Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

SzaboZE Creative Commons License 2001.07.10 0 0 324
GangstaBoy: tegnap küldtem, ezek szerint sikertelenül. Na még1x.

SzaboZE

Ugyan lekéstem a 323-ik beszólást, de azért !

McFart Creative Commons License 2001.07.10 0 0 323
szaboze...
ha ez megnyugtat finnorszagbol sem gyorsabb mint mobilrol...
zsigeri gyuloletet erzek a csicsa irant...
Előzmény: SzaboZE (305)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.07.10 0 0 322
Nana, azert dolgoznom is kell!!
Mar a szkennerben vannak a kepek, ugyhogy hamarosan lathatjatok oket - azaz minket! :-)

SzaboZE: Mikor tudod elkuldeni a Te kepeidet?

GangstaBoy

Előzmény: Caris (321)
Caris Creative Commons License 2001.07.10 0 0 321
Gyerünk, gyerünk... még nem látom ôket... :)
Előzmény: GangstaBoy (320)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.07.10 0 0 320
Hali!

Na, megvannak a kepek! Igaz nem tul sok, de azert a lenyeg latszik! Hamarosan felteszem az oldalra oket!

GangstaBoy

Előzmény: SzaboZE (307)
SzaboZE Creative Commons License 2001.07.09 0 0 319
CHROME: Üdv itt is! Pedig szivesen megnéztük volna a nagy RX-et! Nem baj még pótolhatod!
:)
SzaboZE
GangstaBoy Creative Commons License 2001.07.09 0 0 318
Hello!

4 auto es 7 emberke volt a letszam! :-)
(Ebben az asszonyok is benne vannak!)

De nagyon jo hangulat volt! Ugye skacok?! :-o

Kepek hamarosan a Mazda Klub oldalan lathatoak lesznek!

GangstaBoy

Előzmény: CHROME (317)
CHROME Creative Commons License 2001.07.09 0 0 317
Sziasztok!

En meg nem irtam ide, de aki neha-neha benez az RX7 topikba az tudhatja hogy en is markatars vagyok.

Hallom megvolt a Mazda Meeting, sajnalom hogy nem tudtam menni mert eppen hassuttetes volt Rackeven.
Legkozelebb remelem jo lesz nekem is az idopont.

Sokan voltatok?
Kepeket +lehet nezni valahol?

CHROME

Caris Creative Commons License 2001.07.09 0 0 316
Bocs, elôzô hozzászólásomban, nem a "magyar" szót akartam idézôjelbe rakni, hanem a "magyar RX-7 guru"-t.

Caris

Előzmény: Caris (315)
Caris Creative Commons License 2001.07.09 0 0 315
Hali,

A Bessenyei-szervezés és a felhô-elfújás sehol nem volt a mi teljesítményünkhöz képest, nekünk a rengeteg Mazdást kellett elhajtanunk, mielôtt odaértek, hogy legyen helyetek parkolni... :)

Balmazújváros: Ott él a "magyar" RX-7 guru.
http://totalcar.hu/szerelem/rx7guru/

egyébként Debrecen mellett van.

Kert tali ok, ezek szerint szept. 1-2 lenne a jó idôpont. A kutyát addig felhízlalom, hogy ne egyen meg senkit... :) Esetleg addig mindenki felszerreltethet magának valami sportkipufogót és adunk egy koncertet a szomszédnak is... :)

Caris

SzaboZE Creative Commons License 2001.07.09 0 0 314
Esetleg bemérhetnénk dB mérővel a kutyus futási hangteljesítményét is! :)

SzaboZE

GangstaBoy Creative Commons License 2001.07.09 0 0 313
Balmazujvaros? Miert is? Persze ott sem voltam meg, tehat nem gond, csak erdeklodok...! :-) Vagy lemaradtam volna valamirol??! :-o

Kerti-tali: siman! Persze csak akkor, ha a kutya elotte kap majd vacsorat! ;-)

GangstaBoy

Ui.: A kepek johetnek! :-)

Előzmény: Caris (311)
SzaboZE Creative Commons License 2001.07.09 0 0 312
GangstaBoy: Összesen 8 kép készült, elküldöm!

Caris: Yess, kertibuli részünkről okés, viszont mi ugye aug 18-án esküvő, aztán nászut, szóval aug vége előtt nem tudunk menni. Szept 1-2 az első 7vége amikor vagyunk. Amit még tudok, hogy szept 8-9 nem jó. Ha megvalósulna irjátok mit vigyünk!
Merre van Balmazújváros? Az a cabrio nem lehetett semmi. Sirk az RX7-en irta hogy allitólag a Trabant P603 tervei közt szerepelt wankeles cucc is! Hogy mik vannak!

Tali szervezés: hagyján a repülő megrendelés, mire elfújtuk az összes felhőt az volt egy meló! :)

SzaboZE

Caris Creative Commons License 2001.07.09 0 0 311
Valamikor lehetne szervezni egy utat Balmazújvárosba is. :))) Egyre erôsebb az RX-7 mániám, fôleg mióta láttam egy cabrió változatot belôle... :)

A következô tali (ha még mindig ilyen családiás lesz), lehetne nálunk Fóton a kertben némi hús-sütögetéssel egybekötve.

Caris

Előzmény: GangstaBoy (310)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.07.09 0 0 310
Haliho!
Na, vegre :-( en is beertem a dolgozoba!
Tali: Hat en is csak azt mondhatom, hogy kiraly volt! Jo nagyot dumaltunk!
SzaboZE! A kepeket elkuldheted, mert akkor kiteszem az oldalra. Az en kepeim holnap keszen lesznek, ughogy a het masodik felen mar az oldalon lesznek! :-)
Igazan jol esett, hogy az oreg Besenyei eljott miattunk ;-) Budaorsre es tett egy-ket tiszteletkort! Eleg nehez(!) volt megszervezni! ;-)
Remelem lesznek meg ilyen jo kis talalkozok!

GangstaBoy

Előzmény: SzaboZE (308)
Caris Creative Commons License 2001.07.09 0 0 309
Hali,

A találkozó tényleg jó volt, mi is jól éreztük magunkat. Legközelebb már kicsit többen leszünk (ôszintén remélem... :))).

Caris

Előzmény: SzaboZE (308)
SzaboZE Creative Commons License 2001.07.07 0 0 308
Volt repülőgépes bemutató , rengeteg autó volt , meg jó hangulat! :)))

SzaboZE

Tényleg sok autó volt ott, csak rossz helyre parkoltak! :)

SzaboZE Creative Commons License 2001.07.07 0 0 307
Hali!

Megvolt az ELSŐ ORSZÁGOS MAZDATALÁLKOZÓNK. :) Mi asszonnyal nagyon jól éreztük magunkat! Majd feldobom valahova a képeket!

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.07.06 0 0 306
A netauton olvastam:

2001.06.24.
Mazdaspeed néven indult el Japánban a japán cég házi tuningja. Az első két áldozat az MX-5 és az ötajtós 323-as, ez utóbbi 170 lóerős kétliteres motort kap.

yeepejé! Akkor várok egy picit az új autóval... :)

forrás: http://www.tar.hu/netauto/index.html

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.07.06 0 0 305
Okéoké, de a csapat jórésze nem mobil netezik! :)Nekem tetszik a topic. A böngésződben tiltsd le a képek letöltését!

SzaboZE

McFart Creative Commons License 2001.07.06 0 0 304
Koriel...

Hogy egeszen oszinte legyek szerintem teljesen felesleges csicsas kepet betenni a topic cimere... En a magam reszerol a szoveg alapu, informativ vagy oromkodo irasokat latom szivesen.
Kepek idonkent elmennek, de nem kell tulzasba esni.

udv
mf

ui.> neha mobilon kerestzul nezegetem es nem kellemes 5 percig varni egy kibaszott oldalra mert mindenfele marketinges kocsog telenyomja reklamkepekkel meg framekkel meg a faszom tuggya milyen csicsaval; az oldalt, es persze az jon le elobb.

Előzmény: Koriel (291)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.07.06 0 0 303
Hello Zool!
Szoval a autot Érden csinaltattam meg (ott lakom!), bejelentkeztem (masnap reggelre) es kb 30 perc alatt megvolt az egesz es mindezert 4eFt-ot kertek.
Igazad van, kiraly hangja lesz tole az autonak, de a "lopakodo uzemmod" sokkal kellemesebb! :-)
Előzmény: Zool (298)
SzaboZE Creative Commons License 2001.07.06 0 0 302
A jó időt megrendeltem holnapra, szóval akkor 3-kor a tesconál!

SzaboZE

SzaboZE Creative Commons License 2001.07.06 0 0 301
Erminavet is érdeklődik a tali iránt, neki asszem MX van.
Caris Creative Commons License 2001.07.06 0 0 300
Hali,

Ha jól számolom, akkor már négy jelentkezô van a TALÁLKOZÓRA!

Remélem jönnek az MX-5-ösök és az RX-7-esek is. (Bár valószínűleg a szivem fog megszakadni miattuk...)

Tényleg, van itt valaki akinek MX-3-asa, 121-e vagy Xedos-a van? A többi típus szép számmal képviselteti magát itt, de ezekrôl még nem hallottam.

Caris

Előzmény: SzaboZE (297)
SzaboZE Creative Commons License 2001.07.06 0 0 299
Sporty lesz nagyon! Nem itt a Reiterben volt kipufogózás?

SzaboZE

Zool Creative Commons License 2001.07.06 0 0 298
GangstaBoy!

Végül hol csinálták meg a kipufogódat, és mennyiért? És főleg mennyi idő alatt. Ma az én gépemen is megadta magát a kipufogó. Nem mondom, jó hangja lett, de a csönd mégis jobban esne... Ráadásul pont a találkozó előtt... Azért így is megpróbálok elmenni, legfeljebb kilométerekről meghalljátok, hogy jövök.

SzaboZE Creative Commons License 2001.07.05 0 0 297
Na akkor csak leszünk páran! :)

SzaboZE

Törölt nick Creative Commons License 2001.07.05 0 0 296
akashi,

ha a kardan raz, akkor ott igen el lehet kopva a kardankeresztek valamelyike (vagy mind), nekem produkalt ilyet a hatsokerekes 626-om annak idejen. De olyankor csattant is neha indulaskor, vagy ha gazt adtam. Olyankor bizony kardankeresztcsere. Nem olcso, lehet, hogy erdemesebb bontobol szerezni valami jot.

Ha meg a kerekekre gyanakszol, probalgasd vegig oket, hogy lecsereled potkerekre. Ha valamelyiknel megszunik a razas, akkor gyanithatoan az a kerek a ludas ugye ;)

Nekem volt olyan gumim egyszer, amin a minta jobbra-balra maszkalt, ha hatulrol neztem a kereket :) Kicentirozva ki volt, de razott rendesen. A szalszakadas fura dolgokat tud muvelni, bar azert azt illene eszrevennie egy gumisnak...

Előzmény: akashi (292)
GangstaBoy Creative Commons License 2001.07.05 0 0 295
Sot, mi tobb, en is ott leszek! :-)
Vasarolnom is kell, tehat kellemest (tali) a muszajjal (Tesco)... :-)

Hamarosan kesz a galeria, es az uj autok is mennek fel az oldalra. Most gyartogatom az oldalakat! Az ide belinkelt csodamasinak kepeit is felrakom!

GangstaBoy

Előzmény: SzaboZE (293)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!