Köztársasági elnök! Ugyan már! Az is egy poszt már? Közgyűlési bizottság kinevezett tagja! Aaaaaaaaaaz igen! Aaaaaaaaz már aztán akárkinek beszólhat, hogy amaz egy senki, meg különben is, minden más csak gittegylet!
... tényleg, ... ezt elég nagyvonalúan kezeltem, de most már engem is érdekel, hogy melyik gittegyletet preferálom ... bár egy egyletnek tagja is vagyok (Védegylet), de az nem gittet rág, hanem köztársasági elnököt ad az országnak ...
Továbbra is adós Juhász Győző a válasszal a következőre:
"... Ha az általad preferált gittegylettől lennének, az más lenne ..."
Na mesélj már erről bővebben! Miféle gittegyletre célzol? Milyen gittegyletet preferál az általad megszólított topiktársunk? Nagyon meglepne, ha tényekkel alátámasztott választ tudnál adni ...
Szerintem ezt mindenki tudja (azaz azt, hogy a RET-eknek igencsak komoly felelősségük lenne), de könnyebb az anyagokat visszadobni, aztán a miniszterre mutogatni, hátha úgy nem látszik ki, hogy nem hajlandók vállalni a felelősséget. Aztán lehet a miniszert szidni. Ezt hívják arrafelé "politikának".
ne beszélj félre ... én személy szerint szimpatizálok a kordonbontókkal ... nem erről van szó !!!
A topik címe: Városházi tudósítások És arra lenne jó ez a topik, hogy a városházáról érkező hírek megjelenjenek. Ezt persze valakinek mindig érdeke szabotálni. De kérlek ne tegyétek.
Nem is tudom, ki az, aki ha megjelenik, abból balhé van. És adósom vagy még valamivel... Tisztességtelenül viselkedsz, letagadod, ami megmutatná, hogy hazudsz. Fogjál kezet Gyurcsánnyal, meg a Fidesz milliókat felvett képviselőivel is!
Na mesélj már erről bővebben! Miféle gittegyletre célzol? Milyen gittegyletet preferál az általad megszólított topiktársunk? Nagyon meglepne, ha tényekkel alátámasztott választ tudnál adni ...
Bezzeg te főszereplővé nyaltad fel magad a bértollnokoskodásoddal! Te hány szavazatot kaptál? Nem a pártod, hanem személy szerint te! Talán nem kéne olyanoknak beszólnod, akik személyesen is letettek valamit a köz (kerek)asztalára, még ha azt a pártod igyekszik is negligálni, és még az akkor aláírtak nem betartását is másra kenni. Ha az arcodon bőr lenne és nem valami más, most igencsak égne! Nézz már a tükörbe! Honnan veszed te a bátorságot, hogy így viselkedj?
Gittegylet van bőven. Az egyik jegyében te is leszerepeltél az ősszel. Vagy fel tudsz mutatni október óta egyetlenegy fontos szereplést, állásfoglalást? Vagy mondjuk a választásokat megelőző - a kampányt évét leszámító - időszakot? Te az itteni néhanapi hozzászólásaidon kívül semmit sem tettél hozzá Érdhez. Csak rágod a gittet.
Nem csak a Rókusba mehettünk, hanem a Kútvölgyibe is. Ezután már oda se mehetünk? Mert az kiemelt kórház lesz! Remélem, a pest-megyeiekben lesz annyi kurázsi, hogy kiharcolják, hogy továbbra is mehessünk oda, vagy kapunk helyt a Rókus helyett a Szent-Imre kórházban.
Egy civilt zavar a civilek megmozdulása? Amikor Érd érdekéért (Rókus) mozdulnak meg? Vagy az csípi a szemedet, hogy fideszesek? Ha az általad preferált gittegylettől lennének, az más lenne, biztosan.
Aminek köze van Érdhez, a városhoz, az önkormányzathoz, annak itt helye van.