Csodák nincsenek. Az Élet a Csoda, hogy LÉTezünk.
"A csoda csak az első, az Istenhez vezető számtalan lépcső-fok közül" - Al-Haladzs szúfi misztikus.
Amikor "csodás" gyógyulások történ-
nek csak MEGNYÍLvánul valaki által AZ, ami mindig is létezett, ami körülöttünk
"kívül-belül" VAN.
A horvátországi Braco nem beszél,nem
tapogat-csak nézi az előtte állókat. Egyedülálló a világ gyógyítói között abban is, hogy nem reklámozza magát, interjút sem ad (ellentétben a szkeptikusok önreklámozásával;).
A gyógyulások száma több ezer, ezeket folyamatosan feldolgozzák. Nem "kér" semmit, viszont AD.
Ez ugye ellentétes világunk elvével ;) Pontosabban egyet kér csak: nyitott-
ságot. A Braco-topik nyitójaként hasonlóképp kérek én is.
Jó fórumozást mindenkinek!
a mágneses térnek van egy 44 éves, illetve egy 480 éves ingadozási periódusa is, tehát az erőtér gyengülése nem feltétlenül a pólusváltás előjele. arról nem is beszélve, hogy pólusváltáskor nem a térerősség gyengül, hanem a polarítás iránya változik, illetve cserélődik fel.
Az TELJESEN másik téma hogy a Föld/Gaia/Terra/Globusz/Earth mágneses tere az utóbbi évszázadban legyengült....ennek oka azonban vélhetően a mágneses pólusok rutinszerü-időszakonkénti felcserélődése mint sokszázéves folyamat beindulása lehet.
A precessziós Világév avagy nagyidőszak 25920 földi esztendőn át tart.
Ennek egy-tizenkettede a világhónap/aion/eon/age ami ugye 2160 kisesztendő.
Hogy mikor lépünk/léptünk a Vizöntőbe azt én nem tudom,tul sok ellentmondó állitást lehet olvasni erről :))) .Mindenestre AQUÁRIUS ennek a hatalmas körözésnek a legmélye,feneke,pokla,alja és ehhez képest senki ne reméljen grandiózus javulást semmilyen tekintetben. Télen ne feködjél ki a nudista strandra napozni :)))
Vizöntőkor, "Káli Yuga", a "Vaskor" vége, teljesen átformálódott energetikai, mágneses viszonyok Gaián, Föld-Anyánkon és a Kozmoszban egyaránt.
A bőrünkön érezzük ezeket a változásokat, nem szükséges ömlengeni róla :)
A minket körülvevő mágneses erőtér változása bennünk is változást idéz elő, a MI mágneses mezőink, energetikánk is átalakul. Ezt a "felgyorsult idővel" és sok más jelenséggel szokták magyarázni, melyeknek következményei mindannyiónk számára jól ismertek: idegesség, belső feszültségek, soha nem látott reakciók, stb.
Mára a hivatalos orvostudomány is eljutott oda, - nemcsak a spirituális tanitások, - hogy ezen változásoknak OKA van. Célja van velünk a Mindenségnek és az ember erre adott válasza LÉTfontosságú!
"Kutyaharapást szőrével":
sok betegséget a megváltozott mágneses erőtér, és saját energetikánk megbetegedése idéz elő. Az egyik lehetséges orvoslása ezen problémáknak - a folyamatos belső munka mellett! - a mára elismert, tudományosan igazolt mágnesterápia.
Sok sok ember megy egy úton és a hátunok cipelik az élet nagy keresztjét.
Egy fickó, úgy gondolja , hogy lefürészel ebből a keresztből és ezt meg is teszi.
Nyilván könnyebb lett a kereszt egy pár kilóval és megéléssel.
De aztán megint levág belőle egy jókora darabot.
Mikor elérkeznek egy szakadékhoz.
a többiek úgy kelnek át rajta , hogy keresztülfektetik a keresztjüket és átsétálnak. Naszóval, a mi emberünk a rövidre vágott keresztjével pedig ......
De a többit tudod, ugye ??
Ha az út a sors akkor azon ki is kell tudni teljesedni , ez a hit .
Mindenki hisz valamiben és ehez a valamihez kapja az utat.
Voltam egy hasonló beavatásán , egy ezoterikus klubban, itt Budapesten .
Nagy élmény volt számomra és a meghivott vendégeim számára is. Mivel foglalkozom hasonló dolgokkal azért Én egy kicsit másképpen is fel tudom fogni ezt az egészet ."
Érdekes, hogy "beavatásról" írsz Bracoval kapcsolatban.... Így még nem hallottam senkitől. Elgondolkodtató.
Hát igen, lásd a gazdagokat. Megvan mindenük (értem anyagiak), mégse boldogok és néha tehetetlenségükben már nem is tudják, hogy mi franccal vágjanak fel........
Egyfelől úgy tartják, hogy ő is csak egy ember volt,
Mikor kicsi voltam, hittem a mesékben. Aztán (8 éves lehettem) kaptam egy pofont a hittanórán (ahova beirattak) a plébánostól, mert kérdeztem Tőle valamit. Mondtam édesanyámnak, hogy többet nem akarok hittanórára menni. Nem is mentem. Sokáig aztán azt hittem, hogy csak mese, legenda, nem is létezett. De aztán olvastam róla egyet mást és talán hihető, hogy létezett ez az ember annak ellenére, hogy eddig nincs róla tárgyi bizonyíték (csontváz, sír stb). De mi más lehetett, mint ember?
van az egges gyök, s amimindenbe xmindenkiba benne??? -lenne, vagy Görbe Benő?
Prószálljuk mogerrézzel megérteni... ugganis mig valami nemaz eném, csak az enyém, addig lehet rámondani, szerrelek?
Röviden, csak az első z? - lett elindiitva, aztán ha rágyüttünk hogy én is z te is Izzi? -de izzik is, izlik izé izé izé...
Jövel az öröktüzhözzzz.... N.1. családi tüzzz...fészek, ami nekem Jézus? -rögtön kersztül tudtam szerelni mag -át? -rajta, aztán mostezzel a tüzzel -árammal, na ha nemtudod a másikat feltüzelni... sőttt...vedd el a tüzét (öld s feszitsd meg) s a tied?
Hát igen, onnan is vannak mindenféle legendák, hogy mire képesek az emberek. Nemrég olvastam sokat a TM-ről (transzendentális meditáció), ott volt valami olyasmi is emlegetve, hogy jógarepülés vagy valami olyasmi. Hogy az emberek felemelkednek meg stb. El nem tudtam képzelni, hogy hogyan csinálják, míg pár hónapja láttam a NatGeón erről egy dokumentumfilmet. Sajnos nem voltak feliratok, tehát semmi hangot nem hallottam és így nem tudom, miről beszéltek. De nyakig elég volt látni azt a felemelkedést és repülést. Nagyon szép felvételek voltak, lassítva is. Na az minden csak nem repülés, az ugrás. Minden elismerésem ezeké az embereké, hogy sok sok gyakorlással meg tudják annyira edzeni különböző izmaikat, hogy lótuszülésből is el tudnak egy kicsit rugaszkodni a földről. Ha jól emlékszem a világcsúcs 87cm-es magasság. Minden elismerésem. Sok embernek még rendes nekifutással is gond ilyen magasságot átugrani.
Mondjuk én nem tudom elképzelni, hogyan maradnak a levegőben azok az emberek, akiket emlegetsz. Ha nem trükköznek, hogyan győzik le a gravitációt, hogyan maradnak és milyen magasan a talaj felett. Copperfield is képes ilyesmikre, de arról ismert, hogy trükköz, amit természetesen nem nagyon akar elárulni......
Igen, azt ismerem, régen sokszor ráfáztam arra. Most már ismerem a dolgot és ha valami nem megy, hát nem erőltetem. Pihenés, relax, nemodafigyelés, kikapcs és egyszercsak valahol felbukkan a megoldás.......
Hát igen, a testünk egy vegyület - katasztrofális mennyiségű vegyület. Ezt egyensúlyban tartani szinte lehetetlen feladat. A legjobb talán a nyugalom, az mintha magától kezdené egyensúlyba rakni a dolgokat...... Hát a gyógyszerek segítségével ez valahogy nem nagyon sikerül. Nagyon sok emnber hal meg a gyógyszerek mellékhatásai miatt......
Igen a belső egyensúly az ami a döntő, legalábbis ezt hiszem én is........