Ezt már Múlthéten megnéztem személyesen. Nagyon kezdetleges. Egy kormányszervó szivattyú van feltéve, és iszonyat lassú volt. Ezért sem használják. A munkahenger is nagyon kicsi, csak 70mm-es dugattyú van benne. 200bar nyomáson is csak 7.5T. Ahoz meg megint kell motor teljesítmény :)
Nem olyan ritka az, mint ahogy gondolyod. Tegnap a jofogason megnéztem kb 40db-ot, és volt benne jópár 3 és 4kW-os is ami kimondottan tudja a csillag-delta indítást.
Már a 4kW-os is megy csillag-deltában ha olyan a motor. 3x16A van nekem. Kardos azt mondja a 7.5kW-os menne róla, csak hat terhelésen lenyomná az tuti. Fázisonként a 2kW-ot gond nélkül el kell bírnia.
Nem az a baj. Ma mentem volna megnézni, de hívott előtte hogy mégsem 5.5kw. Vagyis csillagban 5.5 Deltában 7.5. Nem egészséges tartósan csillagban, főleg ha terhelést is kap majd.
Ha nincs jobb marad a 30k, de azért nem kapkodom el. Ahogy bnorci is írta ki lehet fogni jóárasítva, egyik srác is most vett egy másik tekercselőnél 10k-ért 3kw egy fázis motort... Egyébként du találtam 20-ért egy "hibatlanul működőt" egyetlen szépséghibája hogy a hatsó dekli hiányzik. Azt most keresek ra...
Néztem őket. 30-40 nekem sok, ráadásul egyik sem itt van a közelben. Postán látatlanban nem veszek ilyet. Gondolom te sem. :) Bnorci71 meg itt lakik a szomszédban.
2900-as fordulatu van csak. A szivattyu maxon menne mindig. Mivel siklócsapagyas így szijjal nem mehet ra, közvetlen tengelyre kellene. Vagy kihajtassal de az már bonyolítja... Ígértek még egy helyről, még nem jött válasz mi lenne onnan, így addig is puhatolozom. Szomszéd faluban tekercselőnél lenne teljesen felújított-csapágyazott 30-ért.