A világi tudománynak van igaza, miszerint a házaséletnek csupa jótékony hatása van, netán az igaz híveknek, kik szerint testet-lelket megront eme tevékenység?
Hiszen a házasélet sok hülyeséggel jár együtt, mert nő is van a képletben. Szorozva négyzet deriválba
A házasélet egy rengeteg időt elvesz az életünkből, keresztényeknek, az Egyház szolgálatából. És olyankor a telefont se vesszük fel.
nem tudom, hol kértem aktfotókat. te azt ajánlottad fel, meg szexvideot, de én azt mondtam, hogy csak a pofádról küldj, és ne várj cserébe semmit. és nem azért mert akármi, hanem mert kíváncsi vagyok. mellesleg magamról tudom, hogy normális szándékaim vannak, mert nincsenek is szándékaim. a te fejedben van, hogy kapcsolatot keresek, mert nem, mivel ismerem magam. más dolog, ha lehet valakivel viccelődni, mert érti a dolgaid, és neki is van mit kiröhögni. de az nem szex meg kapcsolat.
Persze mondhatod, hogy nyomi vagyok. Hát így jártam, most megyek leiszom magam ájszteával a sárga földig bánatomba.
Látod mondtam én hogy a nők hülyék. Leírtam má 100x, mire te 101-edjére, hogy nyomiság, mégis kérsz tőlem aktfotókat. Ez beteges. Olyan, mintha olyan kapcsolatot keresnél ami elől most menekülsz. Me neked a pénz a minden. De ha olyan kemény csaj vagy, mint mondod magad, akkor mit rinyálsz a kanodra. Hisz kemény vagy, nem?
Montam má, hogy kapcsolatfüggő vagyok, ha vagyok. Tapadtam a nőre, de ő másokra tapadt és akko nekem nem kellett, wigye aki akarja. Az én Tündérországomba férfi és nő tapadnak egymásra és nem pénzért vagy bármi másért, csak mert belülről jön. Két kóbor macskám van és ők szoktak dörgölődzni egymáshoz, az én álomvilágomban férfi és nő között is ilyen van.
egyébként meg komolytalan vagy. az egész érdeklődésed hazugság, a szórakoztatóiparba tartozik, mert ha kicsit is komoly lenne, nem így viszonyulnál hozzá. csak azt sajnálom, de nagyon, hogy amikor olyan helyzetben voltam, akkor lemondtam a hatalomról, és nem fogadtam azt el minden hazugságával együtt. csak akkor nem tudtam azt, amit most. most már foggal körömmel ragaszkodnék hozzá, mert mindenki, akit egyszer védtem, az elárul és simán átgázol rajtad, mintha semmi nem lennél. nem érdemelték meg, amit kaptak. egyik sem. ezért nem sajnálok már embereket, mert úgy látom megérdemlik a pokol tűzét. amikor szép voltam és kívánatos, akkor kellettem volna. még jó, hogy akkor is tudtam, hogy soha ne adjam oda ezeknek a fasszopó érdemtelen embereknek azt, ami vagyok. sajnos egyet kell értenem az itt garázdálkodó megszabadultakkal, hogy nem vagytok érdemesek a tudásra.
csak a nyomik gondolkodnak úgy, hogy kell kapcsolat. nekem nincs rá szükségem. úgyhogy nem örülök. kopjon le. és más is, mert én egész életemben ilyen voltam. a férfi még szexhez is kevés, mert ésszel nem ér fel dolgokat. ha megértés nincs, szerelem sincs. a szerelem extra, hab a tortán. a torta pedig az egyedüllét.
Továbbra is aszondom, örülj hogy van aki elszívja a fingodat és nem kell mindig szellőztetni. De közöm nincs hozzá. Nem tudok részleteket, de ha tudnék lehet akkor is ugyanannyit értenék belőle mint most. Nem tom hogy a személy barát vagy ellenség. Ha megházasocc na az pont ilyen.
Korábban aszontad nem vagy kapcsolatban, most meg azt hogy "pillanatnyi bújással meg hízelgéssel".
Elég disszonáns. Figyu meg van a Mencsváram telefonszáma, szexeltek és aztán te is megnyugszol. Nekem pozitívan hatott a csaj. Te csak azután tudhatod milyen, ha megtörtént.
Őszintén szólva nem igazán tudom úgy átélni meg minden. Velem szektavezér 2015-től kezdett cigánykodni és én 2016 ősszel már egy másik csaj ágyában bujkáltam, messze az exnejemtől. Azaz 1 évig volt lehetősége varázsolni buzancsnak, utána lehúztam a budin. Isten nagy mókamester, mert szektavezért utána sorban húzták le a wécén. 2018-ban a szektája is le lett húzva a budin megszűnt végleg, száz fele mentek néhai csodálói. Isten nem ver Bobbal, az exnejem "otthonától" közel 200 km-re rúgta az Isten. Már nem tudnak buzulódni, alattam vágni a fát, szart keverni, manipulálós bográcsos, sesemmit.
"évtizedek kínzását" - nem tom eztet értelmezni, előbbi soraim miatt.
"Figyuz, és mi van akkor, ha te maszatoltad össze a fejembe a sztorit. Mer egyszer úgy írtál mintha egy láma vagy strucc köcsöge lennél, aztán meg úgy, mintha azt hogy dehogy"
ezt mondjuk megértem. az a helyzet, amit először írtál, amit meg maszatolásnak látsz az az, hogy nincs szükségem ilyen kapcsolatra, és mivel erőszak mellett követi el, ezért normális kapcsolatnak sem lehet nevezni. és sokszor haragból mondok dolgokat, tehetetlenségemben, ill mások tehetetlensége miatt is. mert nagyjából kvára mindegy mit csinálok, ezt a helyzetet senki nem fogja megváltoztatni. tegnap beszéltem egy bizonyos szempontból központi személlyel, aki ismer korábbról, hogy elmondjam neki mit tettek ezek a rohadékok. megbeszéltünk egy időpontot, de le fogom mondani, mert semmi értelme az egésznek. csak megint magamból csinálok hülyét. emellett egész éjjel hízelgett a tudjukki, mert ha "szerelem" van, akkor azt hiszi megbocsátok egy időre. de nem hagytam most magam. lassan megtanulok emlékezni arra, hogy ki ő valójában, és nem kábít el pillanatnyi bújással meg hízelgéssel, mert mind mögött manipuláció van. azért az elég durva, hogy ezek a pillanatnyi kényeztetések (és az, hogy nem tudsz szabadulni tőle, ami azt hiteti el veled, hogy fontos vagy) annyira erősek, hogy tényleg képesek elfeledtetni napokra évtizedek kínzását, mindazt a szart, amit elkövettek ellenem és az egész családom ellen. nagyon durva, hogy ennyire manipulálható vagyok számára. de kezdek lassan megerősödni az őrá vonatkozó realitásban, már egy vagy két hete nem tud levenni a lábamról, és úgy látom ezt ennek az érzésnek a kiterjesztésével tudom stabilizálni. mindegy, bonyolult, és úgyis félreértik, mert mindenki a saját életével próbál párhuzamot vonni, ami azért elég röhejes, mivel itt rohadtul nem arról van szó.
Figyuz, és mi van akkor, ha te maszatoltad össze a fejembe a sztorit. Mer egyszer úgy írtál mintha egy láma vagy strucc köcsöge lennél, aztán meg úgy, mintha azt hogy dehogy. Velem kapcsolatba a szitu szerintem világos volt. Címszavakban: nős voltam, de a nő folyton ugatott és zaklattak emiatt a szomszédok és egy másik csaj ágyába menekültem. Akkor az exnejem szektavezér rendelésre beadta a válópert, ez 2016 és azóta nem lovagoltam meg csiklót. Nem is sétáltattam. Az exnejemet egy szektavezér hergelte - ellenem - azért ugatott. Buzzancs számításból tette, mer azt hitte az exnejemen keresztül tud majd csicskásítani. Hát mellényúlt, dögöljön ahol van. A több százezertől amit tőlem kapott vérszemet kapott és azt hitte az exnejemen keresztül majd gondolta a barom, adok neki több milliót. Ja Voltot meg Ampert.
Nagyszüleim is így éltek. Nekem úgy tűnt. Ketten egy test. Majd az évek igazolták, hogy nagyapám haldoklott egész életében nagyanyám mellett. Erre montam a láccatt csal. De te láccatt alapján ítélsz.
Mondok példát. Mongyuk én szatír vagyok de jót elbájcsevegek veled jó unalmasan a brokkolikrémlevesről. Mire te a 40-es iq-dal csodálkozol mikor a rendőrség felkeres egy szatír megtalálása segítségeként. Nézel nagyot: ez szatír? Dehát vega, ez az isten maga. Tuti hogy keverik valakivel
Van olyan házasság, ahol a házastársak egészséges énképpel, nem irreális elvárásokkal, aggodalom nélkül élnek együtt kölcsönösen tisztelve, támogatva, szeretve egymást. Ennek eredménye: sikerélmények mind a magánéletben, mind a munkahelyen, - anyagi és érzelmi biztonság, prosperálás, virágzás, gyarapodás. Mindehhez csak szerencsés gének szükségeltetnek...
eddig sem értetted, pedig világosan leírtam. ez neked a szolgálat máshol is? hogy csak mondod a hülyeségeidet, és rohadtul nem érdekel a másik tényleges helyzete? nem annyira hatékony, csak mondom.
"Sok nő úgy akar magának aranyásót, hogy semmi jutalmat nem ad cserébe."
ja. kihasználják a férfi butaságát. sok ilyen van. a férfi csinosságba szerelmes, és egyáltalán nem érdeklik a nő gondolatai, vagy lelke, dekorációnak tekinti azokat. aztán csodálkozik, hogy a nőnek elmegy tőle a kedve, ha egyáltalán volt hozzá valaha. mert sok nő olyan, hogy nagyon mélyen gyökerezően gyűlöli a férfit, és szándékosan bünteti, bár a látszat eleinte mást mond. Én gyűlölöm a férfiakat, de olyan okos vagyok, hogy inkább elkerülöm, kizárom őket, minthogy fosztogassak. Ha egy betéved az udvaromra, azt is söprűvel kergetem ki, utána még fél napot köpködök. mongyuk nem is csak okosság, hanem egyszerűen undorodom tőlük, buta lúzerek, ócska módszerekkel, aljas szándékokkal. szánalmas egy népség.
Innen meg meglehet tudni, hogy mitől sátán a házasság. Utoljára könyörgök mindenkihez hogy ne tegyünk hülyeséget. A házasság démonokat hív a konyhába, ahol előtte angyalok pirították a csirkemellet. Ne engegyük veszni a ropogós csirkét, hanem váljunk eggyé vele.
A házasság kívülről szépnek és idillinek tűnhet, de a vonzó felszín sok mindent rejthet: családon belüli erőszakot, érzelmi terrort, depressziót, boldogtalanságot, megtört személyiséget. A férfi és női magazinok, melyeknek többek között Amy és Nick is dolgozott, a média és a környező világ mind azt sugallja, hogy egy kapcsolat akkor ideális, ha maximálisan vonzók maradunk, edzőterembe járunk, irigylésére méltó karrierünk van, és nem vállalunk gyereket, mert az ma már nem számít szexinek vagy trendinek. A Holtodiglan azért is olyan jó film, mert leás a félelmeink legmélyére, felfedve ezzel a kapcsolatokban felmerülő aggályok irracionális oldalát. És felismerjük benne azt a hátborzongató, zavaros és aggasztó részünket, amely valahol mélyen bennünk is élhet.
Minél több idő telik el, annál kevésbé értem Bounty Killer problémáját. Ha van pasija bonyolult, ha nincs, akkor meg tiszta ügy. Van egy tonna társkereső. Hogy én nem leszek nő aranyásója az zicher. Főleg akkor nem, ha nem kapom meg a napi szexadagomat. Sok nő úgy akar magának aranyásót, hogy semmi jutalmat nem ad cserébe. Csak viszi a pénzt, mint az exnejem és még többet és még többet. Sok pénzbuzi kurva
én meg olyat ahol nincs elhízás de ölik egymást. Azért érdekes, hogy a te álláspontoddal nem foglalkozik senki és nem írnak róla cikkek, hogy az az általános. Míg.......
Az tehát, hogy a harmonikus házasságban élők könnyebben elhíznak - és ennek következtében nagyobb az esélyük a keringési rendszert érintő megbetegedésekre vagy a cukorbetegségre