Keresés

Részletes keresés

bk_barát Creative Commons License 2021.04.20 0 0 1629

Na, úgy látom holnap durva összecsapás várható az arabok és az ukrán maffia között, természetesen most is a határbódé előtt ácsorogva...

Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.04.20 0 0 1628

Kire cserélik le Tumbasevicset?

bk_barát Creative Commons License 2021.04.20 0 1 1627

Ezek szerint a motoros tényleg Apuska régi kapcsolata, eddig is ő szállította a cigit. Ami azt illeti Sukorovról is úgy beszélt már az elején, mint megbízható csokiszállítóról. Most viszont rövidesen áldani fogja a teremtőt, hogy ilyen málé fiacskákkal ajándékozta meg, így nem neki kellett potyára kifizetni a százmilliót...

Magdi60 Creative Commons License 2021.04.20 -1 1 1626

Ez de jó lenne! :-) 

Előzmény: Apádfüle (1625)
Apádfüle Creative Commons License 2021.04.20 -1 1 1625

Azzal könnyebb dolguk lenne. Egy kínai család beköltözik a faluba, és nyitnak egy kifőzdét Bárány Jóska Kolbászdájának szomszdságában. :)

Előzmény: Böszőke13 (1624)
Böszőke13 Creative Commons License 2021.04.20 -2 0 1624

Lehet holnap egy kínai is szerepelni akar , akkor így vagy úgy,de őt is beteszik a sorozatba,bármennyire nem illik is majd oda ??

Előzmény: bk_barát (1623)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.20 0 0 1623

Amúgy ez az egész algériai szál szerintem is béna, és vhogy kilóg az egész sorozatból... Meglátszik, hogy tényleg csak azért született, hogy az az arab származású pasas szerepelhessen... :P

bk_barát Creative Commons License 2021.04.20 0 0 1622

Azért a burnusz alatt elég jól látszottak az öltöny körvonalai... 

Előzmény: Noirette (1621)
Noirette Creative Commons License 2021.04.20 -3 0 1621

No de azért ilyesmiből diplomáciai kérdést csinálni... Még ha egy közelebbi ország lenne, de Algériának mi köze az egészhez? Amúgy az észak-afrikaiak Magyarországon nem burnuszban járnak, az a helyi viselet, az ottani éghajlat miatt hordják. :)

Előzmény: bk_barát (1619)
Noirette Creative Commons License 2021.04.20 -3 1 1620

Mondjuk az tény, hogy Viki karaktere kezdettől fogva feszes és csípős nyelvű volt, de ebből nem következik a mostani tenyérbemászó, mindenkit kapcarongyként kezelő stílusa. 

Előzmény: luci87 (1618)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.20 -1 1 1619

Jajj, hát az a föld stratégiai jelentőségű, ettől függ, hogy Róza mama cigi és csokicsomagjaié, vagy az autópályán furikázó fegyverszállítmányoké-e a jövő... :)

Előzmény: Noirette (1617)
luci87 Creative Commons License 2021.04.20 0 1 1618

Hát igen,nekem is feltunt..!Nem egy kedves lány az biztos!Nem tudok elvonatkoztatni töle,hogy olvastam,az eletben összejöttnJanival,azzal a kedves mosolygos sraccal!Gondolom,a balosagban nem ilyen a stilusa!:)

Előzmény: Noirette (1617)
Noirette Creative Commons License 2021.04.20 -3 3 1617

Ez az algériai szál olyan a sorozatban, mint ahogy szaharai homok ropog a fogak között, ha az ember szájába fújja a szél. Idegesítő, erőltetett, idétlen. És a nagykövet személyesen utazik a határra tárgyalni Pálinkás csicskáival, no persze... Amúgy minek kell neki az a  határ menti földterület? Ha legalább olajmező lenne alatta, de nincs. :)

Vikit meg szájon kéne már egyszer vágni, olyan undok stílusban beszél mindenkivel.

Előzmény: GPS (1603)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.20 0 0 1616

Na, én is pont erre gondoltam, ki is fejtettem korábban... Persze a hasonmás másra is vonatkozhat...

Előzmény: Magdi60 (1615)
Magdi60 Creative Commons License 2021.04.20 -1 0 1615

SPOILER!!!

Lehet, hogy ikertestvére? Az utolsó rész címe Hasonmás.

Előzmény: Mazsola0070 (1612)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.20 0 0 1614

Ginának van egy stílusa, ami a sárga, leopárdmintás, és fekete cuccok variálásából áll. Mindig olyan elegáns, hogy nehéz eképzelni pl. takarítás közben, pedig neki nincs bejárónője... Nekem inkább az szúrt szemet, hogy Tivinek cvilre csak az az egy bordó pulóver jutott, igaz, mindig egyenruhában van, kár bele több...

Előzmény: xl22 (1609)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.04.20 0 1 1613

Én egy olyan fordulatot vártam, hogy a csetepaté kellős közepén tényleg megjelenik a faháznál Pálinkás-Sukorov Mikolával, abból szerintem sok mindent ki lehetett volna hozni, de nem.

Ez így nem egy vidám sorozatba illő volt, ennél még az is jobb lett volna, ha Viktor bekopog az ablakon Tatyikának, simán ki tudta volna emelni az ablakon át és már futhattak is volna. 

Előzmény: bk_barát (1610)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.04.20 0 1 1612

Ez is lehet, de Pálinkás-Sukorov már találkozott Babossal is a faházban (Babos még le is reagálta, hogyha nem mondták volna, hogy meghalt, biztos lenne benne, hogy az öreg Pálinkás Gyurka, egykori nagy ivócimborája), mégsem lett abból se semmi tovább.

Pedig Pálinkás-Sukorov nem sokat változhatott, legalább is a hangfelvételen Mariannak cca. 45 évvel korábban mesét mondó ifjú Pálinkás-Sukorov hangja egy az egyben olyan volt, mint a mostani, 80 körüli Pálinkás-Sukorovnak....:) 

Előzmény: Ilhilla (1608)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.20 0 1 1611

Kíváncsi leszek, hogy Ludmilla mit intéz Sótonyinál, a "Halálcsillagban", mert neki is a 100 millió visszaszerzése a célja...

Vki mondta, hogy Hernádinak és Gálvölgyinek tuti lesz közös jelenete, hát ez már ma meglesz, biztos vmi régi, titkos szerelem kapcsán...

Előzmény: Ilhilla (1607)
bk_barát Creative Commons License 2021.04.20 0 1 1610

Még csak izgalmas sem volt a jelenet, hanem végtelenül idegesítő.

Az már igaz, hogy Ginának esélye sem volt az egyesített csempészkommandóval szemben (bár Lajosék kimondottan hátráltatták az akciót), de érdekes fordulat lett volna, ha váratlanul előkapja Tivadar otthon hagyott szolgálati fegyverét...

Előzmény: kyriee (1591)
xl22 Creative Commons License 2021.04.20 -2 0 1609

Amugy ez a Gina is nem igaz nem tud normális ruhát felvenni állandóan ugyan az jó nö de nem tudom ti hogy vagytok vele  unom már hogy ugyan Aba a ruhába van állandóan tivadarnak nem igaz hogy nem telne páruhára  mindenki más kb normálisan változatosan öltözik talán még timike a rózsa színük kabátal ijeneg látszik testvérek de legalább Ö mást is felvesz nem csak ugyan azt

Ilhilla Creative Commons License 2021.04.20 -1 1 1608

Nem fedhette fel magát a nagykövet előtt a Mester, mert akkor egyből kiderül: nagyon is ismerik egymást, pontosan 59 éve!

Előzmény: Mazsola0070 (1604)
Ilhilla Creative Commons License 2021.04.20 -1 0 1607

Lehet, hogy az lesz a poén, hogy a pénzt azért fogadta el, hogy odaadja Róza mamának, aki nem is tudja, hogy ez Bárányék pénze?

Kíváncsi leszek, hogy Ludmilla mit intéz Sótonyinál, a "Halálcsillagban", mert neki is a 100 millió visszaszerzése a célja!

Előzmény: bk_barát (1605)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.04.20 0 0 1606
bk_barát Creative Commons License 2021.04.20 0 0 1605

Nekem meg pont az volt fura, hogy eredetileg az arab úgy jelent meg a határon, mint akinek pénz nem számít, megveszi az egészet, csak hogy segítsen Rózának... Erre pénzzel eltéríthető. Az már csak hab a tortán, hogy az a csempészek saját mentolos cigire szánt pénze volt...

Előzmény: Magdi60 (1600)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.04.20 0 2 1604

Ez az egész "határmegvásárlás" úgy nettó baromság, ahogy van, de még a "tárgyalás" körülményei is annyira érthetetlenek és irreálisak voltak. 

Először is milyen alapon parancsolta be a magyar oldalon álldogáló Zsigát Vikike a bódéba? 

És nem találtak egy ilyen volumenű tárgyaláshoz egy tárgyalóhelyiséget, ahol nem láthatja, hallgathatja ki őket senki? (pl. miért nem a nagykövet és Mikola ment be legalább a bódéba?)

Milyen volt már, hogy a nagykövet és Mikola ott álldogált az út közepén hosszú ideig és ott tárgyaltak? (Mi van, ha jön egy autó és el akar menni, ugrálnak félre?)

Az meg kifejezetten sértés egy tárgyalás során, ha az egyik fél a legmagasabb szinten képviselteti magát, a másik fél (aki egyébként ott ül pár méterre) meg odaküldi a sameszait.

Előzmény: bk_barát (1598)
GPS Creative Commons License 2021.04.20 -2 1 1603

minek kellett pénzt adni az arabnak? Hogy ne vegye meg?

Nem mindegy?

Barbara asszony szerint a magyarparaszt úgyse ért semmit az ilyesmiből - akkor meg nem mindegy, hogy ki-kinek fizet és miért?

A lényeg, hogy a gengszterpapa kótyavetyélje el a lánya pénzét... és ennél hirtelen nem tudott jobbat kitalálni a Nagyasszony (aki az egyedüli alkotó - ezt soha ne feledjük !!!!)

Ennél már az is hitelesebb lett volna, ha elkártyázza a 100 millát egy éjszaka alatt.

Egyébként az arab szál úgy jött be a történetbe (ezt Hámori Barbara nyilatkozta) - hogy él Mo-n egy (arabul nem tudó) de fél-arab csávó - aki a fizimiskája miatt többször szerepelt / statisztált már filmekben, arabként.

(Nem Kálid Artúrról van szó - ahogy ezt egy kollégánk írta korábban - ezt a csókát másképp hívják)

Szóval eredetileg semmilyen arab nem volt a forgatókönyvben - de ez a fél-arab pali felhívta Hámorit, hogy szerepelne ő is a sorozatban - erre a Teljhatalmú Nagyasszonynak ez megtetszett és (élve mindenhatóságával) utólag bele-barkácsolta a sztoriba az arab szálat.

Hát olyan is lett.

Ezt HB nyilatkozta 1-2 hete, egy interjúban.

.

Ilhilla Creative Commons License 2021.04.20 -1 1 1602

...de legalább megtudtuk: a Gina által használt közlekedési eszköz egy sárga taxi, valószínűleg a határon túli akcióját is azzal hajtotta végre és Zsigáék azért nem vizsgálták át a járművet, mert a "rendőrfőnök asszonya" ült benne! :D

A gyerekszabadítási jelenet pedig egy burleszk filmbe illő volt, ahogy ott csetlett-botlott, egymást zavarva az egész banda, hogy lecsapjon a gyerekrablóra...D.

Tatyika műtétje nagyon egyszerű volt, laparoszkóppal bekukucskáltak a hasába, megállapították, nincs "belső vérzés", így csak 3 ici-pici vágást kellett lezárni, "önfelszívódó" varrattal. Az anya vérére pedig csak vésztartalék céljából volt szükség? Csak így lehetett. :D

Előzmény: Mazsola0070 (1597)
Ilhilla Creative Commons License 2021.04.20 -2 0 1601

Szerintem azért adta, hogy elálljon az üzlettől és esze-ágában se legyen megvenni a földeket! Az osztálytalálkozós jelenetből nekem az jött le, hogy az arab Róza mamáékkal van, vagyis ő is ellenzi az autópálya megépítését. Nyilván úgy akarta a saját részéről megakadályozni azt, hogy felvásárolja az ukrán oldalon lévő földeket. Mivel a Mester célja az ellenkezője, szerinte csakis azzal tántoríthatja el a szándékától, ha lefizeti.

Azt azonban elfelejtik, hogy a magyar oldalon a földek Róza mama tulajdonában vannak (erre tett utalást az egyik részben), ő pedig soha nem válik meg  területtől az autópálya érdekében? Olyan fogalom náluk, hogy "állami célra kisajátítás" ezek szerint nem ismert.

Magdi60 Creative Commons License 2021.04.20 0 0 1600

"pénzéből veszi meg a határsávot az araboktól" - ez nekem nem volt világos, minek kellett pénzt adni az arabnak? Hogy ne vegye meg? De hát nem is akarta eladni senki neki a földeket. És ha mégis, a lefizetőpénz 100 millió? Mégis mennyit ér az az erdőrész? Nálunk pár tízezerért volt a kiserdő kiárusítása régebben...

Előzmény: bk_barát (1598)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!