Keresés

Részletes keresés

gabi... Creative Commons License 2005.03.01 0 0 3208
Botinak boldog szülinapot! Ági légyszi' add át, én nem nagyon találkozom vele.
F.Ági Creative Commons License 2005.03.01 0 0 3207

Kicijigó.. hehe ez jó..

Én is Teddy címét kutatom már egy ideje..

F.Ági Creative Commons License 2005.03.01 0 0 3206
Boti ma 20 éves..
and4 Creative Commons License 2005.02.28 0 0 3205

Látom a "r" betűt megspóroltad a "-ka" terhére (gondolom), de ugye nem várod el hogy én meg Kicijigónak becézzelek ezután, maradjunk az Andráskénél ha annyira akarjátok!

Juteszembe mit szóltok Elődbácsihoz! Eléggenya dolog ez!

kicsirigó Creative Commons License 2005.02.28 0 0 3204
 Egészségedre Andáska. A biológia nagy úr, nem kell szégyellni... Legközelebb meg jobb lesz öreg, ne kerseredj el...
Előzmény: and4 (3203)
and4 Creative Commons License 2005.02.27 0 0 3203
És igen bocs mindenkitől akinek ígértem hogy megyeka W bálba nem mentem! Tőlem 75%-ban független okok miatt máshová mentem eltölteni az esétét (valamivel jobb volt nem sokkal) , de ezt őszintén mondom az utolsó pillanat előtti pillanatban tudtam meg! aki akarja tudja érti! A
and4 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 3202

No comment:

http://www.big-boys.com/articles/dudelipsync.html

(csak 512k feletti kapcsolattal élvezhető, de tényleg "élvezhető". Fél perc de nem bánjátok meg!)

A

Ziggy Stardust Creative Commons License 2005.02.25 0 0 3201

Ma és holnap Mindenki a Windsorban!

Puszi mindenkinek!

Omlik a vakolat,

lelkem mint dagonya.

cibkat Creative Commons License 2005.02.25 0 0 3200
Na Zozó! Én is kigondoltam, hogy téged kérlek meg, ugyan áruld már el nekem Teddy emiljét. buktam. Szerintem próbáld meg Salamont!

Előzmény: megyaszaizoli (3199)
megyaszaizoli Creative Commons License 2005.02.24 0 0 3199

helloka

hat peti sajnos csak pestig jutottam rem a kozeljovoben az is oszejon

hatalmas nagy keresem lenne mindenkihez....kellene nekem teddy elerhetosege vhogy..baszus it lakom tole 35 kmrre es nem tudom felvenni a kapcsolatot vele pedig egy fergeteges kezdii bulira szeretnem elhivni oket zenelni szerintem tokre jok lennenek me soha nem jartak kezdinn koncertezni...

legyszi ha vki tud adjon vmi telefonszamot vagy cimet vagy email-t vagy ilyesmi tokre fontos...

kosz elore is

pusz

süneni Creative Commons License 2005.02.22 0 0 3198

Hi gyerekek látom érdekes a téma. Apuka most repülsz vagy vezetsz? Tudod: Dont drink and drive just smoke and fly! A gyengébbek kedvéért ne igyál és vezess hanem szívj és repülj. Persze én nem zülöttem el, nem erről szó nincs ez csak egy falfirka, ennek semmi köze hozzám!

Apuka írtam neked mailt Gerda pedig két hete mindenkit üdvözöl és üzeni hogy a vezetőség mozgósítja magát és csináljunk valamit mert hiányoztok nekünk. Ezzel terljesen egyet értek és igenis csináljunk bulit. Bánja a halál hogy hol!

nyugatinyúl Creative Commons License 2005.02.22 0 0 3197

Szia Zozó! Nem jelentkeztel, hogy mikor voltal/vagy Nemetorszagban! Vartalak/varlak, itt is lesz olyan jo, mint Katánál!!! Jó gyögyulast!

Katika, a 3. vezetés az en csalodasomra is minden izgalom nelkül telt:((( Elvitt megegyszer a defektes kanyarhoz, amiröl kiderült, hogy mar magaban is eleg geci, az a fajta, amiben befele tökig el kell egyik iranyba tekerni a kormanyt, majd kifele rögtön tökig a masik iranyba, olyan eles a szög, es ott parkolnak egy keskeny utcan az autok. Nem csoda, hogy suroltam a padkat minden figyelmeztetes nelkül a "halalkanyarban":)

Tudom, most meg nekem kellene irnom neked, Katika, de most meg nekem nincs idöm, de igyekszem. Viszont irtam fontosakat a nagyfehérnek meg a kicsirigónak.

cibkat Creative Commons License 2005.02.22 0 0 3196

Zozó drága! Részemről a szerencse.

Mi történt hazafelé? Csak nem át kellett cuccolni egy másik buszra, ami aztán lerobbant és megfáztatok amíg jött a következő? :)

Előzmény: megyaszaizoli (3195)
megyaszaizoli Creative Commons License 2005.02.21 0 0 3195

szioka mindenkinek

koszike kata hogy lejottel jo volt ujra latni teged....sajnos nagyon lebetegedtem mire hazaertem na de tul leszek rajta

pusz

cibkat Creative Commons License 2005.02.18 0 0 3194
Hát ez annyira jó! Lehetne minden órádról egy beszámolót? Aztán kötetbe velük!

nyugatinyúl Creative Commons License 2005.02.17 0 0 3193

Masodik ora. A rutinra mar ki se mentünk, aszongya az oktatom, aki egyebkent arab, es annyi türelme van mint az egesz afriakai kontinensnek, hogy semmi ertelme, tud mar maga kormanyozni, valtani, fekezni, mas mi kell? Irany a forgalom. Es ment is minden siman. Semmi izgalom, mentem, mint allat. Ugy belejöttem, hogy mielött mondta volna, mar csinaltam is, lampa utan inditas, kuplung, kettes, kuplung, harmas, jani voltam na, egyszer meg le is ugattam az oktatot, hogy latom, nem kell mondani, igen, neki van elsöbbsege. Egeszen addig en voltam az utak legnagyobb kiralya, mig el nem jött egy szituacio, mikor egyszerre kellett kanyarodni (index), fekezni (piros rögtön a kanyar utan). Ez meg nem is lett volna baj, csak az oktato az utolso pillanatban azt mondja a kanyarban, fekezes elött valtsak le harmasbol kettesbe, pedig ugy is meg tudtam volna siman allni, mar csak gurultam. Ez ugy megzavart (tulkeppen a hülye oktato tehet rola), eppen az indexet toltam vissza, de elkezdtem a valtas miatt kapkodni, es na, be kell valljam, kicsit nekimentünk az utpadkanak. Elöször nem is volt baj, tenyleg csak egy pillanatra suroltuk, utana rögtön ura voltam a helyzetnek. Igen am, de negyedóra mulva egyszer csak mondja minden arabok legnyugodtabbika, hogy alljak le az utszelre. Kiszallt, ragyujtott, nem mondott mast. Gondoltam, cigiszünet (nem sokat tarsalgunk, nagyokat hallgatunk egymas mellett, neha mondja, merre, idealis oktato), en is kiszalltam, ragyujtottam, bekesen pöfekeltünk egymas mellett. Egyszer veget ert a cigije, elnyomta, es meg mindig minden kommentar nelkül bekesen elkezdte cserelni a jobb elsö kereket. - Az utpadka? -kerdeztem zavaromban a nagy csendbe. - Aha. Ujabb sulyos percek mentek el hallgatassal. - Bocsanat. Kifizessem? Csönd, befejezte a munkat, beült a volan möge, intett, üljek melle. Mentünk, hallgattunk. Ahmed fütyöreszett. Megerkeztünk a garazshoz, fizettem, megbeszeltük a következö idöpontot, kiszalltam. (Ez a ket oras vezetes utolso husz perce volt, tehet 1 ora 40 percet nyomultam hibatlanul!) - Nem tesz semmit, legközelebb nem mondom, mikor kell valtani, te meg megnezed, hol az utpadka. Viszlat. Ahmed eme szomeneses monologjatol teljesen sokkot kaptam, ennyit meg sosem beszelt egyszerre. Ebböl tudtam, hogy azert kicsit felizgatta az eset.

Szegeny, meg nem tudja, hogy Disaster Petivel van dolga... Pedig en igyekszem, es senkinek nem akarok rosszat...

kicsirigó Creative Commons License 2005.02.17 0 0 3192

Ja az első órák, azok tényleg kemények. Én az elsőn épp, hogy kikanyarodtam az útra, máris jött apám szembe, dudált, integetett. Később azt hitte, nem ismertem meg, mert nem intettem neki. Pedig, tudtam, hogy Ő, de ki a halál meri elengedni első órán a kormányt?  Aztán én is megbuktam temészetesen, állítólag nem volt elég, hogy én tudtam merre kell menni, azt jelezni kellett volna a többi autónak is....

Paraszt többi autó! 

cibkat Creative Commons License 2005.02.17 0 0 3191
Nem, de nyugodtan mehetsz jelmezben holnap is.

Előzmény: gabi... (3190)
gabi... Creative Commons License 2005.02.17 0 0 3190
De ugye nem holnap lesz ?
cibkat Creative Commons License 2005.02.17 0 0 3189
Ki jön Windsor farsangra?

F.Ági Creative Commons License 2005.02.17 0 0 3188
Nem?
cibkat Creative Commons License 2005.02.17 0 0 3187
Nem vagyok én ornitológus.

Előzmény: F.Ági (3186)
F.Ági Creative Commons License 2005.02.17 0 0 3186
Ja és én ismerem a Kicsirigó fedőnév alatt hozzászólót.. tényleg nem jászberényi.. Ti ismeritek?
F.Ági Creative Commons License 2005.02.17 0 0 3185
Engem az oktatóm szerint kocsiban csináltak.. De mégis megbuktam egyszer a forgalmin, mivel én voltam a legstresszesebb. Ugyhogy Peti semmi pánik!! Neked tuti nem lesz bajod, a többiek meg majd megismerik D. Petit!
cibkat Creative Commons License 2005.02.17 0 0 3184

Én imádtam vezetni járni! Fantasztikus oktatóm volt, igazán értett ahhoz, hogyan kell eloszlatni félelmet, építeni az önbizalmat. "Gyerünk, te vagy a Jani!" avagy "Fasza tanítónéni." Nagyon jó volt!

Előzmény: gabi... (3183)
gabi... Creative Commons License 2005.02.16 0 0 3183

Engem először kivittek kocsival Aszódra, megálltunk visszafelé a város határában és közölte velem az oktató, h akkor csere. Bepánikoltam, h én még váltani sem tudok-de tényleg. Hát mit mondjak, nem igazán érdekelte. Miután hazaértünk, kimentünk a strand előtti placcra. Beavató feladat: menj minimális lassúsággal. Felváltva ordítozta a fülembe: lassabban, lassabban; ne álljunk, most mért álltunk meg; most mért száguldozunk (mentem kb 5-tel). Mindezt tudtuk überelni: őrülten kellett tekergetni a kormányt jobbra, aztán balra felváltva- majd mindezt egy kézzel, a másik kézzel meg az ablakot tekergetni fel-le. Ezalatt is persze végig üvöltözött h menjünk, menjünk, de miért áll az ablak. Mindezek után pedig kimentünk a rutinpályára. Egyébként tök jó volt. 

nyugatinyúl Creative Commons License 2005.02.16 0 0 3182

Kikérem magamnak az utolsó rasszista mondatot. Én emancipált férfi vagyok.

Egyebkent meg azota se irtal:)

cibkat Creative Commons License 2005.02.16 0 0 3181
Nekem speciel az első forgalomban vezetéssel nem sok problémám volt (esőben irány Mátrafüred!), én a rutintól szenvedtem. Tudod, nekünk nőknek nem olyan profi a térlátásunk. Mai napig nem érzem normálisan hol a kocsi eleje, vége. De nyugi! Bele fogsz jönni! Profi sofőr leszel! Viheted majd a gyereket oviba. És akkora élmény vezetni! Imádni fogod! Egy férfi egyébként is legyen jó sofőr!

Előzmény: nyugatinyúl (3180)
nyugatinyúl Creative Commons License 2005.02.15 0 0 3180

Teherán elmarad, egyelöre, mast osztottak be. Valszeg Bush meg nem tamad, ez lehet az ok.

Viszont ma vezettem elöször. A rutinpalyan olyan siman ment minden, hogy mar azon gondolkoztam, mitöl feltem? Hisz en vagyok a megtestesült Ralph Schumacher, egyszer sem fulladtam le, váltottam, mint állat, másfél óra utan beparkoltam hatrafele. Ez is nagy kunszt? - gondoltam.

Aztan a vegen aszongya a tanar, hogy akkor most kimegyünk egy kicsit az utcara, latom, itt mar nagyon jol megy. Meg csak meg se ijedtem. Ugyan mar, megyek Zaboláig. Aztan egyszer csak ott voltunk. Rám meg olyan pánik jött, majdnem infarktust kaptam. Mi a faszt keres itt ez a sok autó? Meg hogy nézzem a keresztutcát, jön-e valaki, kinek van elsöbbsege. Dehogy tudtam en barhova is nezni, csak kapaszkodtam a kormanyba, mint az eletembe, örültem, ha elöre egyenesen kilatok, a tökömön is csurgott a viz, a vernyomasom vagy 300, ahogy kiszalltam 5 percen mulva, egymas utan elszivtam harom cigit, halat adtam a szüzmarianak.

Nyugtassatok meg, hogy az elsö forgalomban vezetes mindenkinek ilyen! Hogy lesz ez meg jobb is...

kicsirigó Creative Commons License 2005.02.15 0 0 3179

És engem ismer még valaki? Nem vagyok jászberényi, az igaz....

Előzmény: cibkat (3178)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!