"Pénteken Ákos valóban nem a színpadon volt, hanem valahol az egybegyűltek között.Ezt Philip mondta be, amikor felsorolta a színpadon megjelent nagyjainkat."
Én elhsziem neked, hisz nem voltam ott. Csak gondoltam, hogy az általam említett kollega csak nem vak annyira; de ezek szerint igen :)
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni vki? Szükségem lenne a Vertigo album számainak szövegére! Tudnátok mondani egy helyet, ahol fent vannak?
Nagyon hálás lennék érte! Köszi előre is annak, aki segít!
Trix
Pénteken Ákos valóban nem a színpadon volt, hanem valahol az egybegyűltek között.Ezt Philip mondta be, amikor felsorolta a színpadon megjelent nagyjainkat.
Aki ott volt az tudja, hogy az emberek nem feltétlenül a politikai hovatartozásuk miatt vettek részt a tüntetésen.
Üdv. Éva
A gyapotföldek jele a földrajzi térképen..:)
Elgondolkodtam,lehet hogy pályájának kezdetén
ami még az átalakulás éveiben volt,megpróbálták befolyásolni?A "vastag talpú csizmáik vannak hogy eltapossák a kis tüzeket" idézetről énmár sokmindent hallottam /bőrfejűek jól megruházták/
de belemagyarázhatjuk a csizmák ütemes hangját is,de minek.Szóval kitudja,lehet hogy személyes
útálat miatt van a viktorKA táborában,mert a színpadon ülőre azért nem mondhatjuk hogy csak érdeklődött/érdeklődött mikor kapja meg a lóvét ezért/.Semmi bajom nem lenne a viktor-ral/sőt szimpatikus őszinte gyorsbeszédű csákónak tünt/ha nem akarna több magyarnak a miniszterelnöke lenni mint ahányan határainkon belül vagyunk.Az a bajuszos is igy indított valaha,ebből csak feszültség kerekedik nem szeretet.
Ja, érdekességképpen (bár a BB topicba is belinkeltem, de hátha azt nem minden itt jelenlevő olvassa :))
Szóval, ezt találtam a 'Malaise' együttes honlapján :)
> A sajtószabadságért rendezett tüntetésen
> Ákos NEM volt a dísztribün vendége.
Ma hajnalban ott üldögéltem a munkahelyem (<= www.szikralapnyomda.hu ) egyik pihenő-dohányzó helységében, s beszélgettem két (nemzeti érzelmű) kollegámmal. Egyikőjük megkérdezte:
- S te ott voltál pénteken? - Mármint hol?
- A Szabadság téren. - Nem (oké, több ok miatt nem is mentem volna, de az egyik leglényegesebb, hogy akkor dolgoztam aznap este...)
- Ott volt a példaképed. - Vagyis? (ugye, nem csak egy példaképe lehet az embernek...)
- Hát az Ákos. Ott volt a színpadon.
No, hát ez volt ma reggel. Azt is megemlíteném hogy nemcsak az Index írta meg, hanem a Mai Nap is (mármint Ákos jelenlétét...)
Igen, én is olvastam. Ákosunk nagyon beleártja magát a politikába. Ahhoz képest, hogy nem olyan régen még a mindennapok mocskának nevezte... Csak attól félek, hogy a mostani hatalom még őt is szép lassan ellehetetleníti a nyílt politikai hovatartozása miatt(mondjuk azt nem tudom, hogy miképpen). De az, hogy nem kap állami kitüntetést a következő négy évben, gyakorlatilag 100 százalék.
valaki valaki nem tudna nekem kuldeni vagy letoltohelyet mondani vagy egy hozzaferest adni a Vilag legvegen-hez?:)
valakinek meg akarom mutatni de a cd messze messze van..
plspls
ps:
es ezt a szamot aki megszerzi nekem abban a verzioban amit akos eload a turnen-en Siofokon hallottam-annak halas leszek....
Ákos kedvenc aktuális klipjeiből válogat a VIVA+ csatornán, az Önkéntes mérvadó címu műsorban. A program először most vasárnap, 2002. augusztus 25-én látható, délelőtt 10-kor. Ismétlés jövő szombaton, 2002. augusztus 31-én, 14 órakor.
Az új album és a készülő exkluzív fotóalbum előrendelése szeptember első hetében megkezdődik a Honlap webáruházában.
Amúgy meg elég állatjó klipeket választott, vasárnap délelőtt pláne nem szoktak ilyeneket adni a vivaminuszon. Lassan már csk bábülgám meg kozsó meg ilyen gennyek vannak műsoron a nagy magyar zenetévén. Felüdülés volt a Coal Chamber-féle zúzmara. Thanks, Ákos.
Ákos kedvenc aktuális klipjeiből válogat a VIVA+ csatornán, az Önkéntes mérvadó címu műsorban. A program először most vasárnap, 2002. augusztus 25-én látható, délelőtt 10-kor. Ismétlés jövő szombaton, 2002. augusztus 23-án, 14 órakor.
Az új album és a készülő exkluzív fotóalbum előrendelése szeptember első hetében megkezdődik a Honlap webáruházában.
Az elmúlt év legjobb hozzászólását olvashattuk, kösz, Totyus... :-)))
Levegőbe csillagot rajzolt??? Mikor?
Test-korszak rulz, valóban! All Is One is király, az általad említett dalokat pedig én is hiányolom... :-)
<"http://www.zene.net/rock/index.php?type=5&id=3235">Ezt gondolom már olvastátok, de nekem nagoyn bejön, sokszor elolvasom újra és újra...
pl. hogy hogyan is született a Girl In The Café... :-)))
Nehogymár elsüllyedjünk!
Beszélek egypár sort összevissza.
( Semmi hasznos infó nem lesz )
Cliftony77 topic( és zúzó)társunk jóvoltából kiegészült angol középlemez gyüjteményem. A hiányzó láncszem az ALL IS ONE volt, melyről azt mondtam az átvételkor (kicsit elkapkodva), hogy a legsemmilyenebb album. Hát ezt most ( kb 10 hallgatás után ) visszavonom. Az első újkori meghallgatáskor ( egy ideig már megvolt ez a cédé az akkori bérlőtársammal közös tulajdonban ) egyrészt a régen hallott dalok valóságos emléklavinát indítottak el bennem, másrészt rá kellett jönnöm, hogy az eredeti 2 angol dal melletti másik 3 is naggyon jó.
( A Firedance viszont tényleg csak a 2 "idegen" angol dal miatt menekül meg ettől a cimkétől )
Szóval igenis jó volt hallgatni ( és már pattintom is ki a cdtartóbol a Test c. egységet). Be kellett vallanom magamnak, hogy egy picit(?) már unom ( persze a "viharos" és elhúzódó turné utáni fáradtság is beszél belőlem ) a Hűség tyurné némileg átalakított programját is. Az emléklavinából speciel most egy olyan kép van előttem, amikor a Do We Bow alatt EGYSZERRE, EGY IRÁNYBA lengette mindenki a karját, nem úgy mint manapság, amikor majdnem minden szám alatt és összevissza csináljuk.
Nem tiltakoznék egy bárszékes koncertbetét ellen ( Keresd meg a lányt, Tudnom kell, Tavaszi mohikán, Girl in the café ), és szívesen zúznék a Dekadensre, a Monumentumra vagy pl. a Láss bennem mást című ( Ákosnak egykoron nagyon fontos ) számra is. A Menekülj meggondolandó.
A levegőbe csillagrajzolgatást és a "2002 után ez egy másik évszám..." c. szöveget viszont nem siratnám meg...
Ja, az óhajlistámat olvastátok..:-)))
Esély? 00
Siófok duplapluszjó volt és egy fesztivál bulival (Sportsziget, ZED ) nem is említem együtt...