Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Miért lennék naiv? Közismerten jó házasságban él Donáth Anna, már 3 éve férjnél van és annyira jó a kapcsolat, hogy a férj is ideköltözött Magyarországra azóta. Merthogy korábban külföldön éltek, a férj pedig holland, de már egy ideje itthon élnek együtt. "
Vot meg ott valaki a donat csaladban aki szereti a fiatal nőket megcsocsoreszni.
Miért lennék naiv? Közismerten jó házasságban él Donáth Anna, már 3 éve férjnél van és annyira jó a kapcsolat, hogy a férj is ideköltözött Magyarországra azóta. Merthogy korábban külföldön éltek, a férj pedig holland, de már egy ideje itthon élnek együtt.
Lehet, hogy a te köreidben - főleg vidéken, falun - korán szokás szülni, de a városi értelmiségi réteg körében ez 30-35 körülire tolódott ki. És már nem mostanában.
Le vagy maradva. Pont most vannak a legjobb korban ehhez.
Fekete-Győrnek nagyon szép barátnője van, bár lehet, hogy azóta feleségül is vette.
De ezzel mondjuk majd jól el kell számolniuk a haladvaprogresszív érzékenyítő tanács fellebbviteli bizoccsága előtt.
Fehér nőnek ugyanis fehér gyereket szülni az egyrészt a klímavallás elleni bűncselekmény, másrészt strukturális rasszizmus. Mondjuk legalább az utóbbi enyhíthető egy picit azzal, ha afrika-alsóról importálnak 4-5 feka segélyturistát, ennek hiányában esetleg feka donortól származó anyag alkalmazásával. Mostanság haladvaprogresszívéknél a gyerektelenség a legfőbb divat, végső esetben lehet 1 csoki gyerek, de persze azt is buzinak kell nevelni.
"A videó leggyomorforgatóbb része amikor (36:39-nél) Papp Réka Kinga elképesztő módon, botmixerhez hasonlította a műtéti abortuszt, amin a szülész-nőgyógyász (!) végzettségű Cseh Katka, aki azonos a Momentum vasárnap megválasztott EP-képviselőjével, Cseh Katalinnal, csak idétlenül nevetgélt, majd hozzátette: »Ezt még nem hallottam (…) Majd elterjesztem én is a kis körömben.«
Ha kitekintenel a buborekodbol akkor tudnád honnan indulnak a dolgok.