Azért nyitottam meg ezt a topic-ot, mert nem látom jónak ha pl.: készítünk egy olyan képet amin egyszerre több jármű is rajta van és 50 topic-ot teleteszünk azzal, hogy bocs az OFF-ért és ugyan az a kép.
Tehát ez a topic legyen az a topic ahova az ilyen együttállásokat, sőt psz.-ilag a testvérképeket be lehet tenni.
Üdv. Szili_V43 330
Tegnap ugye elég cudar idő volt,Almásfüzitőnél fáradt el a madzag így Tatán volt egy kis ácsorgás.
De lássuk jobbról-balra:Flirtes személy(ezzel mentem én),a Samu utánunk érkezett úgy félórával,mellette egy Győrből a Keletibe tartó gyors(Győr felől ez volt a 3-ik vonat amit elengedtek,előtte egy EC illetve Sopron-Szombathely IC volt),a jobbszélén pedig egy Győrbe tartó gyors volt ami utánunk érkezett úgy 10 perccel.
Az első vágányon még volt egy plafontapasztó is de az kicsit később érkezett mint ahogy a fotó készült.
A felsővezetékszakadások miatt kitológép várakozik Rákospalota-Újpesten, miközben a Hernyó helyett Desiró érkezik mint Veresegyház felé közlekedő személyvonat.
Na ilyenekre gondoltám ám igeen:)Hajrá hajrá,betenni ilyeneket,mert ezek az igazán ritka képek.Sok sikert minden fotósnak a vadászathoz!Sajna nekem már nincsenek meg mert nekem is volt ilyenem pár,de azota volt egy kényszerü format c: és nem volt lehetőség adatmentésre,igy is 300GB-ot buktam....Vertem is fejem rendesen a falba,ebből 6 Gb kép volt..két évi termés...De azért hajrá nektek:)
Jó a topik,jok a képek de az igazi különlegesség az együttállásokban a két szomszédos pályaszámu gép lenne,na aki ilyet talál az nyer egy nagy dicséretet!:)Mert ahhoz mázlistának kell lenni hogy mondjuk v63-155 és v63-156 együtt legyen egymás mellett!De akinek sikerül,az döngetheti a mellét szóval hajrá!:)Ha már együttállás..