"A Jobbik tovább követné a "gonosz gazdagok" vonalat. Ő lenne a Fidesz a köbön. Abszolút szembe menne a kapitalizmussal, a tőke szabad áramlásával. Majd ha az összes gonosz gazdag "zsidó" cég és bank kimenekül, kilépünk az EU-ból, és újra vámolják a be és kimenő termékeket majd meglátjuk mennyire lesz sikeres Magyarország."
Ezt honnan veszed? Az EU-tagságot is népszavazás útján vizsgálnák felül, nem pedig azonnali kilépéssel (ami nem is lehetséges).
Magyarország sikeressége pedig elsősorban önmagunkon, a saját tettrekészségünkön, akaratunkon, ésszerű életvitelünkön, szokásainkon, stb. múlik; az már régen rossz, ha teljesen a külföldi vállalatoktól és bankoktól akarunk függeni.
Csak olyan vezetés kell, amely végre felrázza és lelkesíti az embereket, értelmes jövőképet mutat nekik s olyan nemzetstratégiát, mellyel lehet azonosulni.
"A másik vonal amit ők nagyon szeretnek az cigánybűnözés. Sokan istenítik őket, mert ők kimondják, hogy van ilyen probléma. Ez teljesen jó addig, amíg ki nem mennek az utcára az "intelligens" támogatóikkal "büdös cigány" meg "mocskos zsidó" szövegeket ordibálni, amivel ők teljesen képesek azonosulni. A többi társadalmi problémára adott válaszuk is szintén fantasztikus."
Lehet, hogy az általad nézett "objektív" médiákból ez jön le neked, de ha pl. olvasnád a Jobbikhoz közelálló hetilapot (nem tudom, hogy szabad-e a címét említeni), akkor tapasztalhatnád, hogy nem valami vérgőzös és a valós társadalmi problémákra durva megoldást kínáló pártról van szó, hanem igenis olyanról, amely
A támogatók intelligenciáját meg valószínűleg nem tudják befolyásolni, s biztosan vannak köztük olyanok, akikre soraid írása közben gondoltál, de nem csak belőlük áll a szavazótáboruk. Nameg a többi párt támogatóiról is megérne egy-két szót váltani (pl. a ballibekéről).
"Nem a mai értékrendet akarom védeni, ahol a tolvaj pert nyerhet az álodzata ellen, mert "munka" közben megsérült.
De a Jobbik véleményem szerint nagyobb katasztrófát okozhat társadalmi és gazdasági szinten is mint a Fidesz/Mszp páros. Pedig az sem kutya.
Egy országot alázattal és nem képmutatással kell vezetni. Nem szeretnék olyan pártot megszavazni, aminek a támogatói mindenkit lehazaárulóznak, aki másképp mer gondolkodni. Nem csak az a becsületes magyar ember (hazafi), aki jobbikos, pedig sokan ezt gondolják.
Nagyon remélem, hogy soha nem fog választást nyerni, bár amilyen színvonalas a választék simán megeshet. Remélem én ezt már nem első sorból fogom nézni."
Nem tudom, te hogy vagy vele, de nekem már nagyon elegem van a mostani politikai társaságból és pártokból, ezért lettem royalista (talán ez a megoldás) és ahogy Vona Gábor írásait olvastam, a Jobbik is királyságpárti, aminek nagyon örülök.
Szerintem a mostani bal- és jobboldal már inkább egymással van elfoglalva, mint az ország és a nép szolgálásával, felvirágoztatásával és ez nagy baj, de a legnagyobb, hogy a nép jórésze még mindig az orránál fogva vezethető és asszisztál ehhez a cirkuszhoz, pedig nem kellene félni a változásoktól, még ha radikálisnak tűnnek is, mert ez a magyarság érdekében lenne, és vesztesei legfeljebb a politikusok lennének, akikre nem lenne már szükség és elveszítenék a kényelmes és jól fizető állásukat (dehát gondolom van nekik másik is).
El kéne gondolkodniuk a Jobbiktól félőknek mindezeken és azon, hogy vajon racionális-e ez a félelmük és hogy hova vezethet a mai állapotok huzamosabb ideig való fennmaradása.
Az lenne a jó, ha minél többen összefognánk és az államformaváltástól kezdve, amely katalizátora lenne a pozitív változásoknak, együtt építenénk újra hazánk régi nagyságát, erejét, jelentőségét, gazdagságát, mindannyiunk érdekében.