Keresés

Részletes keresés

Greylupus Creative Commons License 2005.02.03 0 0 845
nekem a barátnőm mondta, hogy vigyázzak, mert képes leugrani a kézről (az ö egyik gekkójuk ilyen ugrabugra) .. De Gyuliából hiányzik a szöcske hajlam:)
Előzmény: coney (844)
coney Creative Commons License 2005.02.03 0 0 844

A párom mindíg csak bent a terráriumon belül veszi a tenyerére őket, nem veszi ki, mert tart attól, hogy elszöknek. :-)

Előzmény: Greylupus (839)
coney Creative Commons License 2005.02.03 0 0 843
Igen, ő mali. Tleg jó munkakutyák, nagyon tetszik, ahogy dolgozik, pörög ezerrel, nagyon jó fogása van, sport célra kitűnőek. Családi kutyának a pörgősségük miatt nagyon meggondolandóak, de ha valakinek van elég ideje és türelme hozzá, akkor akár arra is megfelelő lehet. :-)))
Előzmény: Greylupus (840)
Greylupus Creative Commons License 2005.02.03 0 0 842

igen, napról napra többet tanulok tőlük, róluk:)

idegenéről hamarabb elmászik: lehet, hogy az ember sajátos szagát (hisz mindenkinek van egy sajátos kipárolgása, szaga - még ha mi nem is érezzük gyakran) érzi? és tudja, hogy ettől az embertől nem kell félni? nem tudom..

de beleszeretten nagyon a hüllőkbe, és Nektek és Gyuliának sok érdeme van benne:)

a Leguánban árulnak egy nagyon aprócska sisakos kaméleont.. én még ilyen picike kaméleont nem is láttam.. minden alkalommal a fél szívemet hagyom ott, mert annyira szívem csücske lenne.. de sose lenne merszem belevágni a tartásába:(

Előzmény: Törölt nick (841)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.03 0 0 841

és most megint tapasztaltál valamit, ami ellentmondt a hivatalos álláspontnak a hüllőkkel kapcsolatban.

méghogy nincs intelligenciájuk???

mert ha csak ösztön lenne, akkor BÁRMI alá bebújt volna, de ő a SAJÁT vackához ment sietve. vagyis felismeri az otthonát.

ha kézhez van szoktatva, általában mindenki kezén bizonyos ideig nyugton marad, de azért van különbség: az igedenéről hamarabb el akar mászni.

ebben nem tudom, mi az ösztön.

Előzmény: Greylupus (839)
Greylupus Creative Commons License 2005.02.03 0 0 840

coney: ő mali ugye?:) és tényleg olyan jó munkakutyák, mint amilyennek mondják?:)

(hogy megint off témát folytassak:)

Előzmény: coney (837)
Greylupus Creative Commons License 2005.02.03 0 0 839

KÉpzeljétek (csak hogy on témát is bevessek:) egyik nap kivettem Gyuliát és letettem az asztalra, amin a terráriuma is van..

Egy darabig kolbászolt fel alá, majd rámászott a karomra és ott hetrázott egy darabig:) Majd levettem a kezemről, rá az asztalra megint - erre meglátta a terráriumot és úgy futott haza, hogy alig tudtam követni:) Bár elöször gondjai voltak, mert az üvegen keresztül akart bemenni:), de aztán megtalálta a bejáratot, berohant a palája alá és onnan nézett sandán:))

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.03 0 0 838

az se rossz, de nekem a vízmosásos tetszik nagyon. :-)))

leszedtem. :-)))

Előzmény: coney (837)
coney Creative Commons License 2005.02.02 0 0 837

Itt épp sunnyog, hogy megtámadja az öreg kutyámat. (Ez nem annyira bűntudatos, inkább huncut képe.)  :-)))

Nem, dehogy baj, örülök, ha tetszik. :-))) Melyik? Amelyiken a kékes adótornya van középen?

Előzmény: Törölt nick (836)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.02 0 0 836

Lopott tán, hogy ilyen bűntudatos, vagy csak simán lebukva érzi magát? :-))))))

hasznos holmi, majd gyűjtök rá. :-))))

az erdő naggggyon jóóó!!!! gáz lenne, ha leszedném magamnak?

Előzmény: coney (835)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.02 0 0 834

na ja!

én még mindig lógok nektek a gekkósképekkel. de sajna, mint mondtam, nincs digitem,  sem scannerem.

Előzmény: Quaint (833)
coney Creative Commons License 2005.02.02 0 0 835

Köszönöm, pedig a kicsinyítés során eléggé sérült, de a nagyot nem engedte feltenni. :-(

Ha megengeditek még offolok egyet:

Patak csörgedez

Ja és ezt a mátrában fényképeztem, még tavaly ősszel, úgy, hogy fakivágás miatt nagyot kellett kerülnünk, más túristautat választva (amiért kicsit mérgesek voltunk, amikor megláttuk) de mindenképp kárpótolt, hogy patakok csörgedeztek az út mellett, így a végén még hálásak is lettünk. :-))

A pillanat örömei

A kutyáról az elkapott kép pedig a legjobb példa arra, amikor az ember csak kattintgat, aztán végülis sikerül egy ilyen banális pillanatot elkapni. :-))))

Amiért talán mindannyian élvezzük (szeretnénk) a digitgépet.

Előzmény: Quaint (833)
Quaint Creative Commons License 2005.02.02 0 0 833

Egyet értek az elöttem szólóval:)

Ja és tényleg jók a képek.

A középsöt látva már indulnék is pecázni:D

Előzmény: Törölt nick (832)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.02 0 0 832

Sziasztok!

Coney, tök jók a képek. 

Egyébként pedig nagyjából az offok is az állatokról szólnak. Ha valami eszünkbe jut. ötpercenként nyissunk egy topicot érte? :-))

Szerintem a többiek is így vannak vele, a másféle állataitok is érdekelnek minket. Legfeljebb ha túl sok másfajta állatról írunk, átpakoltatjuk egy külön topicba.

Előzmény: Greylupus (831)
Greylupus Creative Commons License 2005.02.02 0 0 831
jók a képek nagyon:) és ne kérj bocsánatot az offért, soxor elkalandozunk a gekkós témától:)))
Előzmény: coney (830)
coney Creative Commons License 2005.02.02 0 0 830

Én anno a kutya miatt vettem egy egyszerű, de mégis kompakt gépet, igazából nekem kellene jobban megtanulni használni. :-)) 

Egy makrós kép 

A kicsinyítés miatt gagyi

Ez egyébként jobb kép, csak ilyen rossz a kicsinítése. :-(((

Komponált kép

És bocsi az offért. :-))

Előzmény: Quaint (828)
Greylupus Creative Commons License 2005.02.01 0 0 829

no majd mesélj:) mert én is nagyon bezsongtam a digigépekhez, de sok kritériumom van hozzájuk (ami sajnos eléggé drágítja:) - pl szűrő feltételi lehetőség, elég erős zoom, stbstb:)

A nagyon profi digi gépek is tudnak egyébként meglepetést okozni számomra:) A párom pl múltkor hazahozta a cégük "veri profi" gépét.. tényleg az volt, majdhogynem még beszélgetett is velem:) De annyira érzékeny volt, hogy egy képet sem tudtam vele készíteni, mert minden kép bemozdult - pedig a végén már levegőt sem mertem venni, annyira mozdulatlanná dermedtem:)

bocsi az offért:)

Előzmény: Quaint (828)
Quaint Creative Commons License 2005.02.01 0 0 828

Na nekem meg semmilyen gépem sincs. Csak kölcsön gépem:)

Ha veszek csak digit gépet vennék. Bár nem vagyok nagy fotos. Filmes gépet pont azért nem vennék, mert drága a film, meg az elöhivása.

Jó minöségű digit gép viszont már van egészen elfogadható árban.

És egyre csak olcsobb lesz. Várok az év végéig és akkor talán meglepem magam vele:)

Greylupus Creative Commons License 2005.02.01 0 0 827

igen, nekem is ez a tapasztalatom:)

Nekem van digi, de ezzel kapcsolatban is megoszlanak a vélemények.. nekem egy eléggé egyszerü van - arra kaptam, hogy kattogtassam az állatokra otthon:)és ne költsem nagyon a filmekre és előhívásokra a pénzt (mert imádok fotózni:).

De kültéri képekre nem nagyon használom, mert annyira (sajnos) nem jó a gép. Viszont kolléganőmnek van valami hiper-szuper digije, azzal olyan képeket lehet csinálni, hogy állandóan leesik az állunk a képek láttán:) Egyszer majd én is valami ilyen gépet fogok megcélozni:) (addig meg gyűjtöm rá a pénzt:)

Előzmény: Törölt nick (826)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.01 0 0 826

neeeem, a film maga nem zöld, csak preferálja azt.

valójában helyesebb kifejezés, ha azt mondjuk: kihangsúlyozza. és tényleg az erdő, vagy bármilyen természeti fotó sokkal szebb.

a Kodad meg szerintem sárgásabb egy kicsit. igaz, nagy fotósok nem vagyunk, de azért ennek megfelelően vesszük a filmeket. otthon beltérben, kiránduláson inkább kodak, természetben inkább fuji.

digitünk nincs.

Előzmény: Quaint (824)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.01 0 0 825

aha! :-))

a neten láttam egy bordeaux-i képet, a padlón feküdt (eredetileg), arca lefolyt a padlóig, a lábaival kapálózott. megforgatva a kutya a plafonva kenődve úszott e levegőben. :-))))

csak nálunk ez nem jött be.

Előzmény: Greylupus (823)
Quaint Creative Commons License 2005.02.01 0 0 824

zöld a film?:)

Ez jó:)))))

Ez egy digitásis fényképező volt.:) Csak valami nagyon gagyi:((((

És csak kölcsönben volt.

Greylupus Creative Commons License 2005.02.01 0 0 823
jajmá:)))ezt a képet csak megforgattad, nem?:) ha a hátán fekszik, akkor nem "folyik" így el a bőre?:)))
Előzmény: Törölt nick (822)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.01 0 0 822

én is szoktam vele otthon játszani.

pl. így:

Előzmény: Greylupus (821)
Greylupus Creative Commons License 2005.02.01 0 0 821

igen, a fujifilmnek van ilyen hátulütője, azt tudom.. én sem értettem, amikor egyszer előhívattam náluk és a fekete spánielem kissé zöldes árnyalatú lett:)

hát tudtommal a photoshop progik csodákra képesek:) én még csak tanulgatom, de már látom, hogy nagyon jó dolgokra képes:)

Előzmény: Törölt nick (820)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.01 0 0 820

ilyen filmjük volt otthon.... :-)))))))))

(a fuji ilyen zöldes egyébként, legalábbis sokkal szebben mutat az erdő erre fényképezve)

a digiten nem lehet színt állítani?

Előzmény: Greylupus (819)
Greylupus Creative Commons License 2005.02.01 0 0 819

hm:) ezeken most a számomra is jól kivehető a nemi jelleg:)

csak egyet áruljatok el:) miért zöldek a gekkók?:)

Előzmény: Quaint (818)
Quaint Creative Commons License 2005.02.01 0 0 818

hm:) Nektek hogy sikerül felvarázsolni képeket?:)

Szóval kicsit tényleg elcsuszott a felirat mert az alsó két kép az L és a felső kettő  T :)

Törölt nick Creative Commons License 2005.02.01 0 0 817

nna, nekem meg ez nem megy. mindig elcsúszik a szöveg.

szóval a felső kettő T ügynök, az alső kettő L.

szerény véleményem szerint (remélem, nem hozok szégyent a férjem fejére)

T = hím.

L képéről pont a kritikus rész maradt le, de így is nőcinek nézem.

Előzmény: Törölt nick (816)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.01 0 0 816

Quaint gekkói:

T ügynök

L ügynök

Előzmény: Törölt nick (815)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!