Képek elküldve, virujjá. Az ICQ-m meg nem tom, micsinál, ha kilépek belőle, akkor kezdhetem elölről a regisztrálási procedúrát. :-((
Ha Te mondod, biztos helyet kapok majd a 16 oldalas kiadványban is. De hogy mi a francért lesz kisebb????????
Milyen ötleteim vannak? El tudod Te azt képzelni. :-)
Igyekezzél,mert már izzad a tenyerem a feszültségtől!Az ICQ-t meg jegeld most,főleg ha ez akadályoz a képküldésben.
Nyugi a 16 oldalas újságban is rátalálsz majd a frankó témákra és akkor semmi gond nem lesz.Ez tuti,a tippmixen 1.05-re adják,hogy januártól is megjelennek a jó kis cikkeid.
Na milyen ötleteid vannak,ki vele?
Még nem küldtem el, éppen az ICQ-mal szívok.
Adtam a munkának, az biztos. Nem apróztam el. Muszáj is lesz hajtani, mer januártól 16 oldalasra szűkül a lap, s érthetően a sport is kevesebb helyet kap majd. Nehezebb lesz tahát cikkecskékkel bekerülni. :-(
Lehetne még fokozni, vannak ötleteim... :-)
Apám,ez megint a Te napod!5 cikk,adtál a munkának barátom!Most nem ugathatnak,hogy csak telefonálgattál.
És a levelek!De szép!!!!Plusz két fénykép,hova lehet ezt még fokozni?
Ja amúgy elküldted már a képet?
Szóval akkor. Írtam ma 5 cikket, kettőt holnapra, hármat vasárnapra. Természetesen Pete sem maradhatott ki. Ami viszont lényegesebb, jött levél Hevesről. Egy karácsonyi, meg egy névnapi, még erre is gondolt. :-) A karácsonyiban volt levél is, két újabb fényképpel együtt. :-))) SMS-ben írtam, hogy ha télleg akarja, hogy lemenjek, akkor megyek. Idézek:
"Még jó, hogy akarom. :-))))" Nem tudok ellenérveket mondani...