Hja igen! Ez a masik dolog: hol legyen a talalkozo?
Nem tudom, ki milyen messze lakik, egyenlore kettonknek (SzaboZE + en) Bp-t lenne a legjobb!
Irjatok ezzel kapcsolatban is!!! Majd megszamolgatjuk a helyszineket es kivalasszuk a legmegfelelobb helyet...!
Szerintem is egy 90 lovas 2.0 motort könnyebb széthajtani, mivel nyomni kell neki hogy menjen az autó. Egy 140 pacis verdánál már nem hinném hogy nagyobb az esélye a széthajtásnak. Ehhez állandó 100 feletti közlekedés kellene. Azért az a 140 lópaci már viszi a gépet, nem kell nyúzni.
Szoval, akkor igy hirtelen felindulasbol egy Julius elejei, hetvegi osszejovetel szoba johetne! Eleg messze van ahhoz, hogy mindenki beirhassa a kis noteszba... :-)
"Rengeteg ilyen 89-es 140 lovast hirdetnek most. Én nem mernék belemenni, mert a 16 szelepeseket eléggé hajthatták..."
Hajtani lehet, de szethajtani szinte lehetetlen :) Egy haveromnak van ilyen, raadasul valami tuningolt valtozat (csak o se tudja, pontosan mi, de pl. a vezermutengely nem stimmel a gyarival), lassan benne van 500ezer km., de meg mindig megy rendesen. 7000-nel leszabalyoz az elektronika, szoval tulporgetni se lehet. Strapabiro autok ezek, nagyon hulyenek kell ahhoz lenni, hogy valaki elrontsa oket ;)
Az viszont teny, hogy ezeket a ketajtos kupekat nehez eladni, mert ilyeneket leginkabb fiatalok vesznek, de a legtobb inkabb valami megsportosabb mellett dont...
Latjatok, csak elindult a site... Igaz, meg nagyon beta, de probalok igyekezni! :-)
Ha mar ilyen jol osszverbuvalodtunk (de szep szo!! ;-)), akkor egy hetvegen csak ossze kellene ugyrani egy nem-hivatalos talalkozora, nem?!? :-)
Az ujabb autokat folyamatosan teszem fel az oldalra, ugyhogy kuldjetek csak oket! :-)
Johetnek a preferalt szervizek, alkatresz beszerzesi lehetosegek, stb. :-)
Gangstaboy! Leveleztem a Mazda Motor Hungaryvel, örömmel veszik a Mazda Klub alakítását, linkcserére is hajlandóak:
"Örömmel vesszük kezdeményezésüket az internetes klub alakítására. Amennyiben
segítségre lenne szükségük, kérem jelezzék. Örömmel vennénk egy későbbi
közös link kialakítását központi web oldalunkkal.
Nekem is volt egy ilyen fellángolásom tavaly még. Egy 323-as mazda volt 92-es 1.6-os 730-ért. Még talán alkudni is lehetett volna mert az összes extra kimerült a távos riasztóban és a sony hifiben. Ráadásul a forgalmiban rendesen benne a B6-os motorszám és 1394 köbcenti! Szóval a biztositás is okés lett volna, de lehiggadtam. Most esküvő, aztán majd ha sikerül talán újitok. Addig is marad a jó öreg 85-ös 323.
Rengeteg ilyen 89-es 140 lovast hirdetnek most. Én nem mernék belemenni, mert a 16 szelepeseket eléggé hajthatták. Volt egy 750e-re tartott 88-as is és a srác alig akart elengedni mikor néhány adat miatt felhívtam. Ő is jó rég óta hirdetheti. Ez a 92-es egy hirtelen jött ötlet volt, de már lehiggadtam :) 2-3 helyről kellett volna kölcsönkérni, aztán átírás, KFB első részlet, olajcsere... Ha valami gáz van a kocsival nem is lett volna miből javitani. Inkább gyűjtögetek még pár hónapig.
Interneten hónapok óta van egy 89-es modell, ugyanez a forma, tehát modellváltás utáni 2.0GT, de az 140 pacis. Elég jól felszerelt, rengeteg fénykép van róla. Aranymetál szinű. Jó ideje hirdeti a srác, biztos sokat tudsz alkudni. Ha érdekel előkeresem. Remélem nem azért nem tudta eladni mert gázos. 790-re tartja. "Mazda 626 2. 0i 16v DOHC 140 LE 2003- ig érvényes műszakival, bőr és klíma kivételével full extrás, eladó. " Ha erdekel maganban adom az elérhetőségét, kép is van róla a neten.
Kiraly(abb) a logo, de hogy a rakba kell beallitani, hogy ez legyen a topic logoja...?! :-o Lehet, hogy lama vagyok, de sehol sem talalom a megoldast!!! :-( Szolval???
Valszeg, nem lesz a vegleges site ilyen csicsas! Mar en is rajottem, hogy egy egyszeubb dizajnt konnyebb frissiteni!
Mas1: Az nem JBL reklam, nem is fizet senki - sajnos!! ;-)
Ime: "...a "JEL" mutatja az utat...", azaz a Mazda-logora kattintva tudsz belepni a site-ra!
Mas2: RX5? Nekem vegul is teljesen mindegy! Azert tettem fel ezt a kepet, mert ez nem egyszeruen egy fenykep egy autorol, hanem egy nagyon szep fenykep! Ha van jobb kep, hajra, johet az email-cimemre!! :-)