Az elso szelvedo folott a teton volt nagy valoszinuseggel a B1-en. Amugy nem tudom miert nem irsz nekunk mar egy jo kis elmenybeszamolot az uj jarganyrol???Azert kivancsi szerintem mas is milyen az a 2.2 16v moci......es ugy egyaltalan az egesz a B1-hez kepest.
A kepek azert nem lettek olyan rosszak...... Ez biztos,hogy nem a gyari... Nincs semmi olyan pont a tetodon ahol fol lehetne fedezni,hogy ott volt a gyari??? Ha mas nem szerinten jobban jarsz egy olyan belsovel ami nekem volt a mercibe a tukor folott.Szepen es tisztan fogta a legtobb adot vele es esztetikusabb is volt.
Na akkor az elso kerdesed meg is oldottad..... Ha az nem gyari antenna lenne akkor nem tudom.....kepet jo lenne ha tudnal foltenni rola....akkor tobbet tudnek mondani. Addig se izgulj mert nekem a mercibe szar volt a gyari antennaval a vetel.Aztan vettem egy belso antennat a belso tukor fole es tokeletes lett.....ja es ugymond filleres megoldas....
Koszonom valaszod! Na ilyen a nemtorodomseg.......latom neked is tartogat meglepetest az auto. Lenyeg: lehet,hogy az a baja es ha sikerul a belevalot beletenni -megszunne a problema. Ha kicserelred es vege a ''tesztvezetesnek'' irhatsz egy par sort,hogy ez volt-e a baja.... Megegyszer koszonom valaszod!
Ha te mondtad anno, hogy referáljak, ha kiderül mi lehet a baja gépnek, akkor nesze.:) Valszeg compi és lehet, hogy a hűtése is. Megnézte egy omegás szaki és bár nem tudta ő sem egyértelműen, valószínűsítette ezt a hibát. Már csak azért is, mert miután kivettük a helyéről, kiderült, hogy abszolút nem ez való az autóba. Azt tudtam, hogy az előző gazdája anno cseréltette, de azt nem tudtam, hogy egy bontott ment bele, ami ráadásul nem is bele való. Szóval lehet eredendően az a hibája, hogy nem illeszkedik úgy, ahogy kéne, de lehet szimplán túlmelegedéstől is. Sajnos neki nem volt pont ilyen compija, pedig megnéztünk vagy 4-5 darabot, szóval most utánajár, hátha talál valahol és akkor betesszük az autóba egy pár napos próbára.
Az elsore nem tudok igazan valaszolni mivel mind a harom opelemben addig szolt a gyari radio mig hazaertem a kereskedesbol,de mar megvolt rajta fixen melyik gomb-melyik radio csatorna. Nem hinnem a szelvedore lenne teve.....nekem gyari pici a teto vegen.... Az szerintem ontapados reklam antenna,vagy szoktak meg telefon vegett,gps vegett....rakni masik antennat. Miert neked csak az az egy van?
Lenne meg egy kerdesem: gyari radiomagno van a kocsiban (Radio Car 400 a neve, ha jol tudom), van egy transmitterem, de nem tudom osszehangolni a kettot, mert csak automatan keresi a csatornakat es a megfelelo frekvencian mindig atugrik, ami a transmitterhez kellene. Kezzel nem tudom tizedenkent allitani a radiot?!
A masik kerdesem pedig az lenne, hogy gyarilag a szelvedore rogzitettek az antennat?!
Ha beutod ezt: ebay.co uk aztan ha ez feljott: vauxhall vectra sri.. na itt folhoz egy jo par kepet es nemelyik este van lekapva.Rogton az elso oldalon egy 1.8-as....kek-feher-narancs szinu fejegyseggel.
Hat akkor osszesen 90.000-korul az nem rossz,es jo par dolog uj lesz rajta..... Ha majd anyagiakban ott jarsz ahol en amit rakoltottem akkor kedezheted,hogy sok-e.....
En tennek,de nem vagyok otthol.....de hidd el joval szebb,mint a gyari. Sokat tud,de ahoz hogy 2008-ban ''jobb'' legyen ahoz mar keves. Mindjart szetnezek hatha talalok valami kepet neked....
Nekem Jvc van kek-feher a kijelzom es pirosak a gombok....nekem este nagyon bejon.... igaz nekem mar a gombok a muszerfalon mind kekkel vilagitanak..... Tehat semmit nem ront az osszhatason. Szerintem mindenkeppen jatszik Mp3-at igaz errol nem irnak az oldalon...de amit tud az jo kozepkategoria.....
Ahogy Phantom97 cimbora irta....... Nem kell sajnalni erte a penzt,es nyugodtabb lehetsz.....Foleg,ha nem veszed eszre hogy elkezd folyni a vized......es igy komolyabb problemahoz vezethet. En valoban annak idejen ugy jartam az omegammal-vezerlescsere megvolt 9 nap utan mehettem vissza mert a vizpumpa megadta magat.....orultem neki.