Kismazsi, az elutazás nem gond, kulcsot otthagyod a lábtörlő alatt, mi pedig ígérjük, nem dobáljuk szét az üres sörösüvegeket a kertben ;))
komolyra fordítva: részemről rendben, csak határozzunk meg vmi időpontot, mert az egész a jövő bizonytalan ködében lebegve el fog enyészni (figyelitek? kora reggel, hoppá...)
Ezen én is tűnődtem. Egyrészt, mert szeretnék minél többekkel talizni, másrészt mert Apa nagyon variál a szabadságával és akkor vsz el is megyünk egy kicsit valahova ...
hát igen... még ha a fiamat nagymamának adom is, a lányomat nem hagyhatom étel nélkül;) ha meg velem jönne, az nem kikapcsolódás;) plusz 7-től kezdődik az esti procedúra. igazából 8-ra általában már alszik és én utána leléphetek (volt már ilyen), de mondjuk akkor legyen Vp-ben a tali:))) sokszorosan nehézkes eset vagyok, ezért is mondtam, hogy hozzám ne igazodjatok, mert tök felesleges. most csak cinkeltelek benneteket:))
tök jól kiválasztottátok azt a hétvégét, amikor a húgom férjhez megy............ na, mindegy, úgyse volt sok esélyem a talira, igy legalább nem kell a reménykedéssel meg a gondolatbeli szervezéssel energiát veszitenem, mert az esély nullára csökkent. végülis jól jártam:) :P
Miattam nem kell a tali vasárnap, mert ahogy látom a többség inkább a szombatot szeretné! Legfeljebb kihagyjuk az úszást, vagy megpróbálunk korán menni, vagy csak délutánra érek oda a talira, szóval valami megoldás biztos lesz!
Viszont én szeretném látni stunc kismamit... De így akkor az nem fog összejönni (sírós smiley)