Hello!
Varjuk a logot, aztan majd eldontjuk, hogy melyik tetszik nekunk!
Szerintem is mehet ra a regi logo, mivel nem csak az uj(!) Mazdasoknak szol a topic! Igaz??! :-)
Hali!
Johetnek a kepek! :-)
Megkotesek... Hat vegul is mindegy, bar azert a minoseg nem egy hatrany! ;-) Kuldhettek nagy kepeket is, aztan majd egysegesitem, hogy a modemes emberkek se izzadjanak sokat egy-egy kep letoltesenel... Az en kepem 1000x500x24bpp-ben van, tehat valami hasonlo jo lenne! Persze elotte meg optimalizalom a kepeket!
A klubot jó ötletnek tartom, én is szívesen részt vennék mindenféle találkozókon. Ha kell, szívesen segítek bármiben. Elsô nekifutásra egy topiclogót rajzolok majd a mai nap folyamán valamikor.
Más: a club logójára a régi Mazda jelvényt is rá kellene rakni (nekem is az van még az autómon...:)
Oszt a topik lógóval mi lesz,he?
Szóval igénylünk mi ilyet,és jó az amit küldtem,vagy vmi dizájnosabb kék?
Ha vkinek van ezzel kapcs. jó ötlete,rakja be...ide :)
GangstaBoy,
a magam részéről hozzájárulnék a dologhoz GT-R képekkel. Ha van valami kívánságod (limit ;-) a méretet illetően, közöld (pixel-ben v. Kbyte-ban).
Üdv!
Csako!
Persze, persze... Amirol kapok anyagot, azt felteszem! Otleteket nyugodtan irhattok: mit latnatok szivesen, milyen legyen ez vagy az, stb. Forum is keszuloben van... :-))
Nem tudom még GangstaBoy hogy tervezted a honlapot, de érdemes lenne egy szerviz-, boltlistát is összeállitani ismert helyekről, amit tudunk ajánlani a Mazdatársaknak is. Esetleg egy fórumot csinálni ahol lehet alkatrészeket,Mazdákat adni-venni, meg néhány jótanácsot feltenni, melyik tipusnál mire érdemes odafigyelni.
Hja, "a hiba nem az On keszulekeben volt"!
Megtalaltam a html kodban a hibat, ami miatt nem volt meg a fejlec! Mostmar megvan! Sot! Mar a Freeweb-esek sem nyaggatnak!!! Szoval ime a cim:
http://mazda.freeweb.hu/ vagy
http://mazda.fw.hu/
Mindenki kuldje, amije van es beadna a kozosbe!
:-)
Hali!
Szeretnek az oldalra feltenni minnel tobb autot.
Ugy ertem, hogy a Ti autoitokat! :-) Akinek van
kepe a verdajarol es szivesen megjelenitetne, az
kuldje el nekem es felteszem! Az en automrol is jonnek meg kepek... :-)
Szép a dizájn,amolyan XXI. századi!
Én eddig a Freewebet tudtam a legjobbnak,az extrát van aki szidta...
A 626 gépállatodról nem jött be a kép,csak a nyitott hátsó ajtóig :((.Nem tom miért...
Ha kellene majd az oldalhoz infó/kép akkor segítek,van néhány...csak szój!!
Nnnna, megjottem! :-)
Szoval a weboldal tenyleg keszul...
A gaz az, hogy regisztraltam a Freeweb-en, es szoltak, hogy jo lenne, ha web-tartalmat tennek csak fel... :-( Tiszta hulyek!
A masik a X3!! Ott meg szetganyolta a frame-setet!
Pedig elmeletileg semmi koze nincs az O rendszerukhoz... Szoval mar en is az Extra-n gondolkozom... Vagy a TAR... Szerintetek melyik?
Hja, ilyesmi lenne a design:
http://free.x3.hu/mazdaklub/
De mondom, ezt elrontotta az X3!!! :-(
Elvileg GangstaBoy már készíti is a club oldalt,csak mostanában eltünt.Szóval közös erővel kéne alkotni vmit,én pl. gyűjtöm folyamatosan az infókat...
Ja,ha virtuális Mazda club lesz,akkor legyen valódi is,nem?
Mondjuk Június végén össze kéne röffeni...
Jaja, ma még meglesz a 100! :) Egyyébként az extrán leregisztráltam a www.extra.hu/mazdaclub helyet. Szóval ha van valakinek ráérő ideje, ide is települhet club... :) Adom a jelszót. Esetleg letükrözhetjük a leendőt is. :) A poén az, hogy a Mazda323 le lett regisztrálva, a honlapon annyi van,hogy "Nem sokára" kb 1 éve. :) Küldtem is egy levelet hogy " Mégis kb mikor?" nem jött válasz. Gondolom valamelyik Mazda kereskedő foglalta le.
Igen,szóval '85-ig az E tipusú motorok sokmindenben megegyeznek,a '85 utáni mocik már nem láncosak,hanem fogasszíjasok,amit ugyebár cserélni kell,szerintem ezekre vonatkozik a 100ezer km...nem az E motorokra.
Mindjárt itt a 100. hozzászólás!!!
Csak alakul ez a csúnya Mazda topik :)
Nem?
Az jó hir, akkor nem aggódom. Akkor valszeg egy szelepállitás megoldja a problémám. Úgyis ajánlották a szervizben, hogy 2 évente illik, a könyv is 20k km-t ir. Ja nem mondtam, egy picit kattog a motor. Nagyon halk, szóval csak én vettem észre a családból. :)
Nekem magyar nyelvű, szóval ha valami angolul nem gömbölyű megnézem itt. Nekem annyit ir, hogy 5 évente vagy 100000km-enként fogasszij csere. Vezérműláncot nem emlit. Egyébként az E1, E3, E5 motort végig egy kalap alatt emliti, szóval biztos egy kaptafára készültek.
Az jó, legalább két könyv is van már a gépekhez, javitani már tudunk! :))) Neked mit ir az 1.5-ös motor vezérműlánc csere-periódusra? 20k km-el ezelőtt azt mondták, hogy ránézésre ok, azt ugyis lehet hallani ha már csereérett. Tudod, mikor a nagymama azt mondja: " és tegyél hozzá cukrot, ugy érzéssel" :)
Persze,hogy nagyon jó paci!! :)
Igen,tom,hogy van 1karbis 1.5
Hátul úgyszintén dobfék?Gondolom...
Ja,egy ideje megvan hozzájuk a Haynes-féle javítási könyv('81-'89).