Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást,festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok.
Nagytakarítást és takarítást vállalok heti rendszerességgel 4 - 6 órában Piliscsaba,Pilisvörösvár, Magdolna völgy körzetében. Referenciával és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Elérhetőség bugyuke@freemail.hu .
Bodolai Juditnak hívnak. Budapesten a XXI. kerületben lakom 47 éves fiatalos, jelenleg munkanélküli hölgy vagyok. Van egy 28 és egy 21 éves lányom.
Hét évig dolgoztam egy idős hölgynél takarítást, bevásárlást, mosást, srb. végeztem. Ezenkívül takarítottam idős otthonban és az ORFI kórházban. Rendszerető, állatszerető, megbízható és munkájára igényes hölgy vagyok.
Fényképet és önéletrajzot tudok küldeni, amennyiben szükséges. Erkölcsi bizonyítványt csatolok ha kell.
Nevem: MihályAndrea. Erdélyben születtem. Anyanyelvem a magyar, mivel Erdélyben nevelkedtem iskoláimat is ott végeztem. Magyar állampolgár vagyok. Jelenlegi lakcímem Tárnok
Iskolai végzettség:
2002-2010 Székely Mózes Általános iskola- Lövéte
2010-2012 Kereskedelmi és szerződéskötési líceumi osztály (Kájoni János Szakközépiskola- Csíkszereda)
2012-2014 Fodrász szakosztály (Kájoni János Szakközépiskola- Csíkszereda);
Becsületes, megbízható ember vagyok. Nem dohányzom. Szeretek barátkozni, könnyen alkalmazkodom, szeretem a kihívást. Fiatal vagyok, ezért könnyen tanulok és szívesen fejlesztem magam, ha van rá lehetőség. Kedvenc időtöltésem a fodrászkodás, sport.
Nyári szünidőkben dolgoztam étterembe (Tálas csárda), gyors étkezdében (Érden) és az iskola utolsó évében hétvégenként besegítettem egy fodrászatnál.Jelenleg takarítással foglalkozok.
Amennyiben megfelelnék elvárásaiknak, szeretnék önöknél dolgozni. Mihamarabbi választ várok, mert azonnal is munkában tudnék állni.
Diplomás középkorú nő vagyok, takarítói, idősgondozói munkát vállalok. 20 éve közalkalmazott vagyok, leinformálható.
Főállásom van, ezért csak délután ill. hétvégén tudok segíteni Önnek takarításban, főzésben, bevásárlásban, gondozásban, vasalásban és egyéb háztartási munkákban.
Elsősorban Budán vállalnék munkát, 1000 Ft -os órabérért.
Diplomás középkorú nő vagyok, takarítói, idősgondozói munkát vállalok. 20 éve közalkalmazott vagyok, leinformálható.
Főállásom van, ezért csak délután ill. hétvégén tudok segíteni Önnek takarításban, főzésben, bevásárlásban, gondozásban, vasalásban és egyéb háztartási munkákban.
Elsősorban Budán vállalnék munkát, 1000 Ft -os órabérért.
Megbízható, nem dohányzó, munkájára igényes takarítónő vagyok. Referencia munkával, illvetve 20 éves tapasztalattal rendelkezem, hosszú távra keresek munkát! Illetve alkalmi ablak tisztítást,festés utáni ablak tisztítást, vasalást vállalok.
Munkájára igényes takarítónőt keresek 22 kerületbe, sajnos csak olyan személyt, aki hétvégén tud jönni. Első alkalommal mindenképp egy nagytakarítás lenne, utána ha mind a két fél elégedett továbbiakban rendszerességre is számíthat. ;)
Nagytakarítást és takarítást vállalok heti rendszerességgel 4 - 6 órában Piliscsaba körzetében. Referenciával és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Elérhetőség bugyuke@freemail.hu .
II. kerületi családi ház alapos takarítására keresek egy személyt holnapi(pénteki) napra. Mivel a II.kerület egy kívül eső részén van a munka lehetőleg II. kerületi lakosok jelentkezzenek. 0620 801 36 27
Több éves gyakorlattal rendelkező 38 éves hölgy vagyok.Meglévő munkáim mellé keresek még takarítási munkát elsősorban Vecsés,Gyál,Ócsa,XVIII,XIX,XX,Kerületekben.
Nagytakarítást és takarítást vállalok heti rendszerességgel 4 - 6 órában Piliscsaba körzetében. Referenciával és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Elérhetőség bugyuke@freemail.hu .
Középkorú,tisztességes hölgy vagyok.2009 óta járok családi házakhoz,lakásokhoz takarítani.Meglévő,stabil munkáim mellé keresek még takarítási munkát.Mivel nálam önmagam felé is fontos a becsület,ezért csak komoly munkaadók jelentkezését várom.
Természetesen az elvárt igényeknek igyekszem maximálisan megfelelni.Azonnal leinformálható vagyok.Elérhetőségem:06-30-259-9216 .e-mail:andrea.suveges@index.hu
Megbízható munkájára igényes takarítónőket keresünk alkalmi nagytakarításokra, fontos, hogy ne dohányozzon és nagy munkabírással rendelkezzen. A kapcsolat felvételhez látogasson el weboldalunkra ahol írhat nekünk üzenet, kérjük írjon pár soros bemutatkozást magáról és eddigi munkáiról: http://www.ktakaritas.hu
Nagytakarítást és takarítást vállalok heti rendszerességgel 4 - 6 órában Piliscsaba körzetében. Referenciával és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem.
Az állásra szeretnék jelentkezni.52 éves,tisztességes,leinformálható óbudai hölgy vagyok.Már meglévő munkáim mellé keresek még stabil,hosszútávú takarítási munkát.Tel.06302599216
Esetleg néha vasalásban,vagy tavasztól őszig kültéri terasz rendbetételeben segíteni.
Őszintén bevallom, sajnos rossz tapasztalattal vagyok itt a fórum oldalon, de remélem találok egy precíz,folyamatosan önálló munkát végző hölgyet.
Próba nap szerintem mindkét fél számára szükséges melyet természetesen fizetek.Kezdés már a november 10-i héten lehetséges ,időpontban pedig rugalmas vagyok.
Nem dohányzó és leinformálhatóság előny!
Várom a jelentkezőket fizetési igény megjelölésével...nem az a lényeg hogy minél olcsóbb legyen,sokkal inkább az hogy találkozzanak az igények és elégedettség legyen.;-)