Eklatáns Béla Creative Commons License 2021.04.24 0 0 660

Ne keress feleséget

De amikor én mondtam, h Pál eszonta, akkor ellenkeztél...

😉

Előzmény: Nyndzsa (657)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!