Köszönöm az érdeklődést. A második mérkőzés fölényes győzelmet hozott (3:0) mert az ellenfél nem állt ki. Viszont Mester segítségével megint tanultam egy új figurát. Négy gólos győzelem után, vagy ha erőnyerő vagy 3 pontos után sem kell kiállni, mert így biztosíthatjuk a továbbjutást.
Amúgy simán kiestem a 64 között. Nektek sok sikert kívánok a továbbiakban!
A csata lezajlódott. 1:0-ás vezetésem után a mérkőzés Medve 5:1-es győzelmével végződött, amúgy minden kérdésre tudtam a választ, de ő ennyivel gyorsabb. Gratula neki!
Nekem is van sikerélményem. 2 nap után megtaláltam a trónt az Agykutató labor-ban. És nagy örömömre a trónszéken a Nagy medve csillagkép ül, de eddig már 12x megpróbálták előttem kitúrni onnan. Nem sikerült senkinek. Én majd egyszer megpróbálom. Egyszer, valamikor régen már kitúrtam a székéből, az volt ellene az egyetlen győzelmem, a harminc egynéhány vereség mellett. Mester szerint a párhuzamos világokban az események ismétlődnek, ezért talán hátha mégis sikerül egyszer újra legyőznöm:).
Igen az enyémet is a fórumon amit ők üzemeltetnek, írtam, hogy miért nem lehet baráttal, vagy azzal játszani akivel ÉN SZERETNÉK ennyit írtak "Jelenleg ez nem fér bele a Kvízlabirintus játék koncepciójába", az azért kérdéses legalábbis szerintem, HA MINDEN HASONLÓ KÉRÉST ELUTASÍTANAK, hogy mondván az van amit ők akarnak, sikeres lesz e a játék, oké most az mert újdonság, és a honfoglalón kívül kb nincs ellenfele, mert nem nagyon van a netten magyar kvíz játék, de ha ennyire merevek, és nem vezetnek be apróságokat amiket máshol megszokkhattunk, hát szerintem kérdés mi lesz a játékból. PL szerintem ez a társ , barát jelölés sokakknál alap, de persze ők tudják.
Szerintem nem fogják bevezetni. Nem az a céljuk, hogy más kvízes játékhoz hasonlóak legyenek. Ők egyediek akarnak maradni ebben a "műfaj"-ban. Sok hasonló kérést elutasítottak már.
Azzal szerintem semmi baj, ha egyre nehezebbek a labik,,,, elvégre ez a lényeg, minél tovább lekösse az embert és ne olyan játék legyen amit kb 1 hónap alatt szénné lehet unni,,,,
A segítés? Van akinek kell van akinek nem, mikor a honfoglalón bevezették a segítségeket, volt kinek tetszett és volt kinek nem, nekem itt is néha jól jön.