Keresés

Részletes keresés

enuma elis Creative Commons License 2012.01.22 0 0 231

Emoto könyve, nagyon kössz! :-)

Előzmény: Mirdad (229)
alien power Creative Commons License 2012.01.22 0 0 230

Hát mostmár komolyan csinálok egy ilyen tanfolyamot a szomszéd Józsival :D

Csak isteniesíteni kell a nevét, mondjuk legyen A. J. Jahve: http://hu.wikipedia.org/wiki/József

Ejtsd: á-jé-jávéé, ez jól is fog hangzani majd az éneklős, zenélős cédén is.

Kezdetnek kibéreljük a szemközti rétet a Természettől.

A Józsi feladata az lesz, hogy csöndben üljön középen és ájtatos tekintettel nézzen el a tömeg felett

a rét - később terem - túlsó végébe. Kénytelen lesz, mert ha elröhögi magát 200-an fogják meglincselni.

A sarki cicis Zita lesz a marketinges, por- izé promó csaj.

Kell majd még egy kigyúrt srác is a kondiból, így a közönség női tagjait is kellemes melegség

fogja eltölteni az előadás alatt.

Az előadás természetesen ingyenes, csak a helyjegyért, cd/dvdért, könyvért, pólóért, gyertyáért, Jahvés képekért kell fizetni.

Adományokat bármilyen összegben elfogadunk, sőt cserébe Jahve jókívánságokat fog küldeni gondolatban.

Folytassátok, egészítsétek ki... :D

Mirdad Creative Commons License 2012.01.22 0 0 229

A japán Masaru Emoto jólismert munkássága: a viz, programozott, mágnesezett, élővé tett viz gyógyitó ereje:

http://www.scribd.com/doc/78993959/Masaru-Emoto-Jurgen-Fliege-A-viz-gyogyito-ereje

emem Creative Commons License 2012.01.20 0 0 228

a mágneses térnek van egy 44 éves, illetve egy 480 éves ingadozási periódusa is, tehát az erőtér gyengülése nem feltétlenül a pólusváltás előjele. arról nem is beszélve, hogy pólusváltáskor nem a térerősség gyengül, hanem a polarítás iránya változik, illetve cserélődik fel.

Előzmény: babaji (227)
babaji Creative Commons License 2012.01.20 0 0 227

Az TELJESEN másik téma hogy a Föld/Gaia/Terra/Globusz/Earth mágneses tere az utóbbi évszázadban legyengült....ennek  oka azonban vélhetően a mágneses pólusok rutinszerü-időszakonkénti felcserélődése mint  sokszázéves folyamat beindulása lehet.

Ez nem függ össze az aión témával.

Előzmény: Mirdad (224)
babaji Creative Commons License 2012.01.20 0 0 226

A precessziós  Világév avagy  nagyidőszak 25920 földi esztendőn át tart.

Ennek egy-tizenkettede a világhónap/aion/eon/age ami ugye 2160 kisesztendő.

Hogy mikor lépünk/léptünk a Vizöntőbe azt én nem tudom,tul sok ellentmondó állitást lehet olvasni erről :))) .Mindenestre AQUÁRIUS ennek a hatalmas körözésnek a legmélye,feneke,pokla,alja és ehhez képest senki ne reméljen grandiózus javulást semmilyen tekintetben. Télen ne feködjél ki a nudista strandra napozni :)))

Előzmény: ép-it-ész (225)
ép-it-ész Creative Commons License 2012.01.20 0 0 225

Hali

Még bőven a halakban vagyunk csak a skorpió dekádjában !

CCa 350 év még hátra van.

cs

Előzmény: Mirdad (224)
Mirdad Creative Commons License 2012.01.19 0 0 224

Meghívó nemzetközi orvoskonferenciára:

Azt mondják korszakváltás van. 

Vizöntőkor, "Káli Yuga", a "Vaskor" vége, teljesen átformálódott energetikai, mágneses viszonyok Gaián, Föld-Anyánkon és a Kozmoszban egyaránt.

A bőrünkön érezzük ezeket a változásokat, nem szükséges ömlengeni róla :)

A minket körülvevő mágneses erőtér változása bennünk is változást idéz elő, a MI mágneses mezőink, energetikánk is átalakul. Ezt a "felgyorsult idővel" és sok más jelenséggel szokták magyarázni, melyeknek következményei mindannyiónk számára jól ismertek: idegesség, belső feszültségek, soha nem látott reakciók, stb.

Mára a hivatalos orvostudomány is eljutott oda, - nemcsak a spirituális tanitások, - hogy ezen változásoknak OKA van. Célja van velünk a Mindenségnek és az ember erre adott válasza LÉTfontosságú!

"Kutyaharapást szőrével": 

sok betegséget a megváltozott mágneses erőtér, és saját energetikánk megbetegedése idéz elő. Az egyik lehetséges orvoslása ezen problémáknak - a folyamatos belső munka mellett! - a mára elismert, tudományosan igazolt mágnesterápia.

ép-it-ész Creative Commons License 2011.12.12 0 0 223

Hali

Most láttam egy vicces - rajzos bölcseletet .

Sok sok ember megy egy úton és a hátunok cipelik az élet nagy keresztjét.

Egy fickó, úgy gondolja , hogy lefürészel ebből a keresztből és ezt meg is teszi.

Nyilván könnyebb lett a kereszt egy pár kilóval és megéléssel.

De aztán megint levág belőle egy jókora darabot.

Mikor elérkeznek egy szakadékhoz.

a többiek úgy kelnek át rajta , hogy keresztülfektetik a keresztjüket és átsétálnak. Naszóval, a mi emberünk a rövidre vágott keresztjével pedig ......

De a többit tudod, ugye ??

Ha az út a sors akkor azon ki is kell tudni teljesedni , ez a hit .

Mindenki hisz valamiben és ehez a valamihez kapja az utat.

cs

Előzmény: Törölt nick (220)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.10 0 0 220

"Aki megismertet ezzel az úttal és elindit rajta szép szavakkal ,,"

Inkább a sárról kellett volna regélnie...

Előzmény: ép-it-ész (217)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.10 0 0 219

Akkor talán elárulhatnád azt is hogy hol olvassam. :-)

Előzmény: e.n.c.i.t.i.m.e (214)
Mirdad Creative Commons License 2011.12.10 0 0 218

Szép gondolatok :)

Előzmény: ép-it-ész (217)
ép-it-ész Creative Commons License 2011.12.06 0 0 217

Hali

Minden , ami velünk történik és számunkra meghatározó újjat hordoz magában ,,, beavatásnak nevezhető.

Nem kell ehez feltétlenül valami spiritualitás .

Elég, havalami újjat megismersz vagy valaki megismerteti veled.

Azért azt fontosnak tartom spirituális szemmel nézve a dolgot, hogy egy útat nem elég ismerni azon járni is kell .........tudni !

Aki megismertet ezzel az úttal és elindit rajta szép szavakkal ,,,Én azt nevezenm beavatásnak .

Bár ez személyenként változhat .

A mélység lesz a döntő, ami nekem felszines lehet, hogy másnak a megismerhetetlent hordozza magában.

cs

Előzmény: enuma elis (216)
enuma elis Creative Commons License 2011.12.04 0 0 216

"Ismerem ezt az Embert .

Voltam egy hasonló beavatásán , egy ezoterikus klubban, itt Budapesten .

Nagy élmény volt számomra és a meghivott vendégeim számára is. Mivel foglalkozom hasonló dolgokkal azért Én egy kicsit másképpen is fel tudom fogni ezt az egészet ."

Érdekes, hogy "beavatásról" írsz Bracoval kapcsolatban.... Így még nem hallottam senkitől. Elgondolkodtató.

Lehet, hogy valamiféle beavatás történik?

Előzmény: ép-it-ész (182)
Mirdad Creative Commons License 2011.11.24 0 0 210

Jézus keleti útjáról, beavatottságáról szól a híres "Vízöntő evangéliuma", melyet meglehetősen hiteles műnek tartanak.

Természetesen "apokrif" jellegű... ;) :)

http://www.scribd.com/doc/73647324/Levi-H-Dowling-A-vizont%C5%91-evangeliuma

Előzmény: ép-it-ész (202)
Mirdad Creative Commons License 2011.11.24 0 0 209

Az, hogy egy "gyógyító topikban" önkéntelenül is a spiritualitás felé vettétek az irányt, nagyon jó jel! :)

A topiknyitó szándékaival kifejezetten egyezik :) 

ghepard Creative Commons License 2011.11.24 0 0 208

:))

Előzmény: Törölt nick (204)
ghepard Creative Commons License 2011.11.24 0 0 207

Hát igen, lásd a gazdagokat. Megvan mindenük (értem anyagiak), mégse boldogok és néha tehetetlenségükben már nem is tudják, hogy mi franccal vágjanak fel........

Előzmény: Törölt nick (200)
ghepard Creative Commons License 2011.11.24 0 0 206

Egyfelől úgy tartják, hogy ő is csak egy ember volt,

Mikor kicsi voltam, hittem a mesékben. Aztán (8 éves lehettem) kaptam egy pofont a hittanórán (ahova beirattak) a plébánostól, mert kérdeztem Tőle valamit. Mondtam édesanyámnak, hogy többet nem akarok hittanórára menni. Nem is mentem.  Sokáig aztán azt hittem, hogy csak mese, legenda, nem is létezett. De aztán olvastam róla egyet mást és talán hihető, hogy létezett ez az ember annak ellenére, hogy eddig nincs róla tárgyi bizonyíték (csontváz, sír stb). De mi más lehetett, mint ember?

Előzmény: Törölt nick (199)
ép-it-ész Creative Commons License 2011.11.23 0 0 203

Bocs , még 1 kérdés : mitjelent az , hogy : Boldogok a lelki szegények .

Hmmmmmmmmm

hali

ép-it-ész Creative Commons License 2011.11.23 0 0 202

ttp://mek.niif.hu/00100/00176/html/lk.htm

Hali

Ezt nem tudom megnyitni .

Az Arvisurában hol van a hivatkozás ?

Olvastam , nem is olyan rég egy könyvet Jézusról. Cimére nem emlékszem . Egy pránás hölgytől kaptam kölcsön .

Abban a könyvben voltak hasonlóak .

Azt szeretném tudni, hogy erről a témáról részletesen hol olvashatok ?

cs

repcsepista Creative Commons License 2011.11.23 0 0 201

szijabija

én ugg immágom magát...

van az egges gyök, s amimindenbe xmindenkiba benne??? -lenne, vagy Görbe Benő?

Prószálljuk mogerrézzel megérteni... ugganis mig valami nemaz eném, csak az enyém,  addig lehet rámondani, szerrelek?

Röviden, csak az első z? - lett elindiitva, aztán ha rágyüttünk hogy én is z te is Izzi? -de izzik is, izlik izé izé izé...

Jövel az öröktüzhözzzz.... N.1. családi tüzzz...fészek, ami nekem Jézus? -rögtön kersztül tudtam szerelni mag -át? -rajta, aztán mostezzel a tüzzel -árammal,  na ha nemtudod a másikat feltüzelni... sőttt...vedd el a tüzét (öld s feszitsd meg) s a tied?

Tüzzel -vizzel nyári hegeDühvvel...

nemtrudok javitt...

Előzmény: Törölt nick (200)
ép-it-ész Creative Commons License 2011.11.23 0 0 198

Hali

Nem a pénzre hanem a képességeire gondoltam

Nem vagyok pránás de a budhista filozófia nagyon közel ál hozzám .

Megtudja valaki mondani , hol volt Jézus 12 és 29 éves kora között ?

cs

Előzmény: emem (196)
ép-it-ész Creative Commons License 2011.11.23 0 0 197

Kőrösi is irt róla

Előzmény: ghepard (195)
emem Creative Commons License 2011.11.23 0 0 196

Petrezselyem József az úr , budhista tanitó sokak szerint egész másra ad példát. te a pránanadi tanfolyamokért beszedett pénzre gondoltál?

Előzmény: ép-it-ész (194)
ghepard Creative Commons License 2011.11.23 0 0 195

Hát igen, onnan is vannak mindenféle legendák, hogy mire képesek az emberek. Nemrég olvastam sokat a TM-ről (transzendentális meditáció), ott volt valami olyasmi is emlegetve, hogy jógarepülés vagy valami olyasmi. Hogy az emberek felemelkednek meg stb. El nem tudtam képzelni, hogy hogyan csinálják, míg pár hónapja láttam a NatGeón erről egy dokumentumfilmet. Sajnos nem voltak feliratok, tehát semmi hangot nem hallottam és így nem tudom, miről beszéltek. De nyakig elég volt látni azt a felemelkedést és repülést. Nagyon szép felvételek voltak, lassítva is. Na az minden csak nem repülés, az ugrás. Minden elismerésem ezeké az embereké, hogy sok sok gyakorlással meg tudják annyira edzeni különböző izmaikat, hogy lótuszülésből is el tudnak egy kicsit rugaszkodni a földről. Ha jól emlékszem a világcsúcs 87cm-es magasság. Minden elismerésem. Sok embernek még rendes nekifutással is gond ilyen magasságot átugrani.

Mondjuk én nem tudom elképzelni, hogyan maradnak a levegőben azok az emberek, akiket emlegetsz. Ha nem trükköznek, hogyan győzik le a gravitációt, hogyan maradnak és milyen magasan a talaj felett. Copperfield is képes ilyesmikre, de arról ismert, hogy trükköz, amit természetesen nem nagyon akar elárulni......

Előzmény: ép-it-ész (194)
ép-it-ész Creative Commons License 2011.11.22 0 0 194

Hali

A csillagok háborúlya cimü filmet amikor Lucas elkezdte forgatni kiment tibetbe, hogy a jediknek megtalálja a karaktert.

Ott láthatott olyat is amit eddig abban a hamburgerzabáló társadalomban még csak nem is sejtenek .

De van hazai példa : Petrezselyem József az úr , budhista tanitó .

Ezekben a körökben szinte természetes a levitáció .

cs

Előzmény: ghepard (193)
ghepard Creative Commons License 2011.11.22 0 0 193

Hát akkor még senkinek sincs még akkorka hite se,legalábbis én még nem láttam embert, aki valamit csak úgy megmozgat (nem is kell hegy) a hitével.

Előzmény: ép-it-ész (191)
ghepard Creative Commons License 2011.11.22 0 0 192

Igen, azt ismerem, régen sokszor ráfáztam arra. Most már ismerem a dolgot és ha valami nem megy, hát nem erőltetem. Pihenés, relax, nemodafigyelés, kikapcs és egyszercsak valahol felbukkan a megoldás.......

Hát igen, a testünk egy vegyület - katasztrofális mennyiségű vegyület. Ezt egyensúlyban tartani szinte lehetetlen feladat. A legjobb talán a nyugalom, az mintha magától kezdené egyensúlyba rakni a dolgokat......  Hát a gyógyszerek segítségével ez valahogy nem nagyon sikerül. Nagyon sok emnber hal meg a gyógyszerek mellékhatásai miatt......

Igen a belső egyensúly az ami a döntő, legalábbis ezt hiszem én is........

Előzmény: ép-it-ész (190)
ép-it-ész Creative Commons License 2011.11.22 0 0 191

Hali

Jéyus mondta : ha csak akkora hited lenne mint egz mustármag , ayt mondanád a hegznek , menj oda akkor Ő oda megy .

cs

Előzmény: ghepard (189)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!