Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
"Felelős szülőnek nehéz döntés lenne ha egy buzi vagy Kutásó között kellene donteni, melyiktöl ovjam inkább a gyereket?
Szerintem az a buzi, aki a péniszét lóbálja az utcán..."
Jesszusom, hova kerültem.
A buziktól óvd inkább!
Van egy hölgy lovas ismerősöm, akinek az egy szem fia a buzik közé keveredett, el is költözött már otthonról olyannyira rákapott, mivel ő is az lett és nem csajozik már egyáltalán így esélyük sincs az utódokra...
Tudtad azt, hogy a tudós bibliakutatók szerint ő isteni személy, vagyis a Fiú megjelenése az ószövetségben?
Tehát rád, képmutató és sunyi Bodónéra nem áll az, hogy : sem napjainak kezdete, sem életének vége nincs, de hasonlóvá tétetvén az Isten Fiához, pap marad örökké.
Nem volt rossz ötlet megnyitnod ezt a topikot, ahol felszabadultan égetheted magadat.
Így van, csak ugye a képmutató varacskosdisznó beleköt ha elírást talál nálam, mert ezzel az az érzete támad, hogy én vagyok alatta, ő meg a Bibliát ismerő bölcs részeges gitározó házicsoportvezető, akit betölt a szentlélek.
(a szentlelket szabad szentléleknek és Szent léleknek is írni)
Mert ez a Melkisédek Sálem királya, a felséges Isten papja, a ki a királyok leveréséből visszatérő Ábrahámmal találkozván, őt megáldotta,
A kinek tizedet is adott Ábrahám mindenből: a ki elsőben is magyarázat szerint igazság királya, azután pedig Sálem királya is, azaz békesség királya,
Apa nélkül, anya nélkül, nemzetség nélkül való; sem napjainak kezdete, sem életének vége nincs, de hasonlóvá tétetvén az Isten Fiához, pap marad örökké.
Nézzétek meg pedig, mily nagy ez, a kinek a zsákmányból tizedet is adott Ábrahám, a pátriárka;
"Valójában nem keresztény vagy, hanem sándoriánus vallású..."
Van keresztlevelem (katholikus).
Ennek ellenére már ifjú korom óta a szekták világában keresem az Urat.
A sola scriptura szellemében.
De ott tartottunk, hogy mind az Isten gyermekei, mind az Ördög gyermekei között találunk konkrét bibliai alakokat Jézuson kívül, akik már a földi megszületésüket megelőzően is már léteztek az örökkévalóságban.
Tévesen azt állítottad, minap, hogy Jézuson kívül nincs ilyen személy.
Ne hülyézz, gondolkodj!
Te pedig, Dániel, zárd be e beszédeket, és pecsételd be a könyvet a végső időig: tudakozzák majd sokan, és nagyobbá lesz a tudás.
Dán, 12,4
Egyelőre még, sem a Jelenések, sem a Dániel könyvére nem hallottam két egyforma magyarázatot, de legalább már odáig már eljutottunk hogy: Tudakozzák sokan...
Ha mindenképp ragaszkodsz a titulusokhoz, nézd ezt a igerészt evos hülye:
"Ugyanis Jézus Krisztus élt 99 évvel a születése előtt.
Az összes többi ember (vagyis mindenki aki nem Jézus Krisztus) NEM ÉLT 99 évvel a születése előtt."
Valóban mindenki?
És ez a Melkisedek?
Mert ez a Melkisédek Sálem királya, a felséges Isten papja, a ki a királyok leveréséből visszatérő Ábrahámmal találkozván, őt megáldotta,
A kinek tizedet is adott Ábrahám mindenből: a ki elsőben is magyarázat szerint igazság királya, azután pedig Sálem királya is, azaz békesség királya,
Apa nélkül, anya nélkül, nemzetség nélkül való; sem napjainak kezdete, sem életének vége nincs, de hasonlóvá tétetvén az Isten Fiához, pap marad örökké.
Nézzétek meg pedig, mily nagy ez, a kinek a zsákmányból tizedet is adott Ábrahám, a pátriárka;
a novellám arról akar szólni hogy vannak olyan gyenge akaratú, megvezethető emberek, akik önmagukat vezetik meg, és így válnak egyre perverzebbé (na persze a vágyaik is közrejátszanak)