4956 minden pontjával egyetértek sajnos :
Ronnienak drukkoltoltam, ettől függetlenül Maguirera tippeltem volna, ha tippeltem volna. Az eredmény nem meglepetés, bár számomra az sem lett volna az ha Ronnie nyer.
Aztán még Zombie-nak válaszolva, 1-6 után is volt esélye Ronnienak...hisz ő a legjobb, rossz napja meg neki is lehet. Akkor Ronnie nagyon szarul játszott Maguire meg jól. Bár Ronnie most se lehetett 100-as sztem.
Mind1 Ronnie ezzel sokat veszített sajna :( Maguire meg innen simán nyer, Hunter biztos nem fogja megállítani, meg valszeg Hendry sem.
igen, mert azon a meccsen minden bejött Maguirenek, és Ronnie hamar fel is adta lélekben. miért esélyebb? ez egyszerű: mert jobb Ronnie a legjobb!! :))
Meggájver viszont úgy tűnik jobban bírja a kiképzést, neki nem tett be Ronnie két centurys kezdése..
"igazabol szerintem az lett volna a meglepetes, ha nem Maguire nyer" azér ha ezt meccs előtt beírod jobban hangzott volna.
ja és remélem Ronnie még elszámól veled, mer ellene tippeltél! :DD
hosszú haj-rövid haj, mindegy. Ronnie nem Sámson. :)
Stephen nagyon jó formában van, nem tudom ki tudja majd megállítani. Akiket ma délután láthattunk azok közül szerintem senkisem.
igazabol szerintem az lett volna a meglepetes, ha nem Maguire nyer... ezert sem ertettem az elsopro tobbsegu tippet a masik iranyba a tippversenyen.
ez rengeteg ranking pontjaba kerul majd Ronnie-nak, ami azert is kar, mert szerintem a ma latott masik 6 jatekos barmelyiket siman verne ezen a versenyen.
Ronnie-ekat meg nem tudtam nezni, de lattam, hogy rovid a haja. Viszont a Hendry-Hawkins jo kis izgalmas meccs volt. Orulok, hogy vegul Hendry tudott 5-3-as elonnyel nyugovora terni. Viszont a masik meccs eleg vacak volt, rengeteget hibaztak, Williams nem tett ram valami jo benyomast, nem is csoda hogy 6-2-es hatranybol kell holnap megprobalnia forditani.
Most latom kozben hogy Maguire 8-6-ra vezet Ronnie ellen, hat ez vicces lenne, ha masodszor is megverne...:) Csak leadjak a Maguire-Davis-t is!!:)) Stevens sem all tul jol, Pinches vezet 7-4-re, ugy tunik a menok itt sem fognak aratni:)
haj, haj,...:) végre normálisan éz ki, szerintem....
de inkább lényeggel, a játékkal foglalkozzunk.
Fene, hogy eddig nem közvetítettek, mert parádés eddig a meccs. 5 century-vel kezdtek