Sziasztok van valakinél használatban, vagy valaki üzemelt már be ilyet? Mik a tapasztalatok hatásfokra, fogyasztásra és milyen fűtésrendszerhez alkalmazzátok?
Kicsit kutakodom a Ladan után de nem igazán sok mindent találok. Adnál pár részlet infót? Mekkora pufid van? Mekkora kazán? Komplett csinálta nálad? Vagy csak átveszi valaki munkáját? Szóval írnál a fűtésedről pár szót? Egy megrakás nálad mennyi vizet fűt fel? Esetleg tudod kilóban?
Mielőtt döntenél, javaslom, keresd meg Bencsics Tibort, aki az ingyenes helyszíni felmérésen választ ad neked a kérdéseidre. A kémény paraméterek nagyon fontosak!
Lehet, hogy a 28 kw-os Ladan kazán is megfelel a te házadhoz, amelynek az ára 510 000 ft. körül van. Én is így kezdtem, és már két éve üzemel hiba nélkül,nem bántam meg, csak annyi a dolgom, hogy a fát berakjam, meg begyújtsak.
Ha megszületik a döntés több és több kérdést vet fel.
Laddomattal szeretném. De mint olvastam korábbi hozzászólásokban. Elég sok embernél gond a rosszul megválasztott cső átmérő,keringtető stb. Esetleg egy rajzott tudna valaki? Mindenképpen tényeket szeretnék a szerelőnek mondani.
A másik kérdés a kémény. Saválló kéményt szeretnék /azt hiszem az/ az attacknál azt írja 8méter a min. Hát az gyönyörűséges lesz...De még ha meg is oldom. Mi a tapasztalat mekkora a jó átmérő?
Mert ha ilyen dolgok mint a kémény a rossz csövezés nem fog jól muzsikálni a rendszer rendesen biztos agyvérzést kapok:)
Üdv ! Igazából egyikkel sem tudsz szerintem mellé nyúlni !:-) Egyéni szimpátia v szimpatikusabb kereskedői hozzáállás v szállítás/beszerelés bármilyen egyéb előnyt nyújtó beszerzést válaszd !:-)
Kössz! Csak gondolom/talán villany irányba tartasz ?:-) Én is váltok,de Én gáz irányba,"ezek" addig "csökkentenek" mindent hogy a fa lassan megfizethetetlen !:-((( Jahh Ők nem fával akarnak szarakodni kátrányt/kormot vakarni (ezért kotró sem kell) !:-)