Sziasztok! Korni.-Szerintem azok mezei nyulak. elég nehéz őket felnevelni,én visszavinném őket pontosan oda,ahol találtam.Az anyjuk tudja hol hagyta őket kis szerencsével megtalálja őket. nemtudom tudod-e a mezei nyúl 42 napra születik,szőrösen,nyitott szemmel.házi nyúllal nem keresztez7ő! csak az üregi nyúl. Ha mégis úgydöntesz,hogy +tartod,tejet adj nekik és zöld takarmányt.ne túl világos helyre tedd őket,mert a rácsnak fogják verni magukat. Sok sikert.
Köszönöm a választ. Jók a ketrecek, amiket csinálsz. Mekkora az alapterületük? Egyébként valamelyik fórumon olvastam a tej itatását, mint beugrató kérdést. Rendszeresen készítek sajtot, és az alvadék leszűrése után visszamaradó savót megitatom a nyulakkal. Van amelyik szívesen issza, és van amelyik hozzá sem nyúl. Persze ez nem tej, de vannak benne még értékes tápanyagok, és mivel enyhén savas (tényleg csak picit), jót tesz mindenféle kokcidiózis ellen. Egyáltalán nincs tőle hasmenésük.
Helló! Én régen csoportosan elletem, de ahoz hogy ez jól sikerüljön testvéreknek kell lennie az anyáknak!Nekem csak jó tapasztalatom van e-felől!Sajnos már ezt nem tudom meg oldani!De keresek neked képet!
Egy Angliaban elo ismerosom (amugy nemet, de 20 eve ott el, oda hazasodott) nyulakat tenyeszt, kiallitasokra jar veluk stb. Vannak neki "Flemish" nyulai, amik igencsak szep nagyok, meretben hasonloak a magyar oriashoz. Szeretne ilyen nyulat, illetve eloszor megtudni rola, amit lehet, utobb pedig akar tenyeszteni is.
Ha valaki kedvet erez ehhez, es akar angolul, akar nemetul megfelelo mertekben kommunikaciokepes, az szoljon vissza egy maganlevelben az augur9 (kukac) guglilevelezos cimemen, azutan majd osszehozom az ismerosommel.