Nem, már régen Debrecen tiszteltetik e lépcsőfokon.:) Nagy falunak is mondható, de nem tom, mit szólnának akkor azok a városi címet régesrég elnyert, ám tizedannyi lakosságú és területű helllllyek.
Ezt saccperkábé tanusíthatom. Nyári hónapokban a guta kerülget az alábbi beatnótától, amit hajnalig nyomatnak az expresszóban. Én kérek elnézést a beatzenekartól.
Sokan voltak kint a Nagyerdő, főleg a Békás-tó környékén, és nem kizárt, hogy még most is vannak ott, mert olyan szépen süt a Nap.
Amúgy én egy cseppet sem bánom, hogy Debrecen a nyugalom fővárosa. Aki nyüzsgésre vágyik utazzon pl. Budapestre. Ott éjjel 1-kor is olyan élet van (nyáron) mintha délután lenne. Tapasztalatból hallottam.
Ma akkora nyugalom volt Debrecenben, hogy párját ritkitja. Én saccperkábé 11 db embert számoltam meg délután a főutcán. Plusz 2 villamosvezetőt akik hajtották a járműt. Olyan mintha elutazott volna mindenki valahová, és most ott lenne. Idegen tollak ékesítése céljából, néha gorombán azt mondják Debrecen egy nagy falu, holott második legnagyobb lélelkszám. Csak úgy látszik mindenki aki itt van, otthon pihen.
na gratullálok, de azér kis szerencse es kelletet mer a Kecskemét gyözött eggynullra. de a Vidi meg nem volt képes eggy apró gólt rugni Győrbenn. igy nem jött létre a bajnoki rájáccás, pedig kiváncsi lettem volna. na mindeggy.
A kupát kell még külömbenn megnyerni a Debrecennek, asztán télleg mindent megnyertek amit itt minállunk leheccséges.
asztán még kivánok kellemes pünkösdölést mindenkinek.!
Szerintem egy eljegyzés kapcsán kisebb gondja is nagyobb lenne a Mesternek, sem hogy naplót írjon. De ha mégis akkor le a kalappal előtte megint. Különben fúrja az oldalamat rendesen, hogy hogyan sikerült a buli-összejövetel nála. Remélem ír majd róla. De ahogy eddig megismertem a Mestert, legközelebb valószínűleg a villamos közlekedésről fog írni, nem a buliról sajnos.
2010. 05. 23. vasárnap, 21:45:20 óra Kedves Naplóm!
Most hívott Endre Kecskemétetről, és teljesen önkivületbe kergette a hangját. A Debreceni foci VSC megnyerte a magyarországi fotbalversenyt és így első lett. De a főtéren csak később lesz ünnepség mert még valamit meg kell nyerni és utánna abszululte mindent megnyert amit meglehet. Endre szerint a hangulat szinte pompás. Legalább 3 ezer debreceni lakos még ott van és boldogan kiabálnak. Én a tűzijátékot várom nagyon, gondolom lesz. Én többek között ezért is lettem focibolond, mert tűzijáték. Ezuton is gratulálok a fociszereplő embereknek. Pl. Dombi Tibor és a többiek úgymint Kulibali aki jórész Francia és pár éve targoncavezetőként élte az életét, mostmeg focikupaserleg tulajdonos.