Legalább most nem kell vesződnie hullámcsatokkal, hajráfokkal... Ennyire megviselte a legutóbbi vereség? Mit szólhatott a barátnő az új frizurához? Valahol olvastam, hogy a kedves biztatta a hosszú hajra, mondván úgy sokkal sármosabb :-).
www.eurosport.com, TV Schedule ;-)) Eszerint 14:30-kor. Egyébként perpillanat 9ball van a sport1-en, ha valakit érdekel, remélem ez még nem számít OFF-nak :))
Holnap vajon csak 1 meccset fognak kozvetiteni? Mivel fel 3-kor kezdik, gondolom akkor mar a masodik parok jatszanak, talan lathatom vegre Williams-t, de Hendry-nek is orulnek!:)
Kosziiii, mar le is szedtem oket, nagyon kivancsi vagyok:) En asszem megvarom az archivalassal, amig DVD-re tudom irni:) Orulok, hogy Davis vegul megnyerte, idegbajt is kaptam volna, ha 8-5-rol veszit... Remelem kozvetitik majd Ronnie vagy Maguire ellen, ugy szeretnem mar latni!:)
örülök, hogy sikerült a videóket kitenni. Many thanks Zombie!
"...vajon Thorne 147e első felvételre összejött?..."
Ezt a kérdést más is felvetette. Eddig ilyen szemmel még nem néztem. Szerintem mindenki vizsgálja meg és ha vki talál vmit akkor jelezze! Itt az alkalom, hogy kis detektívesdit is játszunk snooker-es környezetben! Engem érdekelne ezek után... Mindenesetre használható okosságokat mond mégha vissza is rakosgatták időnként.
"Lineup" remélhetőleg hathatós segítségével ;-) igyekszem a meglévő VHS-eket is bedigizni (remélhetőleg jobb minőségben mert Zombie kicsit kiokosított, amit köszönök!) és akkor majd azok is mehetnek publikálásra.
kösz Szababa, meg persze Zombienak is a tárhelyért!
nekem is a Ronnie-Higgins VB döntős klipp tetszik legjobban, tényleg nagyon jó a hangulata. meg Davis crucible futása is marha jó, sok érdekes infó van benne. de végülis mindegyik jó. :)) vajon Thorne 147e első felvételre összejött? :)
Higginsnek lassan mumus lesz Walden, a Grand Prix-ről ő ütötte ki, (ha jól emlékszem 5-3, mikor Higgins ütött egy 147-et.) Walden nagyon tehetséges szerintem, most is már az első selejtezőtől kezdve ott kellett lennie...
Nem akarok sürgetni senkit, de ugye nem felejtődött el a snookeres videók topiktársakkal történő megosztása? :)
Én sajnos tárhely ügyben nem tudok segíteni, de már nagyon várom, hogy megoldódjon.
Köszi.
Köszönöm a pontosítást! Bevallom fogalmam sem volt róla, hogy mikor lesz a Ronnie meccs, csak tippeltem, hogy mondjuk pénteken lehet. A remény szólt belőlem úgy látszik, mert szombat este Tankcsapda koncertre megyek (ilyenen sem voltam már vagy 10 éve), így nem tudok szurkolni, reméljük azért az én "segítségem" nélkül is győzni fog :-)!
gratula Davidnek! így most már télleg sajnálhatjuk, hogy nincs közvetítés.
asszem róla írta azt Ronnie, hogy azután kezdett el jól játszani meg eredményeket elérni, miután nem járt el vele meg Jimmyvel bulizni. :DD
mi az, hogy legelőbb csak 20-án lesz snooker a Eurosport-on? Meg lehet egyáltalán nézni a meccseket vhol? Vagy ez csak hiú ábránd? Mi törpénik?????? :OOOO
Kérdés: Ti csak nézni szoktátok a játékot, vagy űzitek is vmilyen szinten? Van itt olyan, aki régóta snookerezik?