Én is jelentkezem, élek! A gépet lecsutakoltam, napi használatban van, járok vele melózni. Tuning: kapott egy új váltókar gumit! :)))))) A jövő hónapban szeretném elvinni szervízbe (javasolták, hogy a szelepeket vizsgáltassam át). Egyébként most akarta egy srác megvenni, de végülis nem adom el. Mit vennék helyette... (ezt mondjuk szívesen betolnám 3. mocinak a garázsba, bár nem Triumph: http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cb_250_b4-4704674). Pár kép:
tegnap előtt megvolt az éves szervíz...szerintem jó helyre kötözött a Triumph. Ma megyek hátsó gumit cseréltetni a régi szentendrei útra. Vagyis holnaptól teljesen harcra kész a BlackTriple.....:-)
Triumph Túra Május 7 ! Gyülekező 8:00-8:30 -kor a bemutatóteremnél ( 1071 Bp. Damjanich u 11-15. Ligetváros parkoló ). Indulás 9 órakor.
Egész napos lesz a program. Részletek hamarosan. Jelentkezni lehet a krisztian@triumphbudapest.hu -n. Aki tudja hogy eljön, kérjük dobjon egy mailt hogy láthassuk körülbeül mennyien leszünk.
Újabb motorok érkeztek! Először magyarországon a Tiger800XC és a SprintGT megtekinthetőek nálunk.
Hali! Nem tudom kinek milyen érzése van, amikor gumit cserél, én ma is kaptam egy jó kis meglepetést: eddig rázott a verda, nem ment egyenesen -jobbrahúzott (kicsit félre volt kopva), most az új első Metzelerekkel isssssssssssssstencsászááááár. Ég és föld, minden rohadt kis sarokból punci lett, amit Tigrinccsel be kell vennünk :)