Ez az egész topik "beleugat" a média, a hatóságok, a kormány, a robbantó, mindenki "dolgába". Ha úgyveszem.
Én is merészeltem egy kérdést feltenni, nem mondtam meg mit csináljanak vagy ne csináljanak a nyomozók, csak kicsit elcsodálkozok ezen ügy néhány részletén.
Ezek nem hitkérdések, a büntetőeljárás nyilvánosságának minden valóban demokratikus országban fontos szerepe van.
Itt meg már a sokadik teljesen felesleges hülyeséget csinálják-dobják be, mama dns-től kezdve a páncélkonvolyos országos felvonulásig, népligettúra és piroskabátos ekárki....az a távirányító ügy is teljesen a semmiben lóg, még az elkövető elkapása után is.
Minek ez, mire ez, ha már teljes és sziklaszilárd a bizonyítási láncolat?
Ott a hülyegyerek, ott a táska, ott a dns, egyezik, kész, ennyi, a táska nála volt.
Ott vannak a tanuk, a kameraképen is hasonlít, ez már egy alap a gyanusításra, de majd lesz szembeítés is.
Akkor a tanu aztmondja, igen ez a gyerek volt, a boltban ,a barátnővárónál, felismerték őt, ennyi.
Ha mindennek a tetejébe MÉG ott egy komplett bombapince, akkor mire titkolózni meg hinteni a hülyeséget vajon? Egyátlalén mostmár "mi dolga" lenen evvel a teknek, a nyomozóknak, a bárkinek?
Egy botcsinálta kis frissen végzett ügyészgyakornokocska 10perc alatt megírja a 1000% alátámasztott kőszilárd vádiratot, onnantól meg ugyis a bíróságon múlik, 10 vagy 25++ év, lehet bármi és az ellenkezője is a magyar bíróságok átlagszinvonalát ismerve.
"egy ötödikes kiskémikus krampácsolta a szerkezetet a pince mélyén."
Ezt még régebben írtam. Nem jártam messze a dologtól. Akinek pincéje van, eleve gyanús. Láthatólag nem a teakonyhában csinálják az ilyen dolgokat.:)
A merénylettel gyanúsított P. László apja szintén a taksonyi iskolában dolgozott, ő testneveléstanár volt. A Tények úgy tudja, a tanítványok nem szerették, állítólag agresszívan viselkedett.
Tehát együtt lakott az apjával, és nem vett észre semmit. A képek alapján sem ismerte fel a fiát. Persze nem köteles jelenteni, de akkor is...
Nem mondtad, hogy hülye? Te állítottad, hogy még az érettségi is alig ment neki.
Az, hogy valakinek nincs jövedelme, nem jelent semmit. Nekemsincs most, hála az égnek, de ettől még kib messze vagyok az éhezéstől. A megélhetéshez nem jövedelem kell, hanem pénz.
Azért mert valaki 4 gimibe járt (költözés, személyes problémák vagy bármi miatt), még nem jelenti, hogy hülye volna.
Olvasgass vissza, javaslom. Egyébként nem mondtam, hogy hülye. Csak kicsit furifiú.
A közleményben az is szerepel, hogy a férfi a rendelkezésre álló adatok alapján nem rendelkezik munkahellyel, illetve jövedelemmel, és családi kötelékei fellazultak.
Az utolsó vidéki körzeti megbízott által megtalált orvadász barkács-kispuskát is nagy logós fénykép és videófelvétel közepette foglalják le, esetleg már aznap este akár a híradó is lehozza a "lakosságot fenyegető elképzelhetetlen veszély elhárítását".
Hol a tek felvétele a rengeteg bombáról, hol vannak a fényképek?
Ezért írtam, hogy még aput lehet besározni. (Okkal, vagy ok nélkül) Én mindenesetre körülnéztem volna a pincémben mit barkácsol a származékom, és miből:)
Jóska szerint egyetemista volt, okostelefonnal, bő pesti ismeretekkel:) (nem számít, hogy érettségizni is igen nehezen tudott)
Nem tudom, hogy elkényeztetett csemete volt-e, de az tény, hogy furifiu (jó a megnevezés)! Akiről a településen tudtak, sőt utólag megvilágosodtak:)
A cselekményt elítélem, ha a valódi tettes van meg, akkor kaptárba vele ( A pinceleltár az utóbbit támasztja alá), rohadjon rá a műanyaglakat, de az értelmetlen dolgokat nem fogadom el. Szemem előtt lebeg a mellényúlás, mint Kaiser, Balla Irma. Tudom, hogy arányaiban felejthető, de nagy port felvert ügyek, amik nem jó ómenek. Nagy a nyomás, és előtérbe kerülhetnek érdekes dolgok, (mint Mórnál) de erre vannak az ügyvédek:) A kapkodást, erőfitogtatást nem értékelem........... Na, meg a segítségül hívott lakosság etetését sem. Ha rajtam múlna, az összes szivárogtató a Parlament előtt lenne kikötve szégyenfához..............