Közben én szinte naponta "randizok" a fehér Orlandókkal. Néhány napja 2 fehér jött velem szembe (persze a másik sávban), csak 3-4 méter távolság volt köztük. Hát mit mondjak, amikor egymásra néztünk, majdnem "összepis..." magam a boldogságtól (természetesen, nincs vizelettartási problémám.. :-)). Ja, az első autó az volt, amibe "beleszerettem" anno .. tavaly októberben..., sőt a sofőr is ugyanaz volt..:-D
:-D
Story, csak hogy lássátok milyen "félelmetes" autóink vannak! :-D
Szóval tegnap este hazaúton, a közúton (látjátok, hogy rímel. Tudok ám, verset is írni, ha akarok ;-D) jött szembe velem egy nagy john deer traktor (valahogy így nézett ki, talán
egy kicsit nagyobb is volt :-D). Nem igazán fértünk volna el egymás mellett, még akkor sem, ha én lemegyek a kukoricaföldre :-). Erre, mivel a sofőr láthatta, hogy az én gyönyörűséges Orlandóm milyen "félelmetesen hatalmas" és "tekintélyt parancsoló", természetesen "meghunyászkodott" és teljesen lehúzódott az útról, s tova engedett minket! :-)
Nos láthatjátok, hogy milyen fantasztikus a Ti autótok is!! :-D :-D
Szerintem nem egyről beszélünk: ez egy olyan tükörbe épített navi.
Én nem győzöm pl. egy Bp-i parkolásnál eltüntetni a navit (még a nyomait is). Állítólag még a tapadókorong helyét is kifigyelik a rabolók... és ha látnak ilyet, akkor nagy valószínűséggel a kesztyűtartóban meg is találják a készüléket. (Nálam nem, mert mindig viszem magammal.)
A középkonzolba épített gyári navi, az más tészta, de arra kevesen áldoztunk + biztosan sötét, amikor parkolsz. De ez a tükrös verzió nagyon feltűnő volt a magára hagyott autóban, - még a gyerekeknek is szemet szúrt. Ha viszont elsötétedne, akkor garantáltan a kutya sem keresné a tükörben az eszközt...
A navi fényerejét manuálisan lehet szabályozni, vagy automata beállítás eseténe az eső-fényérzékelő veszi vissza a navi és műszerfalvilágítás fényerejét- nagyon hasznos!
Na akkor elárulom azt is, hogy 20 -a környékén szerintem McImi jött velem szemben a 4 -es főúton, de mire észbe kaptam már villogni sem volt időm. Biztos ment D......r -be vissza.
Valószínűleg mi már hamarabb ott voltunk, csak sré'-vizavé szemben álltunk, - elég hülyén a vonalon, mert a többiek így kezdték el a sort. Amikor visszavittem a lányok által vásárolt (nemkevés) cuccott, akkor láttam, hogy
a) már csak én állok f...-ul a vonalon (az eredeti "bűnösök"nek már hűlt helye)
b) Ti ott vagytok és mellettetek üres egy hely...
Nosza átálltam... azután jóval sötétedés után indultunk haza, de Ti még költöttétek a pénzt :-)
A navitokat nem lehet kikapcsolni? Úgy világított a sötétben, mint szőke nő Fekete DPákó szájában a Negró cukor ;-)
Azz konkrétan nem néztem, de 90-160 között mozogtunk ahol csak lehetett. Soha nem hajtok így csak most mert fellépésről fellépésére mentünk a modellekell.
Ja, leszedtem a fotók közül a "mumifikálódott" madárkát, nehogy az állatvédők bepereljenek állatkínzás miatt. :-(
Tegnap reggel a szemközti sávban "kiszúrtam" egy fehér Orlandót. Nagyon boldogan rápillantottam, erre a vezető (egy szemüveges, korosodó úr) unott arcal pillantott rám. Már figyelemre sem méltatnak! Hát, mit mondjak, oda az önbizalmam (ami sosem volt)...(Á, dehogyis!) :-D :-D :-D
Kösz, írtam nekik is - remélem ők kezelik majd a kérdést. Ha Te is írnál nekik, az adhatna egy löketet az ügynek, mint mondtad, máris nem egyedi eset lenne. üdv
Háááát, az nagyon jó fogyasztás egy klasszikus benyástól, gratulálok. Nálam a 8,6 l / 100 km a legjobb fogyasztás hosszú távon. Persze nem spórolok vele mindenhol, ahol lehetne :)