Hogy jó-e ez az ár, azt majd Te eldöntöd. Ha jól értem akkor 140000Ft lenne az első-hátsó fékbetétek+féktárcsák cseréje+munkadíj. Én ezt így sokallom, de mindenkinek magának kell eldönteni. Én a munkadíj (20-30000Ft) helyett kicserélem magamnak 2óra alatt az egészet. Ha jól értem valamelyik Po-Hu szervíz árajánlatáról van szó. Ha valahol lenyúlnak akor ott nagyon... Én kihagynám... Vedd meg az alkatrészt egy megbízható kereskedőtől és cseréld ki magadnak, vagy cseréltesd ki egy hozzáértő szerelővel...
Azért elég horror árakkal dobálóztok fékbetét/féktárcsa ügyben. Tény, hogy nem a legolcsóbb gagyit kell megvenni, de azért ez túlzás szerintem. Bár az is tény, hogy nem tudok a Ti pénztárcátokkal gondolkozni.
Az ár jónak tűnik ! Akkor, ha kell tárcsát is cserélni !
Viszont az 1LT a 314x25-ös első tárcsákat jelenti.
1LT - 314x25 mm
1LG, 1LT - 321x30 mm
1ZL, 1LH - 347x30 mm
Nézd meg a te autód első fékjére vonatkozó PR kódot a szervízfüzet borítójának belső oldalán. Csak azért furcsállom, mert nekem is 3.0 TDI van (igaz 2007-es modell év), és nekem 1ZL első fékem van. Lehet, hogy akkor inkább az s-line futómű miatt ? Az okosabbak majd megmondják !
Ha külföldről rendeled meg, lehet hogy olcsóbban jössz ki mint a hazai boltokban. Én amikor itthon utánnanéztem a legolcsóbban az ATE szett (előre-hátra) 140000Ft+Áfa lett volna. Németországból 65000FT-ból kijött szállítással együtt. Hozzáteszem nekem 4B-s autóm van, nem a legújabb...
Szerintem : 8E0698151G 347X30-as TEVES. De azért alvázszám alapján vegyed/rendeld ! Nem egyszerre kopik el, maga a "hardware" is más elől/hátul. Gyanítom, hogy elől kopik jobban : )
Az 1866-os hozzászólást és a válaszait keresd. A pixelhiba gyakori gond azt hiszem 20ezer az új kijelző panel+beépítés... ...és hozzzáértő csinálja mert xar lesz!!! Aszem réggebben konkrét címek jöttek válaszba.. ..tehát tedd fel a kérdést hátha újra megírná valaki és a "sima" Audi index forumon is nyomulj:))).
Szeva! Javaslom gyere "nézz be" a Audi -index forumra és ott többen megfordulnak... ..érted.. ..több válasz stb. Igen fontos az, hogy milyen az a váltó!!! Tehát Multi, vagy Tiptronic-5vagy 6 sebességes-!!!!????? Adíg amíg eztetet:))) nem tudod ne tölts bele semmilyen munkafolyadékot mert lehet több lesz a kár mint a haszon. Egy biztos 5 sebeséges(6sebeségesbe más kell!) tiptronicba VW G052 162 A2 jóváhagyást kell olvasnod az olaj dobozán! Az "A2" egy specko adalék benne ami kell neki! Amelyik olaj(mindegy milyen márka!!!) nem felel meg ennek az nem jó ebbe a váltóba!
Valaki mintha irta volna, hogy lusta az autója. Eddig én is lomhának véltem az enyémet, most megmértem, 8,2 mp 0-100ra. Nem tudom a gyári értéket,de rosszabbra gondoltam. 2003as Multitronic Avant 2.5TDI...
4F-es A6-ban MMI van aminek köze nincs Chorius vagy Concert rádióhoz.... Ezekhez a rendszerekhez AMI-re van szükség, hogy külső perifériát tudj hozzá csatlakoztatni.
Sziasztok! Eladó CD-tár emulátor (AUX In MP3), Audi, Seat, Skoda, VW Eladó az alábbi rádiókhoz csatlakoztatható CD-tár emulátor (MINI ISO 8 PIN). A fejegységhez való csatlakoztatás után a berendezés megnyitja a CD-tár audio bemenetét, és a mellékelt jack dugón keresztül bármilyen készüléket a fejegységen át hallgathatunk. Telefon kihangosításra is alkalmas. Kérés szerint más csatlakozóval is tudjuk szerelni. A hangminősége kifogástalan. Fél év garancia! A fejegység nem képes a készüléken keresztül a csatlakoztatott lejátszóval kommunikálni! Tehát a fejegység gombjaival nem lehet például számot váltani, léptetni. Ezért olcsóbb a más forgalomban lévő készülékeknél.