Hát igen, Hunternek össze kell szednie magát, de hát aki top-on akar lenni, annak nem számít ki az ellenfél, nyernie kell. Jobb ő, mitn amit a múltkor mutatott. hosszú távon remélem Hunterre és Ronniera is jó hatással lesz a múltkori kis pofon..
Ma már játszik White, Hunter, Higgins, Doherty is... Nagyon nem szép dolog, hogy ezt nem közvetíti a TV. Majd még úgy járok, hogy Ronnie-t kiveri Maguire pénteken aztán őt sem fogom látni. Ha januárban ott leszek a Welsh Openen, reggeltől estig ott maradok, addig el sem mozdulok a teremből, amíg golyó van az asztalon :-))). Ki tudja mikor jutok ki legközelebb. Legfeljebb frame-enként átülök másik asztalhoz, hogy mindenkiből lássak egy kicsit. Persze azért van rangsor: Ronnie, Hendry, Davis, White és utána a többiek :-).
vege:
Tony Drago vs Mark Selby 3-9
Ian McCulloch vs Barry Hawkins 4-9
ma befejezik:
Joe Swail vs Neil Robertson 7-8
Mark King vs Robin Hull 7-5
Drew Henry vs Ryan Day 6-7
holnap fejezik be:
John Parrott vs James Wattana 5-3
Michael Holt vs Ricky Walden 3-5
Robert Milkins vs Sean Storey 6-2
Gerard Greene vs Jimmy Michie 3-5
Dominic Dale vs Ding Junhui 7-1
Szababa: semmi akadalya, hogy tovabbi snooker videokat hostoljak a tarhelyemen, mindjart megkuldom mailben, hova tudsz majd feltolteni.
Annak idején igértem és most szombaton volt is egy kis időm (ha már a BO-t nem tudtam nézni). Csináltam 1-2 videót 147-es break-ekről meg érdekes jelenetekről. Előre leszögezem, hogy fogalmam sincs a videó tömörítésről úgyhogy ezek lettek amilyenek lettek :-)
Hová tudnám felrakni (persze ha valakit egyáltalán érdekel)??? Gondoltam Zombie gyűjteményére és ha oda mehet akkor magánban találj meg kérlek!
Amiket most első körben megcsináltam.
1. egy aranyos 2 perces szösszenet, hogy a nagy tiszteletnek örvendő bírók is tudnak rontani 2. Steve Davis "nagy futása". A Cricuble színház kis bemutatása 3. Ebdon vs Drago: van ebben minden: csapkodás, anyázás, "meccs feladás", meg John Virgo utólagos kommentárja 4. Williams és Hendry, amikor kopogtak egymásnak az asztalon 5. A kedvencem! O'Sullivan-Higgins 2001-es vb döntő utolsó napja. Montázs. Tök jó a hangulata 6. Ken Doherty asztal problémája, Steve Davis magyarázata 7. Ez is aranyos: Williams és a (nagyon) hosszabbító esete
...és a 147-es max breakek:
1. John Higgins (2000, Irish Masters) JH saját kommentárjával 2. Ronnie O'Sullivan (1999, Regal Welsh) 3. Stephen Hendry (1995, World Championship) utána Hendry kommentárja 4. Willie Thorne 147 on BBC: magyarázattal és elemzéssel
Majd ha lesz időm akkor majd VHS-ről is még leszedek 1-2 dolgot (147-esek, érdekes lökések, Steve Davis Magyarországon stb...)