Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
A folyamatosság és olvashatóság megőrzése érdekében az Etikai szabályzatba ütköző, így törlendő hozzászólásokkal együtt a rájuk adott válaszok is törlésre kerülnek.
Kedves moderátorok, az Európa-Lakókert topicban ismét kéretlen reklámozó jelent meg (zárcserét reklámozva), kérném a törlését: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9123899
Nem tudom, talán félreérted a helyzetet? Vagy én... Most már valóban nem teszed oda a hozzászólás végére az én csak segíteni akarok dumát.
De attól még a legújabb hozzászólásodban továbbra is reklámozod a saját honlapodat, az ott beszerezhető a terméket, illetve az MLM anyacég nevét is.
A "saját" szót legalábbis úgy értve, hogy email-cím, webcím, nick kvázi azonos. Vagyis "kilóg a lóláb esete", üzletszerű kéjelgés stb.
Szerintem ez nem ugyanaz, mint amikor átlag fórumozók, egymás közötti tapasztalatcsere céljából említenek termék vagy cégneveket. Ami gyakran szinte elkerülhetetlen, mégha formálisan talán azt sem szabadna.
Szerintem akkor inkább írd oda, hogy csak segíteni akarok, vagyunk ezzel így egy páran... Viszont ne üzleti alapon.
Az én csak segíteni akarok dumával bejövő reklámnickek halandósága az Index fórumaiban nagyon magas. Fokozottan igaz ez az SOS fórumcsoportra. A Szabályzat egyértelmű: írásos engedélyt követel meg. A gerilla marketing eszközökkel operálókat is hamar szűrjük. Másutt kellene megpróbálni a reklámozást, ezekben a csatákban eddig minden esetben a moderáció nyert.
Tisztelt Moderátor! Miért törölték a "Jézus a Tescoból jöjjön ?" frissen nyitott topicot? Éppen hozzá akartam szólni, mert én is hallottam erről a témáról, de mire nekiültem már törölve volt . Miért?
kérem szépen törölni, a CBA-s tapasztalatok topikból ,azt a hsz-omat amely arra utalna,hogy pontosan mely CBA-ról beszélek... ha nem érthető a kérésem,akkor az összes hsz-omat kérem törölni
Hali! Ez vmiert elment felkeszen. Mivel utana ott van befejezve, toroljetek ki, legy szives! Koszi. http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=72564524&t=9101793
A topikleírás szerint itt ugyan teljes off vagy, egy válasz erejéig azonban még itt válaszolok. Ha folytatni akarod a párbeszédet, akkor a HUSZ - kérések, kérdések, problémák topik a megfelelő hely (ld. ennek a topiknak a topikleírását). A Mennyire számít topik bizonyos értelemben speciális. Érdemes lett volna elolvasnod a topikleírást: Alig moderált Hajtépő Szalon, ahol a női és férfi vendégek tükröt mutogatnak egymásnak. Oda mindenki a saját felelősségére szokott bemenni. A megoldás az szokott lenni, hogy a userek elkerüli a topikot és még néhány másik hasonló topikot.