köszi a lábam egész jól van.még nem dagad remélem reggelre is meg tartja ezt a formát.remélem max 2 hét és kezdhetem a készülést az arénára.de hétvégén nyomtam volna a cápák ellen
NFL 2009 - 5. hét (10/11 19:00) Baltimore Ravens - Cincinatti Bengals Philadelphia Eagles - Tampa Bay Buccaneers Buffalo Bills - Cleveland Browns Detroit Lions - Pittsburgh Steelers Carolina Panthers - Washington Redskins Kansas City Chiefs - Dallas Cowboys New York Giants - Oakland Riders St Louis Rams - Minnesota Vikings San Francisco 49ers - Atlanta Falcons Arizona Cardinals - Houston Texans Denver Broncos - New England Patriots Seattle Seahawks - Jacksonville Jaguars Tennessee Titans - Indianapolis Colts Miami Dolphins - New York Jets Byes: Chicao Bears, Green Bay Packers, New Orleans Saints, San Diego Chargers
Én sem ezt vártam...föleg az útán hogy a Wolves a Sharks ellen éppen hogy csak nyert,de a Cowboys-t simán verte.
Szóval ez nagy meglepetés nekem...
Nem tudom mi lehetett mert a meccseket nem láttam.
Lehet a Cowboysnak jó a Rush Defense...és Passzokkal lehet zavarba hozni és mint tudjuk a Sharks futó csapat mig a Wolvesban sok jó elkapó van szóval lehet ez van benne.
Írigyellek benneteket meg nem is. A játék nagyon hiányzik, de ezt a dzsuvás időt jól kifogtátok. Szerettem volna kimenni, de szinte sem ülni sem álni nem tudok.
Remélem sikeres volt a játék. A téli felkészülésre már remélem egészséges leszek és csatlakozhatok.