Úgy látszik emberemre találtam :-). Azt hittem, hogy az interneten fellelhető összes Ronnie kép a birtokomban van, hát most rá kellett jönnöm, hogy nem... Van még hasonló fotód? Elküldhetnéd nekem e-mailben, csak hogy ne terheljük O'Sullivan fotókkal tovább itt a jobbérzésü hozzászólókat :-)).
Itt egy kép Davis-ről is, csak az egyensúly kedvéért:
Csak hogy ne üljön le a topic :)
Van itt valaki aki Debrecenben snookerezik? (vagy komolyabban biliárdozik) Ha igen, akkor hol? Az Imperialon kivül van valami értelmes hely?
nem is értem miért. ;)) most én is Ronnie győzelemre tettem, úgyhogy kötelező jól szerepelnie a Mesternek. remélem el tudja viselni, ezt a nagy terhet, hogy rá tippeltünk. :))
Drakula John Higgins-nek! Széééééép vvooolllttt :)))
Humm, Ronnie-ért azért hüppp... a hetedik frame durva volt.. amikor szétugrasztotta a pirosakat, az egész közönség felhőkölt.. én meg azon gondolkodtam, hogy vajh csak az amatör laikus szol belölem ha azt mondom h most kivágta maga alatt a fát vagy tényleg így van.. de bejött sajna... opposite takarított és nyert... uff. DE legalább Higgins-nek bejött. Szép ajándék a baba előtt.
még a nyakkendő téma nem hagy nyugodni. :)) nézegettem képeket és úgy tűnik fekete vagy sötét inghez nem kötelező -vagy legalábbis más se hord ahhoz. mondjuk logkikus is mert úgyse nagyon látszana. nahh talán ezt a fontos kérdést is tisztáztuk. :)))
olyat nem tudok sajna. de itt vannak róla képek, meg más játékosokról. ill. itt még snookeres linkek: http://snooker.startkabel.nl na én lépek is le. jóéjt nektek!
Nálam is Hunter nyert! :-D Nekem se írták hanem olvastam, hogy ajándékokat sorsolnak ki a tippelők között. Személyesen biztos nem venném át, de szerintem ők sem raknák repcsire hogy ide érjen. Mindegy nagyon messze álltam a helyes tipptől.
ja, nekem se jöttek be túlzottan a tippek. pl nálam Hunter nyert a Britshen. :)) de így legalább egy kicsit drukkoltam minden meccsen, ha másért nem, akkor tippért.
nekem is küldtek emailt, de ott nem írtak semmit arról, hogy nyerni lehetne. max a játék örömét. :))
Már megtippeltem az UK-t. Sőt a Brittis Open-t is, hát nem tudom 3-at eltaláltam-e? :) Nem ezekre az eredményekre számítottam. Nekem küldtek utána e-mailt. Az összes tippelő között sorsolnak vagy csak aki helyesen tippelt? Ha van olyan? :)
Ez jo! Itt a players menupontban Davis-nel ott vannak az eredmenyei, de sajnos csak 1994-tol 2000-ig, esetleg nincs valami Davis honlap, ahol az osszes eredmenye fellelheto?
Regen sokaig a VB-k kihivasos rendszerben mentek, mint mondjuk bokszban vagy sakkban, az teljesen mas volt. Csak 1969 ota lett vegleges a kieseses viadal.
Ezzel olyan szempontbol nem ertek egyet, hogy egy hosszabb meccs jobban felkeltene az erdeklodesemet. Azt nem vitatom, hogy masoknal ez epp forditva van:)) Az igazan jo filmek is 2 es fel ora felett kezdodnek:))
Most nezem hogy a vilagbajnoksagon a 84-61 volt a rekord:)) Ezt vajon hany hetig jatszottak 1948-ban?:)) Erdekes, hogy ott evente valtozott, hogy mennyit kellett nyerni, 2 evvel kesobb levettek 51-re, aztan megint 58 lett. 66-ban viszont csak 5-ot kellett nyerni. Nekem ez nagyon fura, tudtok errol valamit mondani?:))
Mert az atlagnezo (nem feltetlen snooker-rajongo) nem bir mar annyi frame-et vegignezni. Megunja, elkapcsol, esetleg csak a vegere, az izgalmas reszre kapcsol vissza. Es ez nem jo a reklamozo cegeknek... ha rovidebb a meccs, tobben vegignezik elejetol vegeig.
Maguiret csak azér írtam mer marhára idegesít, hogy első körben vele játszhat Ronnie. ez nem igazság!! ;)) meg monjuk neki úgyis csak egy kört kell selejtezni-sőt igazából az már nem is selejtező. Dinget kellett volna írnom mer neki 3kört is kell mennie, viszont ő nem szimpatikus, úgyhogy selejtezzen csak szépen.. :DD
lényeg a lényeg úgy jók a szabályok ahogy vannak.
viszont az télleg érdekes, hogy Maguire nyakkendő nélkül játszott. nem hiszem Ronnie meg a többiek annyira szeretnék, hogy felveszik, ha nem lenne kötelező. kis szabályszegő ez a Maguire... :DDD biztos beadott vmi orvosi papírt, hogy alergiás rá.. :)
A globalsnooker-en nezegetem a regi dontoket, mar az osszes versenyt megnezegettem, de a vilagbajnoki dontoket nem talalom. Most en vagyok a bena, vagy az nincs ott?
Kozben bongeszem a regi eredmenyeket. Hogyhogy regen tobb nyert frame-re jatszottak a dontoket? Pl. a UK Championship-et is regen 16-ra, manapsag csak 10-re. De ez a tobbire is igaz altalaban, ahogy nezem, hogy csokken. Miert?