33 százalékos népszerűséggel az első a politikai pártok közt a Jobbik, mutatta ki a felsőoktatásban résztvevők közt végzett kutatás.
A kutatás egyik munkatársa, Róna Dániel szociológus szerint egy párt, jelen esetben a Jobbik markáns előnye olyan jelentős ebben a generációban, amelyre csak a kilencvenes években volt példa: akkor a Fidesz volt felülreprezentálva a 15-29 éves korcsoportban. A Jobbik támogatottsága négyszer-ötször magasabb a 18–29 éves korosztályban, mint a 60 év felettiek körében,
Link:
http://index.hu/belfold/2013/02/16/az_egyetemistak_kozt_a_jobbik_a_legnepszerubb/
topiknyitó megjegyzése:
zsidókkal, izraellel, nácikkal stb. kapcsolatban van több kapcsolódó szaktopik, trollkodni, trollt etetni ott tessék!
Nekem megér több,mint egy hét tiltást is a marhaság..nem vagyok a te politikai nézőpontodban biztos,kénytelen vagyok efféle kérdést bfeltenni.kezdessz te is a haveroddal elég libbantan viselkedni!-na akkor kiszemélyeskedtük magunkat?
A muszlimimádat nem általános,csak az Izreaeli helyzet tükrében létezik.Ez pedig normális többségi európai magatartás. A stetisztika nekem öröm,mert amikor majd 20 százalékot hoztak,akkor még csak 9-et mártek az ugyanabból a forrásból finynszírozott közvéleménykutakodók. Mivel az emberek kaptak eleget az rcukra a mai kormánytól és a nyócév csapatáitól is,borítékolom,hogy nagy meglepetés készül.
Eddig is,ami pozitív változás történt,mind a Jobbik javaslataiban bukkant fel először.Már a bal oldal is Jobbik pontokat kezd hangoztatni. Csak hálásak lehetünk,hogy létezik ez a középpárt.
A legfrisebb felmérések szerint listán 12% szavazna a Jobbikra. Ez jóval elmaradna a 2010-es eredményektől. Arról nem is beszélve, hogy sajnos az új rendszerben ez jó ha egy tucat képviselőt jelent majd.
Sajnos Gábornak már rég le kellttt volna mondania, mert a párt nem hogy megrekedt, de vesztett a lendületéből, nem tudott mit kezdeni a párt széle ill. a szakértőnek tartott, komoylan vehető szárny közti ellentétekkel, a Szegedi ügyet pedig katasztrofálisan kezelték.
A legnagyob gáz viszont ez a turáni rokonság nevű elmebaj erőltetése, meg az emiatti túlzott muszlimimádat.
Pedig kifejezetten jó részprogramjaik lennének, és rengeteg jó szakolitikusuk van. Sokkal több lenne a pártban, még a médiaellenszél ellenére is.
Azt már hallottuk,hogy az áll a bankok devizahitel mentő javaslata mögött,hogy új kötelezettséget vállaljunk,hogy nem támadjuk a szerződésekez,nahogy azokat semmissé mondják ki egy más okból,mint ami legutóbb megjárta a Kúriát.
Sokan mondják, hogy a Hírtv, vagy az Echo TV nem is a Fidesz adója, illetve, hogy a Jobbik támogatottságának megfelelő megjelenési lehetőséget kap a képernyőkön. Nos, mindezt kissé cáfolni látszik az ORTT Műsorfigyelő és -elemző Igazgatósága, hivatalos összesítéséből ugyanis éppen ennek ellenkezője derül ki. Az alábbi grafikonokból kiderül: a Jobbik – bár a második legerősebb párt Magyarországon, minden médiumban cenzúrázva van, és [...]