És amit már csak a helyi lapokban lehet olvasni hozzá.
Nem kell ahhoz rasszistának lenni, hogy az ember észrevegye, melyik kulturközösség hogyan oldja meg a problémáit.
Az egyik hivatalokkal (KISZ-tábor, SZDSZ), a másik lopásokkal, gyilkosságokkal, (devianciakultuszosok) a harmadik gyermekeivel együtt kiugrik a negyedik emeleletről, vagy szép csendesen odafagy az édes anyaföldhöz.
2 millió afrikai némán éhenhal, de az írek, baszkok, palesztínok pedig még harcolnak a fennmaradásukért.
papóka, az, hogy te zsidónak nézel valakit, hogyan bizonyítja hogy külsőből megállapítható? ebben mi a faktum? ennyi idős korodra megtanulhattál volna érvelni. meg egy kis logikát.
De a református vallás is üldözött, kivéve a ref. békepapokat ugyebár.
Más hagyományos keresztény vallásokat pedig a "liberális" hittérítők szálltak meg, úgyhogy inkább választókörzetnek számítanak, semmint kereszténységnek az utóbbi 20 évben.
Aztán szó se essék az üzleti-felekezetekről, mert már annyi van belőlük, mint a nyű.
A cigányok sincsenek nyilvántartva és ugyanúgy rengeteg ember veszi a bátorságot, hogy x-ről vagy y-ról meggyőződéssel kijelentse ránézésre az odatartozást. Hetente hangoznak el itt a polibilin hangzatos százalékok pl. a cigány börtönlakók arányáról stb. stb.
Álláspontom tehát szilárd: miután a hit, a vallás nem látszik, elleplezhető - a rasszjegyek viszont nem ... a vallás/hit elleni gyűlőlet nem ekvivalens egy rassz elleni gyűlölettel.
mi a tény ? hogy te valakit zsidónak néztél 64ben? és azóta még nagyobb lett az orra? én meg téged hülyének nézlek. ez is tény. faktum. de inkább ne röhögtesd ki magad tudálékoskodással.
Egész pontosan hogyan gyalázták és mivel? Durvábban-e a Mohamed-karikatúránál? Csak mert vagy szabad kritizálni és kifigurázni az összes egyházat, vallást, vagy egyiket sem.
Ez akkor sem indokolja, hogy belekeverd a zsidókat, hisz nincsenek nyilvántartva, ránézésre meg nem lehet megállapítani, ellentétben a kínaiakkal vagy négerekkel. Úgyhogy okafogyott e felvetés, a zsidókat nem lehet beazonosítani. Inkább arról lehet szó szvsz (tudom, most kifejezetten rosszindulatú vagyok, de kiérdemelted), hogy a holokauszt történelmi sokkjával támogasd meg gyenge érveidet, mert magad is érezted, ez így önmagában kevés. Ez viszont nem tisztességes vitatechnika, nagyon nem.
Amit a művészek mondtak az tény.Nem láttam a kiállítást,de viszont láttam az erről szóló(hiába célpontos de korrekt és le nem tagadható ) filmet és abban mutattak elég sok kompromitáló fényképet.Sajnos én csak ezzel tudok szolgálni de nem gondolom,hogy mindenben igazam van.Csak kicsit,mondom kicsit felháborított.
Meg lehet ismerni. Nekem elhiheted. Én már 1964-ben megállapítottam egy akkor nagyon-nagyon a karrierje elején levõ (és azóta híressé vált) popénekesnõrõl,... senki nem hitte el, sokan azt mondták hogy csak beszélek a világba. Azóta 62 éves lett, és amióta öregasszony már csakis a markáns sémita jegyek vannak az arcán, szóval igazam volt, pedig akkor nekem senki sem súgott. Vannak tipikus jegyek, akárcsak az etiópoknál. Azokat ugyanúgy meg lehet a színesek között ismerni, akárcsak a zsidókat köztünk.