Halihó
Minden hónapban bemutatnak a Zenészben valamilyen élőzenés szórakozó helyet, pubot, stb. Az aktuális számban (2002/9) a budapesti Soho London Cafe vezetőjével készült interjú. Egy idézet:
"Hosszú unszolás után engedett Ákos, és unplugged koncertje lesz nálunk." hoppá...
Ákos az Alig hitted klipjét a Terror Háza múzeumban forgatja. Ez az ötödik saját rendezésű klipje, amelynek operatőre ismét Szatmári Péter. A forgatásról beszámoló olvasható a csütörtöki (2002. szeptember 12.) Színes Mai Lapban és a pénteki (2002. szeptember 13.) Mai Nap hasábjain. Előreláthatólag a szombati Magyar Nemzet és a vasárnapi Blikk is ír az eseményről.
Igen!Fülöp már tudja és ő azt mondta,hogy a holnapi műsorban amikor már csak vendég lesz elmondja!De szerintem Fülöp kamuzott:-))Legalábbis mikor mondta,hogy elárulja akkor Ákos nevetett...
Jaja, én szkenneltem őket, csak lebutítottam őket, hogy ne terhelje le azokat, akik modemmel vannak. Megvannak jobb felbontásban (nomeg eredetiben) is.
Most, hogy ide belinkeltem az összes koncertjegyet (na jó, a londoni az nincs meg, de kinek van???), szóval szerintetek melyik jegy néz ki a legjobban/legrosszabbul?
Nálam holtversenyben első helyen található a '97-es őszi Turné illetve a 2000. november 17-i, debreceni Hűség-koncert jegye.
Leggázabb (szerintem) a 96-os balatonalmádin tartott "extra" koncert jegye, bár az valami helyi szervezés volt, így a jegyet sem az Ákos produkció készítette. A "hivatalos" jegyek közül toronymagasan a Test Turné a legócskább kinézetű.
A jegy árát nem hinném,hogy fogja befolyásolni a koncert.
Ez egy rendes 101-es klub lesz,melynek keretén belül fellépünk.Ennyi.
Előtte klub,utána klub.
Van valakinek valami lövése arról hogy mennyi lesz a jegy ára a székesfehérvári koncerten? Eddig milyen tarifák voltak a nyári koncerteken?
Előre is köszi.