hát igen, ha eddig nem ugrott távolt, szerintem nem most fogja elkezdeni, már csak a sérülésveszély miatt sem érné meg bizonytalanba vágni... ez a Lewis-szal való összehasonlítás miatt jött fel, gondolom
ahhoz kellett h Ohorogu képes legyen 49 közepi időre, és demoralizálja a végén a hajrával. Most Ohorogu nincs olyan formában, csak fejben baszhatja el, de nem látok olyan okot ami most kikészíthetné, azontúl h vb döntő.
Volt rola szo, hogy megprobalja majd egyszer megdonteni a 400-as vilagcsucsot. Nem tudom ez mennyire realis, szerintem nem lehet 100-at es 400-at is vilagszinten futni egyszerre. Ha lesz is ilyen szerintem hagyni fogja a 100-at akkor, de mivel a 100 nepszerubb joval, nem tudom lenne-e ertelme valtani....ez kerdeses.
A tavolugrashoz nem tudok hozzaszolni, de a sebesseg nem minden, ezzel szerintem seoha nem fog foglalkozni.
Egy érdekes kérdésem lenne.Szerintetek Bolt mit tudna futni 400-on,ha erre a számra készülne 100 és 200 helyett.Az egyéni csúcsa 45.28.Ugyanez lenne a kérdésem a távollal kapcsolatban is.Gondolom a technikája a 0-val lehet egyenlő,de ha rákészülne milyen eredményre lenne képes?Mennyi a realitása,hogy a későbbiekben ezekkel a számokkal kezd el komolyabban foglalkozni?
nekem a legmeggyőzőbb Stewart utána Jeter, majd Campbell, Fraser, Muna Lee és Williams(ő csak azér mer jó versenyző)egy szinten de úgysem ez lesz a sorrend
a női súlylökő kínai, nagyon durva volt. Rég láttam ennyire csúnya embert. Már-már Kratochvilova szint. a csajok 100 méteréről kevés szó volt. Stewartot nem hiszem h megverik, 2 helyért mehet majd a meccs Williams-Jeter-Veronica közt. Fraser sztem most nincs olyan állapotban h dobogós legyen.
nem tudom. Ott az egyenesben megszerezné azt az előnyt amit a picivel gyengébb kanyartechnikája ellenére sem látnánk h az gyenge lenne. De ténlyeg nem tudom, ennyire nem értek hozzá :)