"Arról hallottál, hogy Karinthy komoly agyműtéten esett át, ami meghatározó volt a későbbi munkáira? ;-) "
Lehetséges, de betegsége alatt 'alkotta meg' az ú.n. "6 kézfogás" elméletet, amikor 'világelsőként írta le azt a 'jelenséget', hogy bárhol a Földön élő, két, teljesen ismeretlen ember között, átlag! 6 'lépésen' keresztül (6 ismerősön keresztül) kapcsolatot lehet teremteni. (igaz, hogy ehhez legalább 40-120 db levelet vagy e-mail-t el kell küldeni 'indításként' -- természetesen különböző címekre!--, és csak 'ekkor jön ki', az 'átlag 6 kézfogás'... ;) ;-)
Ha a butaság olyan hosszú cső volna, aminek egyik vége a Jupiter negyedik holdjával párhuzamosan keringene, és a másik végében egy széken ülne valaki, megfordítva, egyenletesen haladva a Napközpont felé, akkor őszszakálnak maximális gyorsulással kellene közelednie a világtengelyhez.
És azért adtam oda pl. az irodalomtanárnak, hogy segítsen kijavítani a helyesírási, gépelési és nyelvtani hibákat. A többiek közül is segítettek néhányan, persze nem mindenki.
„Ezt nem ismertem. De azok közül még senki nem mondta, hogy létezik ilyen, akik olvasták már a "Vakok bolygója" könyvemet. Pedig volt közöttük irodalomtanár, orvos, angoltanár, kommunikációs szakember, kémiatanár, sofőr, stb. „
Megint lebuktál. Tpikot nyitottál azzal, hogy miként lehet publikálni a könyveidet. Erre bedobod, hogy „olvasták már a "Vakok bolygója" könyvemet.” Nagy lókötő vagy, nem szuperfizikus.:-(
Ezt nem ismertem. De azok közül még senki nem mondta, hogy létezik ilyen, akik olvasták már a "Vakok bolygója" könyvemet. Pedig volt közöttük irodalomtanár, orvos, angoltanár, kommunikációs szakember, kémiatanár, sofőr, stb.
Bár a H.G. Wells féle "Vakok országa" c. könyvet sem nagyon ismerik.
Már félig meghallgattam a Lepketáncot, de nem hasonlít az enyémre.
A Vakok bolygója c. könyvemben a főszereplőnek el kell magyaráznia a vak kedvesének, hogy mik is azok a színek. A bolygón mindenki vak, csak a főszereplő nem.
Nekem az egyik barátnőm azt mondta, hogy ő szinesben álmodik.Azt hittem hülyéskedik.Én még soha nem álmodtam fekete fehérben.Állitólag sokan álmodnak fekete fehérben. Lehet , hogy sokat olvasol,vagy fekete fehér tévét nézel.