Ha jól tudom, akkor az A6-nál 2002-ben történt a ráncfelvarrás, méhgozzá a 2002 március után gyártottak a faceliftes modellek.
El tudná valaki mondani, hogy pontosan mi a különbség a kettő között? Annyit sikerült észrevennem szabad szemmel nekem is, hogy a motorháztetőn lévő hűtőmaszk felső sarkai le lettek kerekítve. Az alsó hűtőmaszk pedig kapott egy króm keretet.
Bár láttam már olyat is, hogy 2002 előttinek volt meg ez a két jegye. Ezért szeretném tudni, hogy vannak-e még rá utaló jelek, amiből meg lehet állapítani, hogy valóban faceliftes-e.
Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradtságot és leírja. Vagy ad egy linket.
Hello! Nekem egy olyan problémám lenne hogy bekapcsolom a klimát és egyszer csak meggondolja magát és valamelyik felén(pl a sofőroldalon) elkezd forró levegőt fújni... Nem tudna valaki valamit mondani hogy ezt miért csinálja? üdv
Az aljához: csavarhúzó, csillagcsavarhúzó, 17-es (vagy 19-es?) csillagkulcs, ha még megvannak, akkor torx kulcs is kell a sárvédőívben lévő csavarokhoz.
Motortér felől: kis csavarhúzó, meg 10-es T-kulcs (vagy valami, amivel le tudod szedni a motorburkolatot ;)), 32-es csillagkulcs a szűrő házához (ha jól tudom).
99-es 2.7 biturbó motorolajcseréhez milyen szerszámok kellenek?Gondolok itt a motorvédő burkolat csavarjaira, olajleeresztőre, ill. ha betétes a szűrő akkor ahhoz is.
Amit belinkeltél az tuti nem jó, mivel MMI 3G-hez van a leírás szerint (a cikkszámot nem néztem meg) a te autódban pedig MMI 2G van. Egyébként kell még hozzá antenna is ami a harmadik féklámpa környén van a belső tető borítás alatt (már ha sedan-ról beszélünk). Illetve ha nincs az autódban tolatókamera, akkor az MMI fejegységet is cserélni kell olyanra, amin van kompozit bemenet a videó jel fogadásához.
2006-os A6-ba szeretnék MMI bővítéssel TV-t szerezni, a kérdésem az lenne hogy ehhez elég egy TV tunert beszerezni vagy ennél azért bonyolultabb a helyzet??
És még egy kérdés: a gyári navigáció DVD-je nem tudna valahogy DVD lejátszóként is funkcionálni??:) Arra gondolok hogy nem csak szoftveresen van tiltva hogy rendes DVD-t is lejátszon??
Nemrég vettem egy Audi A6 4C 1996-os 2.0 16V quattro-t. Eddig is audim volt de ilyen problémával nen találkoztam. Szóval azt csinálja, hogy esős, párás időben, beinditás után prücköl, köhög a motor. Felpörgetem 2x-3x aztán elhaggya, mindaddig jó amíg le nem állitom. Menet közben nincs baja. Beinditás után újra..... Száraz időben nincs semmi baja.
Urak! 2004-es Audi A6-osomban lett egy fejegység cserélve. Ha valakinek csak 1 DIN-es fejegysége van, akkor 70.000 Ft-ért a következő szettet fel tudom ajánlani:
- 2 DIN-es Navi Plus fejegység
- TV-tuner
- DVD lejátszó (ez utóbbi kettő ára számlával 200.000 Ft volt)
- minden kábel, biztosítékok, acél tartóváz a csomagtartóba
Egyetlen egy dolog nincs meg hozzá, mert nem tudtuk kiszedni, az a TV-antenna. Mindegy egyéb szempontból a szett teljesen komplett!
Érdeklődnék, hogy egy Audi A6-os 4F-es autóban vettem komplett navigációs szettet, kábelköteggel együtt. Nem lopott! Nos ehhez valamiféle kód kell, vagy komponensvédelem feloldása szükséges? Esetleg valaki ért közülütelek hozzá, aki tudna segíteni? Akkor kérem az alábbi e-mail címre írjon: gokart.racing.sport@totalcar.hu
Kinéztem egy feltűnően jónak tűnő 99-es A6-ost, 2,4-es automata. Állítólag első tulaj, szervizkönyv, leinformálható, feltűnően követhető sorssal. Te le tudod informálni az előéletét és ha igen, akkor milyen adatokra van szükséged ehhez?
Ja ja, Műkszik a vas!!! Kicsit fura volt mikor elindultam Donibcsitől füstölt mint állat!! De aztán elmúlt... Remélem csak a bennemaradt trutyi volt. De a lényeg hogy jön megy teszi a dolgát :) Remélem ez így is marad. Komplett vezérléscsere volt....... Üdv
Kikapartam a jobboldali xenont és nem egyforma a két oldalt lévő izzó... :(((( ??? :(((( egyik "árnyékolóernyős"D2R? a másik meg sima "pucccos"D2S izzó. Namármost valaki felkarolna és kisegítene annyiban hogy kimondja milyen is való ebbe. A verda 99-es A6 2.5tdi kottró.
A felni+gumi meg az öntvény tengelycsonk(amit felül a lengőkar rögzít a helyére) közé az ujjomat sem tudom bedugni... ...kizárt hogy beférjen. most megyek "kibányászom":D a jobbos xenonizzót és megnézem milyen gyáriszámmal jött e világra, hogy olyan szép kéket világít... ...mert olyat kéne rendeljek/vegyek(köszönöm az ajánlatokat mindenkinek). Csak ezután hívok bárkit.
Ez inkább felnifüggő (ET szám), de nekem volt fent 235/45ZR17-es gumi, rendesen ültetve sem volt vele gondom. Most 225/45R17 van rajta.
A fenti válasz inkább elméleti. A gyakorlatban nekem nem jutott volna eszembe, hogy elfér-e. Szerintem simán. 5-5mm oldalanként? Ráadásul gumitól is függ, mert lehet, hogy a 225-ös oldalfala olyan, hogy a 235-ös semmivel sem szélesebb.
Árfüggő is a dolog, de lehet, hogy én /45-öt választanék a 235 szélességhez, még ha nem is illik nagyobb átmérőt tenni a gyárinál. 12 mm-rel lenne nagyobb az átmérő. /40-nél 11-gyel kisebb, mint pl. a gyári 205/55R16 méret.