33 százalékos népszerűséggel az első a politikai pártok közt a Jobbik, mutatta ki a felsőoktatásban résztvevők közt végzett kutatás.
A kutatás egyik munkatársa, Róna Dániel szociológus szerint egy párt, jelen esetben a Jobbik markáns előnye olyan jelentős ebben a generációban, amelyre csak a kilencvenes években volt példa: akkor a Fidesz volt felülreprezentálva a 15-29 éves korcsoportban. A Jobbik támogatottsága négyszer-ötször magasabb a 18–29 éves korosztályban, mint a 60 év felettiek körében,
Link:
http://index.hu/belfold/2013/02/16/az_egyetemistak_kozt_a_jobbik_a_legnepszerubb/
topiknyitó megjegyzése:
zsidókkal, izraellel, nácikkal stb. kapcsolatban van több kapcsolódó szaktopik, trollkodni, trollt etetni ott tessék!
Vona Gábor azt kérte Orbán Viktortól, hogy ha valóban Magyarországot szeretné megmenteni, akkor ne csak az EP-ben álljon ki a Nemzetek Európája-koncepció mellett, hanem az Európa Tanácsban vagy az EU vezetőivel folytatott tárgyalásai során is, hiszen ezekben az esetekben soha nem lép fel a fentivel ellentétes Európai Egyesült Államok-koncepció ellen. Vona felszólította a miniszterelnököt, hogy a haza védelmében álljon ki a Jobbik népszavazási kezdeményezése mellett is, mellyel az EU-csatlakozás szerződési feltételeinek újratárgyalását szeretnék elérni, hogy megvédhessük a magyar földet.
A földtörvénnyel kapcsolatban a pártelnök ismét hangsúlyozta: a földtörvény ebben a formában nem képes megvédeni a magyar földet a külföldi felvásárlásoktól. Vona szerint hiába tekintik azt az osztrák, a francia és a dán törvény "szuperesszenciájának", mivel a magyarországi helyzet jelentősen eltér a mintának tekintett három országtól.
Az elmúlt 23 évben az MSZP és a Fidesz az egymás elleni harc során gyakran használta hazánk lejáratására a külföldi kapcsolatait. Vona szerint ezzel a káros szokással szakítani kell, hiszen azok az országok, melyek vitáikat nem képesek a határon belül megoldani és kifelé mutatnak gyengeséget, mindig alulmaradnak.
Bár a Jobbik is komoly kritikával figyeli a kormány EU-politikáját, mégsem adja meg a lehetőséget senkinek a világban, hogy azt lássa, hogy ha Magyarországot támadás éri, akkor a politika nem képes összezárni.
Kezdjük mindjárt a közepén: te a Magyar Narancsnak adott interjúban azt mondod, volt egy „srác a Jobbik sajtóosztályáról", aki „azzal vigasztalt", hogy a dédapja cigányprímás volt, de ezt „csak neked mondta el". Ez a srác én voltam. És persze nem te volnál, ha nem hazudnál[...] Bővebben!Tovább »
"a náci párt már bejelentette, hogy ők nem demokraták"
Felőlem jelentse. Én royalistaként úgysem rajongok ezért az ún. "demokráciáért", amit annyira ajnároznak meg védenének azok, akik rég lejáratták (ballibek), de ezenkívül semmi értelmes célt és nemzetstartégiát nem tudnak kitűzni a magyarság elé - hacsak a "tanuljunk meg kicsik lenni" nem az.
A melegek annyira szelektív agyúak, hogy észre se veszik hogy ez mennyire a kirakatról szól. Érdekes hogy pld a nagy liberális eszméket követő emberek a való világban mennyit tesznek az ő szemszögükből kirekesztett emberekért. Szinte 100%-osan útálják őket. Hja! De a látszat fontos momentum. Én is tökre remegek a leprás emberek jövőjét illetően. Csak ne kelljen egynek se a közelébe menni. Ezek a játszadózások mankók a politikai életbenmaradáshoz. Már az ókorban is hazudtak a politikusok mint a gép. A recept egyszerű, hazudok egy ordenáré nagyot. De már abban a pillanatban keresek egy bűnbakot akire, amire tudok, mutogatni ha szembesítenek vele hogy miért nem teljesítettem. Ennyire egyszerű.
Annyira undorító az mikor sok ballib közszereplő csókoskodik a cigányokkal melegekkel mert ez a divat.Annyira látni rajtuk sokszor, hogy nem őszinték. Lásd Bajnai is.Hiteltelen gerinctelenek. Sok ATV-s műsorvezető is ez a szint.
Aki nem látta nézze meg a Hir Tv-n a Meleg fesztivál megnyitójáról készült felvételt,
amin megjelent Bajnai a Milla főnök Juhász és a szakadt Lmpések!
Azt hittem behalok. Kulturális műsor volt.Egy meleg alak előadta saját dalát:Mi faszt nézel,buzi vagy?-cimmel és strófákkal.Bajnai úgy pislogott, mint a tömött libák.